Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniach 10 - 11 września na terenie Ośrodka Jeździeckiego w Zbrosławicach k/ Bytomia odbędą się już po raz drugi zawody psów sportowych.
Pierwszy dzień zawodów to "Weight Pulling", w drugim dniu "Weight Pull Sprint" oraz "High Jump" .Dodatko będzie można spróbować sił pieska w Tug of War .
Na terenie imprezy są do dyspozycji dwie restauracje w kowbojskim stylu serwujące wszystko co trzeba w przystępnych cenach.Wieczór dogmana odbędzie sie w "Stodole", gdzie przy muzyce, piwku i kominku będzie można się zrelaksować po pierwszym dniu zawodów.
Na miejscu jest do dyspozycji kilkadziesiąt miejsc noclegowych w pokojach 2,3,4 i 6 osobowych w cenie od 20 zł(domki kampingowe) do ok. 35 zł(motelik).Do dyspozycji także duży parking samochodowy.
Noclegi mozna zamawiać pod numerem tel. (0-32) 233-70-00.

Organizatorem jest hodowla Forest Hill, a patronat nad imprezą objął klub IDBA.

Zapraszamy serdecznie!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

byłam, widziałam..wprawdzie tylko drugiego dnia ale bardzo się nam podobało :D i te wszystkie psiury - myslałam że mi głowa odpadnie od tego oglądania - ale i tak najwieksza furore zrobiła chyba mała bulinka :)
teraz czekam na fotki - bo oczywiscie zapomnielismy aparaciku :wink:
pozdrawiam