Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka mam na imie Patrycja i jestem z Poznania. Po pierwsze chce się ze wszystkimi przywidać i chciałabym się przyłaczyć z wami do rozmowy... :)
Posiadam w domu bardzo małe zoo a moje pieski to 2 owczarki kaukaskie Etna i Szarkan które pilnują moja rodzinne od małej, jak o tym mowa to juz jako małe dziecko miałam taka rase w domu, był to samiec zaro podobny do szarkana cały czas mną sie opiekował i nie spuszczał mnie z oczów chociasz ciągnełam go za ogon i uszy miał do mnie wielka cierpliwość 8). Etne miałam jako drugiego psa chociasz już ma 11 lat to zachowuje się jak zaro.... szarkan jest moim 3 psem juz ma 2 lata 3 miesiące i jest bardzo zabawny i energicznym psem, razem z etna tworzą doskonały dued obronców rodziny i towarzyszy. Zapraszam wszystkich do pogawentki o tych pieknych psach, a i jeszcze coś......

:D WITAM WSZYSTKICH...!!! :D

Posted

glowa do gory! jest sobota, nie ma tak wielu kaukazomaniakow teraz na forum, jak przyjda na pewno Cie przywitaja!! :D zauwaz ze ostatni wpis jest z godziny 15.40 a Ty swoj temat powitalny zalozylas o 16.59 :lol:

musisz pcozekac az ktos tu zajrzy ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja też mam psa rasy owczarek kaukaski(jej zdjecie mam w emblemacie). Ma na imię Łylma i kupilam ją z hodowli "Leśny Potok". No oczywiście sunia z rodowodem ;)

• 2 weeks later...
Posted

Hmm, może chociaż w ten wątek się wkręcę :lol: Będę miała kaukazicę :lol:
Dwuletnią, bez papierów, z bazaru :-? wiem, wiem, nic nie mówcie.

Ale chcę psa uratować przed zmarnowaniem - szczególy w wątku obok ;)

Dziś się okazało, że już na 100% ją bierzemy :D :D

Posted

Niestety u mnie początkowo też będzie w kojcu. Będzie miała oczywiście długie spacery, będziemy pracować, uczyć się, wyjeżdżać, ale zawszeć to kojec :/
Ale są bliskie plany wyniesienia się na wieś. Tam dopiero pewnie odżyje :)