Asiaczek Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Czytając posty wynika, że jest komu gratulować!!! OGROMNE GRATULACJE DLA BIS-owców i pozostałych, dla których zabrakło miejsca na podium. Następnym razem będzie lepiej. Pzdr. Quote
paolinka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 EwikB dzieki, ale super nie bylo... Ida mi szalala i sama bylam zdziwiona ze przechodzilysmy eliminacje... Juz nie wspominajac gdy wybrano nas do pierwszej trojki - moja mina musiala byc mniej wiecej taka :o :lol: Ja Was widzialam przed ringiem - Jowo jest super :angel: Quote
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 paolinka napisał(a):EwikB dzieki, ale super nie bylo... Ida mi szalala i sama bylam zdziwiona ze przechodzilysmy eliminacje... Juz nie wspominajac gdy wybrano nas do pierwszej trojki - moja mina musiala byc mniej wiecej taka :o :lol: Ja Was widzialam przed ringiem - Jowo jest super :angel: no ja też Was widziałam i gratuluje :D nawet się tam namieżałam, czy aby nie podejść i nie zapytać, czy byś mi swojej piękoności na MP nie pożyczyła :evilbat: :P no ale, spękałam :wink: :lol: , a pozatym to nie była pogoda na takie starty z takimi piesiami, no że nie wspominam o tym, że gdy było MP, to ja byłam na ringu z shihtziakami 8) :roll: Quote
rysiczka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Czy jakas dobra duszyczka moze podac mi stawki ON psow klasa otwarta i jamnikow dlugowlosych standardowych?Bradzo prosze. :D Quote
Recommended Posts