Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO to mamy dzisiaj świeto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
MALINKA JEST Z NAMI RÓWNY ROCZEK :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:
Stawiam torta :tort: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
i moze troszkę dla człowieków :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drink1:

Poniewaz data urodzin Malinki nie jest znana , to tak sobie postanowiłam , ze Jej urodzinki będą własnie w dniu adopcji.Wie dodatkowo świetujemy 5 urodzinki ;) .
Przszlismy przez ten rok wiele.Na początku adopcji było trudno ale nigdy , przenigdy nie pomyslałam, żeby przez jej niewłaściwe zachowania oddac ją z powrotem.Jest dziś z nami pełnoprawnym członkiem rodziny.Kolejna miłością w moim zyciu.A wpadki jakie zalicza wkładam do jednego worka z naszymi ludzkimi wpadkami.Bo przecież kazdy z nas czegos nie wie i kazdy popełnia błędy.
KOCHAM JĄ :loveu: :loveu: :loveu: I JESTEM SZCZĘŚLIWA

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALINKO - serdecznie urodzinowe życzonka od cioteczki. Tak się ciesze, że trafiłaś na swoja ukochaną Pańcię Monię - bo Monia jest aniołkiem (tylko skrzydełka gdzies schowała dla niepoznaki).

Malinko musisz starać się bardzo nie sprawiać kłopotów, być grzeczną sunieczką - życzę ci zdrówka i samych radości.
A Tobie Moniu, dziękuję za ogromne serduszko, za opiekę nad Malinką, za to że ją zabrałąś i dałaś dom na zawsze - wspaniały i odpowiedzialny.

ZA TO ŻE JESTEŚ Z NAMI - dziękujemy - my wszyscy!

:smilecol: :laola: :bigcool: :calus: :cunao: :beerchug:

• 4 weeks later...
Posted

Moniu jakie cudo z Malinki, a i Tosiulek slicz nad ślicze. A ten malec z Malinka to kto - Korinek?
Właście razem z TZ-em stwierdziliśmy, że Malinka wygrała los na loterii, wielki los - że ma taka Pańcię jak Ty - Moniu. Ja bym Cie jednak zdecydowanie chciała sklonować.
Co Ty na to - nie byłoby wtedy bezdomnych psiaków w schronach. :loveu:

Posted

Oj Gosieńko :loveu: :loveu:
Czemu nie klon??????????????????
Diablica ze mnie jak się wkurzę ale zwierzom nie dam krzywdy zrobic a i pokłady miłosci jeszcze we mnie drzemią.
Tak więc musisz chyba zrobic duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzo klonów,żeby wszystkie psiaki wyrwac ze schronów .
A przy okazji klonowania to i jeszcze parę domków sklonuj i troszke pieniążków w portfelikach :lol:

• 4 months later...
Posted

Monia, czytam, czytam i się naczytać nie mogę :loveu:
Tyle przejść, tyle problemów, tyle trosk, a wszystko się tak dobrze ułożyło.
Ale wiadomo, wszystko dobre, co się dobrze kończy :p
Podziwiam Cię za Twoją cierpliwość, odwagę, mądrość w rozumieniu psich zachowań, za danie małej czasu na aklimatyzację, za miłość, którą jej dałaś i za wspaniałą, pełną dobroci i szacunku dla zwierząt rodzinę, którą stworzyliście wspólnie wszyscy.

Oby więcej takich szczęśliwych historii :multi:

Posted

Tyle czasu mnie nie tu było , że aż wstyd :oops:
Ale w realu jest nam wszystkim bardzo dobrze.
Dziewczynki śpią w łóżkach do 12 :cool3: :cool3: (tak, tak leniuchy wstawać rano nie chcą :evil_lol: ) tylko kocur Kefir pobudkuje , juz od 5 :diabloti: :lol: .
A , że umie otwierać sobie sam drzwi skacząc na klamki to generalnie w domu jest hałas od trzaskania drzwiami lub zimno gdy ganek otworzy:diabloti:
Codziennie chodzimy sobie na spacerki, mizamy się prawie nieustannie...ojjjj, jak Malinka lubi myzianie to ho ho !!!!!Chyba nadrabia wszystkie zaległości w pieszczotach :loveu: :loveu: :loveu:
Ale Tosinka z Korinem tez jej nie ustepują.Zresztą wszyscy nieustannie są głaskani.Zwierzęta to uwielbiają i ja też.Więc nie ma żadnego problemu;)
Kocham te wszystkie moje zwierzaki.
Tosia.
Malinka.
Kefir.
Korin.
Dżekuś.
To moje miłości:loveu:

• 2 months later...
Posted

Monia70 napisał(a):
Agus , tak bardzo dziękuję :B-fly: :B-fly: :klacz: :klacz: :klacz: :beerchug: :beerchug:
Sama się bardzo cieszę :multi:

Moniu, myślę sobie, że niebawem pojawi się też śliczny avatar pod twoi nickiem :loveu:

Gratuluję zdjęć :buzi:

Posted

Teraz my zmykamy na spacer no i się trochę ogrzać na dworze.W domu zmarzłam ucząc się tego wszystkiego.Ale jak to ktoś kiedyś pwoiedział "nie ma rzeczy niemozliwych":cool3: i Monia zmniejszyła i wkleiła sama zdjęcia :cool3:

Posted

Tu dziadek Dżeki zwędził papierową wstążkę i wsuwa szybko żeby pańcia nie zabrała

A tu jeszcze Kefir śpiący na stole i pilnujacy zapalniczki.Znaczy się dba o nasze płuca :-)
No to jeszcze Tosia brodząca w Bobrze i mały Korin na plaży :-)))
I sama Tosia

Posted

No to jeszcze obie dziewczynki razem na jednym fotelu.Tak.Taka zgoda:loveu:
Tosia , to ta na fotelu-jaśniejsza, a na pufie wciśnieta Malinka-bardziej szara.

• 2 weeks later...
Posted

Dżekuś znów nie chodzi:-( :-( :-( :-( :-( Trzeci raz ma niedowład :shake:
Nie wiem jak to będzie, ale najgorsze w tej chwili jest siusianie pod siebie.Mimo pampersów, maścideł ,kąpieli to brzusio jest i tak odparzony:-(