Yaki Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 My potwierdzenia i numerki dostalismy wczoraj.Szkoda ,ze nie bedzie katalogu przedwystawowego. Quote
carotina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ferrero, dzisiaj mają związek czynny od 16, bede do nich dzwonić i wszystko się wyjaśni.... :roll: W domu bede koło 22.00, od razu dam znać co i jak :wink: Quote
carotina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ferrero :D jesteśmy przyjęci :multi: jutro napisze wszytkie szczegóły na pw :wink: Quote
paolinka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Do pani Pointerki tez przyszlo potwierdzenie ;) Hehe zabojcza mapka :lol: Quote
carotina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 paolinka napisał(a):Do pani Pointerki tez przyszlo potwierdzenie ;) Hehe zabojcza mapka :lol: mapisko :evilbat: Quote
virtavalo Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja mam zgłoszone 3 psiaki: samoyedkę , czarnego chow-chowa i rudego chow-chowa. Niestety nie dostałam jeszcze potwierdzeń. Mam nadzieję, że wszystko ok.Psiaki zgłaszałam mailem i dostałam od razy mailowe info o przyjęciu. Cojnice chyba nie praktykują katalogu przedwystawowego. Może jest ktoś z Chojnic lub okolic i podałby stawki. :wink: Quote
carotina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 a mi śmiać się chce jak patrze na kwote do zapłaty.... 20 zł :lol: 8) mogłabym tak zawsze :lol: (za 2 psy) Quote
paolinka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A jeszcze fajniejsza pogode zapowiadaja... z roznych portali: CHOJNICE 1.Niedziela zachmurzenie umiarkowane 19 °C 9 °C 2. dzień 7-19 12/16/20 °C 988 hPa Wiatr: 12 km/h S Deszcz: 7.3 mm 3. niedziela niewielkie zachmurzenie 19°C 10°C 4. Maksymalnia: 19° Minimalna: 9° Przelotny deszcz - (Opady atmosferyczne 40%) 5. temp. max: 17 °C temp. min: 9 °C Zmienne zachmurzenie i prawdopodobne ulewy.. Hmm i komu tu wierzyć? :evilbat: Quote
Yaki Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 A jak sie w cos mocno wierzy to sie sprawdza,a wiec tylko pierwsza. Carotinko czy bedzie chociaz plan sedziowania? moze wiesz? Quote
paolinka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ja biore pod uwage takze opcje nr 3 :D Planu sedziowania chyba nie bedzie... Quote
Yaki Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Szkoda ,dlatego tak chwalilam sobie oddzial w Plocku.Tam byl nawet wykaz psow w trakcie zglaszania . Quote
ferroo Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Carotina wyslalam ci dzisiaj pw mam nadzieje ze czytalas. :D Czekam na blizsze info :lol: Ja niestety mam wiecej jak 20 zl a szkoda..A co do pogody to opcja jest tylko jedna-bedzie ladnie i cieplo i przyjemnie! Quote
truflaistrucel Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 nie moge znalezc na mapce tego stadionu "Kolejarz", osleplam czy co??Mozecie opisac gdzie mam tego szukac na mapce? Wydaje mi sie, ze kiedys wystawa byla na tym stadionie,tylko toalety byly do kitu.... Quote
paolinka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 I jak bylo na tym stadionie? Lepiej niz na Chojniczance? Ja do Chojnic jezdze tylko gdzies z 3 lata, dlatego jestem przyzwyczajona do tego drugiego ;) Mapka jest tragiczna :evilbat: Ale znalezc stadion bedzie latwo, bo to jest zaraz przy dworcu PKS i PKP. A tu troszke lepsza mapka... http://www.chojnice.pl/?dzial=1&page=5&ulica=109,2067,1721 (stadion ul.Lichnowska). Quote
truflaistrucel Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Dzieki Paolinka, znalazlam tez juz tez czarny krzyzyk na mapce 8) A co do stadionu, to wlasnie zajrzalam do katalogu z 1997 roku - i kojarzylam ta wlasnie wystawe z "Kolejarzem" - a okazalo sie ze jednak bylo na "Choniczance". Czyli juz sama nie wiem, wydaje mi sie ze kiedys bylo na tym "Kolejarzu" ale stadionu nie koajrze :roll: No nic, oby ladnie trawke skosili, to bedzie dobrze :lol: Quote
carotina Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 truflaistrucel :D , kiedyś (w sumie niedawno :wink: ) pisałąś, że mogłabyś mi pożyczyć pieska na JH, czy to jeszcze aktualne? :wink: Bo bardzo chętnie bym skorzystała w Chojnicach :roll: :D Quote
truflaistrucel Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Jeśli dojadę do Chojnic ( w sobotę jedziemy na wystawę w Trokach i właśnie kombinuję co tu zrobić żeby wrócić na czas do Chojnic ) - jeśli więc będę to nie ma problemu, chyba ze beda bardzo niesprzyjajace warunki atmosferyczne, to wtedy wolalabym nie przed ocena w ringu. Ale! Najlepiej skontaktuj sie ze mna na priv :wink: ulpompon@poczta.onet.pl Quote
ferroo Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Carotina wyslalam ci pw.Ludzie gdzie ta ladna pogoda ???Co to za wystawa w takim blocie :evilbat: koszmar Quote
ferroo Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Carotina to jest moja niunia :D Takze juz nas poznasz!!Ta druga to tez moja niunia :lol: Ale wystawia sie tylko bullik Quote
paolinka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Pada okropnie :( I mam pytanie - jakby padalo to ktos moglby mi pozyczyc psiaka? :) Do zobaczenia, my mamy wyjazd o 7:00 :D Quote
carotina Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 hello :lol: mam pytank czy znajdzie się dobra dusza i w razie gdybym nie miała PONika pożyczy mi psiaczka :D :D Jestem bardzo odpowiedzialna :great: :P 8) Quote
paolinka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 HEhe ja to samo napisalam troszke wyzej :D Prosiiiimy :wink: :angel: Bo jesli bedzie lekko padac, trawa bedzie mokra to nie bede mogla wziac Beardeta :( Quote
Recommended Posts