lapis Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 tym sposobem doszliśmy do suczek młodzież UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka GOLD HURRICANE Buldożer otwarta LUKSJA DE LUX Buldożer PENNY PORT ERIN LUKSJA DE LUX Buldożer, PENNY PORT ERIN championy HEBA NOVA Pullera, LA OLA Daffodill Yellow,LAMIA-YELD Buldożer i na koniec zwycięska para Quote
lapis Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 no i już naprawdę na zakończenie bulik i piłeczka bulliki na ringu i jak to Ewa nazwała rodzina Adamsów :wink: :lol: - tzn Buldożerów Quote
Matti Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 lapis napisał(a):Wyniki faffików PSY pośrednia EL MACHO MAT-STAFF Komisarz - BDB A tu sprostowac musze, bo doskonala dostal :D Quote
lapis Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 :oops: oj to sorki, ale w tym zamieszaniu musiałam źle usłyszeć :oops: :oops: :oops: Quote
Matti Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Nie, nasza znajoma, hodujaca wilczarze i majaca w tym wprawe. to byl debiut i jak widzialas Heluś ni zamierzal wspolpracowac :lol: I udawal glupek, ze nawet przy nodze chodzic nie umie :lol: Ale opis dostal bardzo fajny, wiec sie zassalismy i bedziemy probowac-i teraz juz bedzie ze mna chodzil. Chcielismy w Warszawie, ale niestety zrobily mu sie wlokniaki po zastrzykach sprzed miesiaca, ma trzy gule jak piesc, martwimy sie colernie,jakmu nie zejda w ciagu 2 tygodni, to go czeka wycinanie :cry: Quote
lapis Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 no to przykro, że się nie poznałyśmy :cry: Quote
Marta Chmielewska Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Matti byłaś z wóżkiem dzieckiem i mężem? Jeśli tak to zdąrzyłam się wam przypatrzyć :wink: :D Lapis na pewno widziałaś :D Quote
Matti Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Trudno bylo nie widziec... Bachorek powywal od czasu do czasu, Heluś szalał... Pelnia szczescia :lol: Ja sie bardziej przyjrzalam Penny niz Tobie :oops: Tym bardziej, ze penny sie bardzo Helusiowi podobala. Quote
lapis Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): Lapis na pewno widziałaś :D Ja kojarzę Was, staliście po naszej prawej stronie, ale szkoda, że nie pogadałyśmy sobie :cry: Quote
Recommended Posts