Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam zgłoszone 3 psiaki: samoyedkę , czarnego chow-chowa i rudego chow-chowa. Niestety nie dostałam jeszcze potwierdzeń. Mam nadzieję, że wszystko ok.Psiaki zgłaszałam mailem i dostałam od razy mailowe info o przyjęciu. Cojnice chyba nie praktykują katalogu przedwystawowego.
Może jest ktoś z Chojnic lub okolic i podałby stawki.
:wink:

Posted

A jeszcze fajniejsza pogode zapowiadaja... z roznych portali:

CHOJNICE
1.Niedziela
zachmurzenie umiarkowane 19 °C 9 °C
2. dzień 7-19 12/16/20 °C
988 hPa Wiatr: 12 km/h S Deszcz: 7.3 mm
3. niedziela niewielkie zachmurzenie 19°C 10°C
4. Maksymalnia: 19° Minimalna: 9°
Przelotny deszcz - (Opady atmosferyczne 40%)
5. temp. max: 17 °C temp. min: 9 °C Zmienne zachmurzenie i prawdopodobne ulewy..

Hmm i komu tu wierzyć? :evilbat:

Posted

Carotina wyslalam ci dzisiaj pw mam nadzieje ze czytalas. :D Czekam na blizsze info :lol: Ja niestety mam wiecej jak 20 zl a szkoda..A co do pogody to opcja jest tylko jedna-bedzie ladnie i cieplo i przyjemnie!

Posted

Dzieki Paolinka, znalazlam tez juz tez czarny krzyzyk na mapce 8)
A co do stadionu, to wlasnie zajrzalam do katalogu z 1997 roku - i kojarzylam ta wlasnie wystawe z "Kolejarzem" - a okazalo sie ze jednak bylo na "Choniczance". Czyli juz sama nie wiem, wydaje mi sie ze kiedys bylo na tym "Kolejarzu" ale stadionu nie koajrze :roll:
No nic, oby ladnie trawke skosili, to bedzie dobrze :lol:

Posted

truflaistrucel :D , kiedyś (w sumie niedawno :wink: ) pisałąś, że mogłabyś mi pożyczyć pieska na JH, czy to jeszcze aktualne? :wink: Bo bardzo chętnie bym skorzystała w Chojnicach :roll: :D

Posted

Jeśli dojadę do Chojnic ( w sobotę jedziemy na wystawę w Trokach i właśnie kombinuję co tu zrobić żeby wrócić na czas do Chojnic ) - jeśli więc będę to nie ma problemu, chyba ze beda bardzo niesprzyjajace warunki atmosferyczne, to wtedy wolalabym nie przed ocena w ringu. Ale! Najlepiej skontaktuj sie ze mna na priv :wink:
ulpompon@poczta.onet.pl