sota36 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Zawitalam, oczy nacieszylam- kot jest debesciak!!!! Quote
zurdo Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kefir, to jest gościu :loveu: Zniewalająco-czarująco-obezwładniający :lol: I Tosia-Szorstkowłosia, królowa mórz i kałuż :loveu: I Malinka, co ma przypalone uszka :loveu: I Korin :loveu: czarny, południowej urody zwolennik wielożeństwa :evil_lol: Dżekuś i Melcia mają co robić, opiekując się takim towarzystwem. Monia, masz prawdziwe piękności :lol: Quote
Aga76 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Odwzajemniona wielka miłość :loveu: to dobrze, że byli Tu szczęśliwi, teraz są Tam szczęśliwi, wciąż we dwoje - najpiękniejsza para Tęczowego Mostu. Moniu, byłaś i jesteś częścią tej miłości :calus: Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Śliczne masz Stadko!!!!:loveu::loveu: Quote
Monia70 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oj Korin to kochas.Co chwila się zako****e.Ma różne wybranki.Ale miłość do starej Peli trwa od lat, tylko odnawia sie tak jakoś 2-3 razy do roku ;) Quote
Monia70 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak witają mnie moje dziewczynki jak wracam z pracy :-)))))))Lecą na łeb na szyję do mnie do bramki! tak śpią z Martynką (śpią z nami ) Malinka trochę się zawstydziła taką sesja fotgraficzna z rana;) A tu jedno z piekniejszych (dla mnie) zdjęć Tosieńki. Quote
Monia70 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i Kefir Latem w trawie :-)) I znów łóżko Martyna, Korin i kot I dziewczynki cieszą się , że idziemy na spacer Quote
Monia70 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 supergoga napisał(a): Amanda to 4- letnia, szorstkowłosa, średniej wielkości sunia czeka w przytulisku w Sycynie koło Szamotuł na swojego człowieka. Ma piękny, kremowo – rudawy kolor i mądre spojrzenie psa, który wiele przeżył, ale nie stracił wiary w człowieka i nadziei na lepszy los. Jest w schronisku dość długo, została tu przywieziona jako młodziutkie zwierzę w bardzo kiepskim stanie, wychudzona i wyłysiała. PRZYSZLI OPIEKUNOWIE MUSZĄ SIE ZJAWIC W SYCYNIE OSOBIŚCIE, POZNAĆ PSINĘ, PODPISAĆ UMOWE ADOPCYJNĄ ITP. UPEWNIC SIĘ, ŻE NA JEJ WIDOK DRGA SERCE. ŻE TO WŁASNIE MA BYĆ AMANDA! Tak pisała supergoga 2,5 roku temu. Zjawiłam sie w Sycynie osobiście. Poznałam psinę. Podpisałąm umowę. Serce mi drgnęło. Byłam pewna , że to ona. A teraz wyleguje sie bezwstydnie w moim łóżu. Z dawnego , schroniskowego okresu zostały jej tylko..............brudne łapy :-((( Brudzi sie okropnie.Ryje ziemie, podwórko jak dzik:razz: Wygląda tak....:loveu: Quote
zurdo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Buuu, Monia, aż mi się łezka zakręciła, a ja się łatwo nie wzruszam... Piękne to Twoje mini-zoo i szczęśliwe. A Tosieńka tak podbiła moje serce, że.. ehhh :loveu: (zamienimy się? ;)) Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Moniu, piękne zdjęcia, aż brak słów, tyle tu miłości, ciepła i szczęścia. Tosia na łąkach - to zdjęcie podbiło moje serce! Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kocham je jak wariatka !!! Oddałam im swoje serce i duszę.Na zawsze. Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Monia70 napisał(a):Kocham je jak wariatka !!! Oddałam im swoje serce i duszę.Na zawsze. Twoje stadko jest kochane Proszę, częściej dziel się swoim szczęściem z nami. Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to jeszcze Tosia jak oblizuje sie po skórce od chleba Tutaj razem z Malinką na podwórku Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Seria z kotem Tutaj sypiam I tutaj I tutaj też Quote
zurdo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Właśnie Monia, musisz częściej pokazywać swoje stadko, bo jest piękne i pięknie o nim piszesz :lol: Kefir to jest Ktoś - nawet własną pieczątkę ma :razz: A czy wszystkie Tosie mają wiecznie puste brzuszki? Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Puste brzuszki to wieczne utrapienie Toś:cool3: .Tylko moja coś jakoś dziwacznie wagi nabiera....ale to chyba od powietrza w brzucholu, bo przecie nie od jedzenia:eviltong: A Kef to kocur nieprzecietny.Najgorzej to mam z jedzeniem i miauczeniem.To kot , który nie umie miauczeć:razz::crazyeye:Wydaje jakieś bliżej nieokreslone dzwieki, mające mi przypominac miauk ...:crazyeye:. A woła jeść co 3-40 minut .Wariat koci nurmalnie:shake:. Oto jeszcze Kef leżakujący w Martynki wózku Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No co:cool3: Dyrektor -pieczątkę ma to i wozem musi jezdźić.Nawet szofer jest tylko jakis taki przez chwilę nierucha...(omy) :crazyeye::evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Szofer do wymiany :evil_lol: Może jakiś casting wypadałoby zorganizować :-? Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Zresztą, dyrektor to trochę za nisko.Przecie to admirał w wojsku :-) Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 O żesz :mdleje:Panie Admirale Szanowny do nóżek padam! Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No cioteczko, już lepiej .Honory przejete;) Quote
zurdo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i ty się dziwisz, że nie miauczy... Miauczenie jest takie... no niepoważne. KTOŚ kto ma własną pieczątkę i gablotę z szoferem nie może przecież miauczeć, może tylko rozkazywać. Zwłaszcza jeśli do tego wszystkiego jest Admirałem Czy Kefir mówi tak: http://www.lol2.pl/?f_6340 Quote
gayka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Monia ja mogłabym oglądać te zdjęcia całymi dniami!!!! Super stadko! Quote
Recommended Posts