Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktos z was moglby mi napisac jak w niektorych krajach robi sie championaty. Cos w stylu:
-Polska 3xCAC w tym jeden z miedzynarodowej lub klubowej
-Rosja - jezeli ma Ch.Pl to wystarczy 1CAC
od jakiegos czasu planuje jakie wystawy zagraniczne wpisac do kalendarza i przyznam ze pogubilam sie juz w tym ktore zaliczyc jako wazniejsze a ktore zostawic na pozniej...
Moze pomozecie =)
i jeszcze jedno. Moze wiecie na ktorych wystawach w danym kraju zdobywa sie zwycieztwo tego kraju... ufff ale nagmatwalam chyba
Ja jezdze z presa (dogo canario) Kingo.

Pozdrawiam :P
Ewa

Posted

Tylko Luxemburg to nas chyba nie chce przez kopiowane uszy :-?
Mnie np. interesuje Ukraina, Litwa, Lotwa, Estonia, Romunia, Slowacja, Bialorus, Wegry, Austria. No zaraz sobie poszukam ;)

(sorki za literowki!)

Posted

:oops: :oops: :oops:
no powiem tylko na usprawiedliwienie ze mam zly dzien :evil: a w sumie to zly tydzien :evil: :evil: a nawet miesiac :evil: :evil: :evil: :-? :roll:

Posted

effa napisał(a):
:oops: :oops: :oops:
no powiem tylko na usprawiedliwienie ze mam zly dzien :evil: a w sumie to zly tydzien :evil: :evil: a nawet miesiac :evil: :evil: :evil: :-? :roll:

powialo optymizmem hihi

Posted

[quote name='effa']Tylko Luxemburg to nas chyba nie chce przez kopiowane uszy :-?
Mnie np. interesuje Ukraina, Litwa, Lotwa, Estonia, Romunia, Slowacja, Bialorus, Wegry, Austria. No zaraz sobie poszukam ;)

(sorki za literowki!)

A Arad jak masz zgloszone na dwa dni i w drugi dzien dostaniesz CACIBA masz CH Rumunii :wink: Słowacja - standardowo podobnie Czechy Białoruś ze wzgledow politycznych czasowo odradzam :D :D :D

Posted

No to Bialorus wykreslam z kalendarza ;) Od poczatku 2006 ruszam na Rosje, Litwe i Estonie... mysle ze wtedy skonczymy championat Polski i warto by sie tam wybrac. A do Arad jade :) Tylko jeszcze nie wiem za co i czym ale jade :) Ide chyba sobie miejscowego totolotka puscic...

Posted

to skladam sie na kupon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znajomi byli na Litwie i mowili ze poza polowaniem policji/milicji na zagraniczne samochody ( mandat nie wiadomo za co ale 10 dolcow musi byc :lol: ) bylo bardzo sympatycznie :D
Mnie kusi co roku Kaliningrad - wystawa miedzynarodowa a psow mniej niz na naszych krajowych :D 500-600 psow to dobry wynik :wink:

Posted

No do Kaliningradu jade jak nie wypali wyjazd do Moskwy - Eurasja 2006 w lutym... tam tez chce bardzo a to bardzo jechac :wink: