Yaki Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A do Chojnic nie widze zeby sie ktos wybieral. My jedziemy z shih tzu. Quote
paolinka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Ja jade wystawiac Pointera w klasie młodziezy :) Bede tez na Junior Handling, byc moze z Bearded Collie ;) Hmm doszly do mnie plotki, ze w tym roku wystawa odbedzie sie gdzie indziej niz dotychczas - ktos wie cos o tym? Mi na tym stadionie zawsze bardzo sie podobalo... :roll: Quote
carotina Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 ja też się wybieram z shihtziakami :D :D :D a co do stadionu, to nie obraże się jak zmienią, bo to błoto naokoło to mnie doprowadzało do szału 8) :wink: :P Quote
paolinka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A mi wlasnie tam sie b.podobalo.... Ojj te bloto to moze sie schowac z Wloclawkiem - ludzie sie przewracali, psy cale szare :roll: A jak zmienia na jeszcze gorszy? :lol: :P Quote
Yaki Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Carotino to znow sie spotkamy,ciesze sie.(I mam nadzieje ,ze nie popadnie na zadna z nas,moze znajdzie sie inna wybranka) Quote
carotina Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Yaki napisał(a):Carotino to znow sie spotkamy,ciesze sie.(I mam nadzieje ,ze nie popadnie na zadna z nas,moze znajdzie sie inna wybranka) ja też się ciesze :D .... i też mam taką nadzieje :wink: :roll: Quote
ferroo Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Heyka :)Ja tez sie wybieram na Chojnice i mam pytanko.Moze ktos jedzie z okolic trojmiasta i ma do tego wolne miejsce w aucie? :oops: Jade z buldozka francuska z Gdyni ale polaczenie pociagiem jest tragiczne!!!Jakby cos to dokladam sie do benzyny.Dodam jeszcze ze zalezy mi najbardziej na transporcie do Chojnic powrot to juz pikus!! :lol: Quote
skubi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 paolinka, będziesz występować na Junior Handling z Chesterem? Quote
paolinka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 No wlasnie nie wiem - rozmawialam z jego panem w czerwcu i mowil, ze chba bedzie w Chojnicach. Wiesz cos o tym? Jak nie to bede szukac innego psa ;) Quote
skubi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Nie mam niestety żadnych informacji. Pytałam z czystej ciekawości. W tym roku Chester jest mało wystawiany. Quote
paolinka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 A no mało mało.... Teraz jest pelno ladnych Beardetow, a swoja droga on duzo powygrywal... trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc... :wink: Choc szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedzie na tej wystawie :) A Wy bedziecie? Quote
skubi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Teraz beardedów coraz więcej, ale żeby pełno. :wink: I do tego mamy w polsce naprawde ładne psy Nas niestety nie będzie :cry: My od blisko miesiąca czekamy na cieczke, a tu nic. Znając moje szczęście, będzie w czasie wystawy w Sopocie :-? Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 skubi-ja mam te same obawy :lol: ..a zglosilam 3 psiury-jak jedna bedzie miala cieczke,to pelno kasy poplynie,bo nie zostawie jej samej przeciez :-? Quote
ferroo Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Carotina wyslalam ci pw i dzieki za szybka odpowiedz :D Jestem wdzieczna!No i czekam na nowe szczegolowe wiesci :lol: Quote
paolinka Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 No bardziej mi chodzilo o to, ze jest pelno ladnych, niz pelno :lol: Ehh mam nadzieje, ze cieczki na Sopot nie bedzie.... moja sunia cale szczescie cieczke ma co rok i zawsze wiem, ze nigdy z nia nie pojade na wystawe do Grudziadza :P Tylko 4 Dogomaniakow jedzie do Chojnic? To super, ktores miejsce na BISie mamy :evilbat: :wink: Quote
skubi Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Vega powinna mieć cieczke w połowie lipca, ale jak do tej pory jeszcze jej nie ma :( Narzaczony czeka, a ona nic, choć ja przekonuje i przemawiam jak do kogo mądrego :wink: Quote
ferroo Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Carotina dzieki dobra kobito i czekam na odpowiedz :lol: Wlazlam sobie na twoja stronke super te shihtziaki :D Pozdrowionka Quote
ferroo Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Co sie zrobilo tak jakos cicho?Nikt wiecej nie jedzie na Chojnice?Czyzby mniej konkurencji? :lol: Quote
ferroo Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 hello! :D Carotina i jak tam wasze zgloszenie?Macie juz potwierdzenie? Quote
paolinka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Yhh ten stadion zwie sie "Kolejarz" - jest przy samym dworcu PKP i PKS, czyli pewnie troszke szumu bedzie :roll: Chyba jednak wole "Chojniczanke"... Jade cwiczyc tego lobuziaka, mam nadzieje ze sie spotkamy na BISie Juniorów :lol: :D Quote
carotina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ferroo napisał(a):hello! :D Carotina i jak tam wasze zgloszenie?Macie juz potwierdzenie? nie :( , może dziś przyjdzie :roll: Quote
GAUCHO Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Co sie zrobilo tak jakos cicho?Nikt wiecej nie jedzie na Chojnice?Czyzby mniej konkurencji? My się wybieramy Z corgaskami :D . Czy wie ktoś moze czy będzie katalog przedwystawowy? Quote
Recommended Posts