kasiaak Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Nam też bardzo podobało się w Kecskemet. Teren wielki, trawiasty, jest dużo drzew więc mozna trochę odsapnąć od słońca. Dodatkowo brak kolejek do sekretariatu. Ogólnie wrażenie bardzo dobre. Trasa też cakiem dobra. No i nasz Cairo przywiózl 2X CACIB :) Quote
króliczek Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Rewelacja :D Chciałabym ,żeby mój Nobis wypadł tak w TATa jak Cairo w Kecs :wink: Quote
Atik Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A czy ja mogę prosić o stawki bokserów żółtych i pręgowanych ?? Quote
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Prosze o stawki Sznaucerkow Miniaturowych pieprz i sól :modla: :D Quote
kasiaak Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Atik napisał(a):A czy ja mogę prosić o stawki bokserów żółtych i pręgowanych ?? właśnie wszystkie przepisałam i mi gdzieś zniknęły :( może Ci zeskanuję i wyślę mailem co? co do sznałcerów nie ma problemu tylko chciałabym wiedzieć jak to brzmi po węgiersku albo niemiecku. Quote
Atik Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 kasiaak napisał(a):Atik napisał(a):A czy ja mogę prosić o stawki bokserów żółtych i pręgowanych ?? właśnie wszystkie przepisałam i mi gdzieś zniknęły :( może Ci zeskanuję i wyślę mailem co? Nie ma problemu, nawet na PW, dzięki :D Quote
Recommended Posts