iWoNai Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Dlaczego nie nalezy dawac kosci po 3 r-ku zycia? Quote
Anusia Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 ja mam problem tego typu, że jak Frodzio jest puszczony wolno to słucha tylko taty:/ no cóż...ja to tam sie go sama boje puszczać, ale np. dzisaij moja mama go puścciła i jak zobaczył inne psy to wogóle na nią nie reagował. mam podeszła i wlała mu...a najśmieszniejesze w tym jest to, że Frodek jest tchórzem i jak jakiś pis na niego warknie to od razu biegnie do mamy...:/ ja z nim w sumie to rzadko wychodzę:D ale po prostu ja nie mam gdzie, a poza tym nie znosze mojego osiedla...:D <lol> ale w gruncie rzeczy oprócz tego, że nie umie podstawoej rzeczy to jest usuchany. tylko jak jesteśmy z nim na spacerze i jak nie ma psów TO NAWET ŻADNEGO CZŁOWIEKA NIE ZACZEPIA I BARDZO ŁADNIE SŁUCHA. no a ja bym chciała tak, gdy są psy.... a to że terrierki są uparte...heheh...no są, ale w życiu bym mojego psiaczka nie zamieniła na innego:D Quote
Kejti Posted October 4, 2003 Posted October 4, 2003 Anusia nie rozumiem, bo nie wychodzisz prawie wogóle z psem i do tego nie wiesz co dostaje do jedzenia. :-? Quote
Recommended Posts