króliczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Czy ktoś może wybiera się na tą wystawę.Z rozpiski wynika ,że jest to 2x CACIB :D Z Warszawy jest to TYLKO 760 km :wink: Quote
króliczek Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Tak,tak .Odbywa się niecały miesiąc wcześniej niż Budapeszt.Jest "ciut" dalej ale z tej rozpiski wynika ,że też jest to 2x1 CACIB. Quote
Savannah Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 króliczek a ty jedziesZ?? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Gosik71 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja poproszę o więcej wiadomości o tych wystawach, do kiedy zgłoszenia, jakie opłaty, i najważniejsze.... tradycyjnie obsada sędziowska na I grupę, a konkretnie chodzi mi o szetlandy :P Quote
króliczek Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Savannah napisał(a):króliczek a ty jedziesZ?? Pozdrawiam Lidka i Villarica Właściwie się zastanawiam .W tych samych dniach mam na miejscu krajówkę i klubówkę molosów (W-Wa).Z drugiej strony myślę ,że konkurencja będzie mniej liczna niż z Budapeszcie i 2xCACIB -też korci :wink: Quote
Gosik71 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Oj dziewczyny, nie Wy to ja podam wieści o tej wystawie: http://www.kennelclub.hu/oldalak/dok/nev_lapkecskm_pdf_jo.pdf Quote
Savannah Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 bravo, jakies info :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Gosik71 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Savannah napisał(a):bravo, jakies info :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Ja już tak mam, najpierw szukam jakichś wiadomości :laola: Quote
króliczek Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 Sorry ,info tez miałam :D Ale oprócz info także kłopoty z komputerem :wink: Quote
Gosik71 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 króliczek napisał(a):Sorry ,info tez miałam :D Ale oprócz info także kłopoty z komputerem :wink: Też niedawno przez to przechodziłam, więc rozumiem :P Quote
Elitesse Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 mam ulotke wiec jakby komus brakowało jakis informacji to piszcie !! Quote
Gosik71 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Cena na stronie jest podana 7 tysięcy Forintów - to jest za jedną wystawę czy za dwie? I ile jak się płaci na miejscu? Niech mi ktoś jeszcze powie jakie to państwo RSA? Z tamtąd mamy sędziego :roll: Quote
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gosik71 napisał(a):Cena na stronie jest podana 7 tysięcy Forintów - to jest za jedną wystawę czy za dwie? I ile jak się płaci na miejscu? Niech mi ktoś jeszcze powie jakie to państwo RSA? Z tamtąd mamy sędziego :roll: w dniu wstawy 55 eur za pierwszego i 50 eur za drugiego psa za jedna wystawe lub rownowartosc w forintach RSA to Republika Poludniowej Afryki Quote
Gosik71 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 To już koniec świata - w Afryce też szetlandy mają? Quote
Diana14 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Elitesse to 7 tys forintów jest za jeden dzień? A tyle samo jest na miejscu? Mam ten głupi przywilej, ze moge w forintach za wystawki placić. Quote
karenina Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A mnie nie dziala ten link podany przez Gosik71. Czy mogla bym prosic o info ile kosztuje gdy placi sie odrazu za oba dni, i kto sedziuje gr. X. ? Z gory dziekuje :) Quote
helcia Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Kochani mnie się też ta stronka nie otwiera .Jak możecie to napiszcie coś więcej -do kiedy są zgłoszenia i kiedy wystawa i kto sędziuje briardy ?A mam jeszcze jedną prośbe gdzie można znależć informację o wystawach na Słowacji i na Wegrzech ewentualnie Austria?? Quote
karenina Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Helcia, zgloszenia sa do 11 sierpnia Briardy w sobote Laszlo Istvan w niedziele Miklos Levente. Info o wystawch na wegrzech pod : http://www.kennelclub.hu , jest wersja angielsko jezyczna strony tez. Wystawy innych panstw to najlepeij po ichnich zwiazkach patrzec.. Pozdrawiam :) Quote
karenina Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 I kto się ostatecznie skusił na topicową wystawe? Quote
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 czy byl tos na tej wystawie ?? jak tak to prosze o s atwke sznaucerow srednich pieprz i sol Quote
karenina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Elitesse ja byłam i chętnie ci podam, tylko nie wiem czy je znajde w katalogu. Wiesz moze jak one sa po wegiersku? Quote
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 karenina napisał(a):Elitesse ja byłam i chętnie ci podam, tylko nie wiem czy je znajde w katalogu. Wiesz moze jak one sa po wegiersku? schnauzer kozep so-bors z gory dziekuje !! :) a jak poszlo twoim psiakom ? Quote
Recommended Posts