dorotal Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dziekuja za buldozki francuskie :D Jeszcze poprosze o king charles spaniela Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Właśnie oglądam twoje peiski - są śliczne? A tak pytanie z innej, nie wystawowej beczki : gdzie robiłaś PRA? My też sie przymierzamy na jesieni, ale mam tylko kontakt do Stanów. Można inaczej? Quote
PSYLLA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 bardzo dziękuje za posokowce i jeszcze proszę o podanie rodziców: FANTA z Żywieckich Łąk Quote
Toller Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Przepraszam za pytajnik Gaucho!!! To miały być wykrzykniki!!!! :D Są prześliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paolinka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 GAUCHO wielkie gratulacje! :D Widzialam Twoja sunie przed finalami i baaardzo mi sie spodobala :Rose: Quote
GAUCHO Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wszystkie nasze psy sa wolne od PRA z rodowodu :D Quote
PSYLLA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 GAUCHO, bardzo dziękuje i oczywiście OGROMNE gratulacje :D Quote
GAUCHO Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Niestety nie bylo zadnego King Charlesa :( Byly tylko Cavalery, mogę podać stawke :D Quote
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Jeszcze raz dziękuję za buldożki i pozdrawiam serdecznie Quote
dorotal Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 GAUCHO napisał(a):Niestety nie bylo zadnego King Charlesa :( Byly tylko Cavalery, mogę podać stawke :D Dziekuje :D . Stawka cavalierow nie jest mi potrzebna Quote
truflaistrucel Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hania-Gaucho - SERDECZNE GRATULACJE!!!!!! Super! Ja niestety nie dojechalam do Chojnic, pokazywalismy sie na Baltic Winner i to z duzym sukcesem ;) Wiesz moze kto wygral BIS Junior i BIS Weteran? Moze jakies fotki???? pozdr Ula Quote
GAUCHO Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Hejki :D Niestety fotek nie mam :( BISa ras Polskich wygrał PREZES LASY WIELGOWSKIE Quote
paolinka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 BIS Junior: 1.Jamnik Krótkowłosy (chyba wł. p.Witkowska, bo odbierała puchar - ale pewna nie jestem...) 2.Pointer (Aida Landalena & ja ;) ) 3.Basset (REDIS Uvalsky Bobr) :D Quote
truflaistrucel Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dzieki Hania, juz slyszalam o wynikach z BISA RP. Gratulacje Paolinka za 2-BIS Junior. Bardzo, bardzo zaluje ze nie udalo mi sie dojechac, ale za to naszej wyprawy do Trok nigdy nie zapomne..... 8) Quote
GAUCHO Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Opowiadaj o Trakai :D Pochwal się sukcesami 8) Quote
truflaistrucel Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Trufla - Mł.Zw. Bałtyku + NJwR a na dokładkę BOB i najlepsza ósemka na BOG. W rasie mieliśmy świetną konkurencję z Finaldii, zresztą spokrewnioną z Truflą, w tym 3 intery a wśród nich #1 PONa w Finlandii, Int.Ch.Zw.Eu itd 8) Quote
GAUCHO Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 WIELKIE GRATULACJE :laola: Dla Ciebie i Trufli oczywiście :BIG: Quote
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Podaję wyniki niepełne buldożków francuskich Klasa szczeniąt Dido Mli-box w.o. Klasa pośrednia Ronin Mały Gladiator CWC, NPwR BOB Klasa otwarta Iwo Admiror CWC Suki Doda z Kokolandu Zw mL Pośrednia Figa-Fryga Chmiel CWC, NSwR Wszystkim wygranym serdecznie gratuluję Quote
EwikB Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Witam Pochwalę sie i ja- moj lhasa Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara - BOB, BOG i BEST IN SHOW !!! Quote
paolinka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Gratulacje :D Macie moze jakies fotki z BIS Juniorów? ;) Quote
EwikB Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Paolinka-widziałam Was - super , gratulacje.O fotki zapytaj Olę od Prezesa - była nadwornym fotografem wystawy, napstrykała sporo - jeszcze nie widziałam wszystkich ( czekam na płytkę ) pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts