Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jade wystawiac Pointera w klasie młodziezy :)
Bede tez na Junior Handling, byc moze z Bearded Collie ;)

Hmm doszly do mnie plotki, ze w tym roku wystawa odbedzie sie gdzie indziej niz dotychczas - ktos wie cos o tym? Mi na tym stadionie zawsze bardzo sie podobalo... :roll:

Posted

A mi wlasnie tam sie b.podobalo.... Ojj te bloto to moze sie schowac z Wloclawkiem - ludzie sie przewracali, psy cale szare :roll:

A jak zmienia na jeszcze gorszy? :lol: :P

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino to znow sie spotkamy,ciesze sie.(I mam nadzieje ,ze nie popadnie na zadna z nas,moze znajdzie sie inna wybranka)

ja też się ciesze :D .... i też mam taką nadzieje :wink: :roll:

Posted

Heyka :)Ja tez sie wybieram na Chojnice i mam pytanko.Moze ktos jedzie z okolic trojmiasta i ma do tego wolne miejsce w aucie? :oops: Jade z buldozka francuska z Gdyni ale polaczenie pociagiem jest tragiczne!!!Jakby cos to dokladam sie do benzyny.Dodam jeszcze ze zalezy mi najbardziej na transporcie do Chojnic powrot to juz pikus!! :lol:

Posted

A no mało mało.... Teraz jest pelno ladnych Beardetow, a swoja droga on duzo powygrywal... trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc... :wink:
Choc szczerze mowiac mam nadzieje, ze bedzie na tej wystawie :)
A Wy bedziecie?

Posted

Teraz beardedów coraz więcej, ale żeby pełno. :wink: I do tego mamy w polsce naprawde ładne psy

Nas niestety nie będzie :cry:
My od blisko miesiąca czekamy na cieczke, a tu nic. Znając moje szczęście, będzie w czasie wystawy w Sopocie :-?

Posted

No bardziej mi chodzilo o to, ze jest pelno ladnych, niz pelno :lol:
Ehh mam nadzieje, ze cieczki na Sopot nie bedzie.... moja sunia cale szczescie cieczke ma co rok i zawsze wiem, ze nigdy z nia nie pojade na wystawe do Grudziadza :P

Tylko 4 Dogomaniakow jedzie do Chojnic? To super, ktores miejsce na BISie mamy :evilbat: :wink:

Posted

Vega powinna mieć cieczke w połowie lipca, ale jak do tej pory jeszcze jej nie ma :( Narzaczony czeka, a ona nic, choć ja przekonuje i przemawiam jak do kogo mądrego :wink:

Posted

Yhh ten stadion zwie sie "Kolejarz" - jest przy samym dworcu PKP i PKS, czyli pewnie troszke szumu bedzie :roll: Chyba jednak wole "Chojniczanke"...
Jade cwiczyc tego lobuziaka, mam nadzieje ze sie spotkamy na BISie Juniorów :lol: :D

Posted

Co sie zrobilo tak jakos cicho?Nikt wiecej nie jedzie na Chojnice?Czyzby mniej konkurencji?

My się wybieramy Z corgaskami :D . Czy wie ktoś moze czy będzie katalog przedwystawowy?