Monia70 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 NO to mamy dzisiaj świeto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 MALINKA JEST Z NAMI RÓWNY ROCZEK :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Stawiam torta :tort: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: i moze troszkę dla człowieków :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1: Poniewaz data urodzin Malinki nie jest znana , to tak sobie postanowiłam , ze Jej urodzinki będą własnie w dniu adopcji.Wie dodatkowo świetujemy 5 urodzinki ;) . Przszlismy przez ten rok wiele.Na początku adopcji było trudno ale nigdy , przenigdy nie pomyslałam, żeby przez jej niewłaściwe zachowania oddac ją z powrotem.Jest dziś z nami pełnoprawnym członkiem rodziny.Kolejna miłością w moim zyciu.A wpadki jakie zalicza wkładam do jednego worka z naszymi ludzkimi wpadkami.Bo przecież kazdy z nas czegos nie wie i kazdy popełnia błędy. KOCHAM JĄ :loveu: :loveu: :loveu: I JESTEM SZCZĘŚLIWA Quote
Monia70 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 A wiecie co Malinka z pieszczot lubi najbardziej?????????? CAŁOWANIE PO BRZUSIU......;) Quote
Iv Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Wiec wycaluj sunie po brzusiu ode mnie;) i przyjmin zyczenia kolejnych wspolnych szczesliwych lat:Rose: :tort: :new-bday: Quote
supergoga Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 MALINKO - serdecznie urodzinowe życzonka od cioteczki. Tak się ciesze, że trafiłaś na swoja ukochaną Pańcię Monię - bo Monia jest aniołkiem (tylko skrzydełka gdzies schowała dla niepoznaki). Malinko musisz starać się bardzo nie sprawiać kłopotów, być grzeczną sunieczką - życzę ci zdrówka i samych radości. A Tobie Moniu, dziękuję za ogromne serduszko, za opiekę nad Malinką, za to że ją zabrałąś i dałaś dom na zawsze - wspaniały i odpowiedzialny. ZA TO ŻE JESTEŚ Z NAMI - dziękujemy - my wszyscy! :smilecol: :laola: :bigcool: :calus: :cunao: :beerchug: Quote
Monia70 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Na tym zdjęciu jest Malinka i przytulony do niej ściemniacz mały Korinek :evil_lol: Quote
Monia70 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Moja pani ma cos takiego duzego, czarnego w reku i jak patrze na nia to tam cos blyska tak strasznie ;) Quote
Monia70 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 To ja z Tosinką , moja suczą wzieta jako szczenie z przytuliska.Dobrze by było, żeby w przytuliskach mozna się było przytulać.... Quote
supergoga Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Moniu jakie cudo z Malinki, a i Tosiulek slicz nad ślicze. A ten malec z Malinka to kto - Korinek? Właście razem z TZ-em stwierdziliśmy, że Malinka wygrała los na loterii, wielki los - że ma taka Pańcię jak Ty - Moniu. Ja bym Cie jednak zdecydowanie chciała sklonować. Co Ty na to - nie byłoby wtedy bezdomnych psiaków w schronach. :loveu: Quote
Monia70 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Oj Gosieńko :loveu: :loveu: Czemu nie klon?????????????????? Diablica ze mnie jak się wkurzę ale zwierzom nie dam krzywdy zrobic a i pokłady miłosci jeszcze we mnie drzemią. Tak więc musisz chyba zrobic duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzo klonów,żeby wszystkie psiaki wyrwac ze schronów . A przy okazji klonowania to i jeszcze parę domków sklonuj i troszke pieniążków w portfelikach :lol: Quote
zdrojka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Monia, czytam, czytam i się naczytać nie mogę :loveu: Tyle przejść, tyle problemów, tyle trosk, a wszystko się tak dobrze ułożyło. Ale wiadomo, wszystko dobre, co się dobrze kończy :p Podziwiam Cię za Twoją cierpliwość, odwagę, mądrość w rozumieniu psich zachowań, za danie małej czasu na aklimatyzację, za miłość, którą jej dałaś i za wspaniałą, pełną dobroci i szacunku dla zwierząt rodzinę, którą stworzyliście wspólnie wszyscy. Oby więcej takich szczęśliwych historii :multi: Quote
Monia70 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tyle czasu mnie nie tu było , że aż wstyd :oops: Ale w realu jest nam wszystkim bardzo dobrze. Dziewczynki śpią w łóżkach do 12 :cool3: :cool3: (tak, tak leniuchy wstawać rano nie chcą :evil_lol: ) tylko kocur Kefir pobudkuje , juz od 5 :diabloti: :lol: . A , że umie otwierać sobie sam drzwi skacząc na klamki to generalnie w domu jest hałas od trzaskania drzwiami lub zimno gdy ganek otworzy:diabloti: Codziennie chodzimy sobie na spacerki, mizamy się prawie nieustannie...ojjjj, jak Malinka lubi myzianie to ho ho !!!!!Chyba nadrabia wszystkie zaległości w pieszczotach :loveu: :loveu: :loveu: Ale Tosinka z Korinem tez jej nie ustepują.Zresztą wszyscy nieustannie są głaskani.Zwierzęta to uwielbiają i ja też.Więc nie ma żadnego problemu;) Kocham te wszystkie moje zwierzaki. Tosia. Malinka. Kefir. Korin. Dżekuś. To moje miłości:loveu: Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale mi z tymi zdjęciami idzie :-(( To staruszek Dźekuś, jamniorek po paraliżu , ale dający sobie świetnie radę! Quote
Aga76 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Moniu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: super zdjęcie! Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agus , tak bardzo dziękuję :B-fly: :B-fly: :klacz: :klacz: :klacz: :beerchug: :beerchug: Sama się bardzo cieszę :multi: Quote
Aga76 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Monia70 napisał(a):Agus , tak bardzo dziękuję :B-fly: :B-fly: :klacz: :klacz: :klacz: :beerchug: :beerchug: Sama się bardzo cieszę :multi: Moniu, myślę sobie, że niebawem pojawi się też śliczny avatar pod twoi nickiem :loveu: Gratuluję zdjęć :buzi: Quote
Aga76 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Rewelacyjne zdjęcia, a model... jego widok zapiera dech w piersiach :mdleje: Brawo Monia :Cool!: Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Teraz my zmykamy na spacer no i się trochę ogrzać na dworze.W domu zmarzłam ucząc się tego wszystkiego.Ale jak to ktoś kiedyś pwoiedział "nie ma rzeczy niemozliwych":cool3: i Monia zmniejszyła i wkleiła sama zdjęcia :cool3: Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Tu dziadek Dżeki zwędził papierową wstążkę i wsuwa szybko żeby pańcia nie zabrała A tu jeszcze Kefir śpiący na stole i pilnujacy zapalniczki.Znaczy się dba o nasze płuca :-) No to jeszcze Tosia brodząca w Bobrze i mały Korin na plaży :-))) I sama Tosia Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale fajosko umieć jest wklejać zdjecia :multi: :multi: Quote
Monia70 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No to jeszcze obie dziewczynki razem na jednym fotelu.Tak.Taka zgoda:loveu: Tosia , to ta na fotelu-jaśniejsza, a na pufie wciśnieta Malinka-bardziej szara. Quote
Monia70 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dżekuś znów nie chodzi:-( :-( :-( :-( :-( Trzeci raz ma niedowład :shake: Nie wiem jak to będzie, ale najgorsze w tej chwili jest siusianie pod siebie.Mimo pampersów, maścideł ,kąpieli to brzusio jest i tak odparzony:-( Quote
Recommended Posts