PARSONRK Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 A ja się tak starałam :wallbash: :wallbash: a etraz strach się bać :smhair2: Ale lubicie mnie jeszcze :puppydog: prawwwwwwwwwwwwwddddddddaaaaaaaaaaaaa ?????? :puppydog: :puppydog: Quote
Savannah Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 PARSONRK napisał(a):A ja się tak starałam :wallbash: :wallbash: a etraz strach się bać :smhair2: Ale lubicie mnie jeszcze :puppydog: prawwwwwwwwwwwwwddddddddaaaaaaaaaaaaa ?????? :puppydog: :puppydog: OCZYWIŚCIE ŻE TAAAAAKKKK!!!!! :wink: :wink: Quote
PARSONRK Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 ooo dzięki :modla: :modla: A jutro zobaczę może u koleżanki płyta ruszy ? Ona też jakieś fotki robiła, może będzie coś miała :roll: Quote
Savannah Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 nie ma za co :wink: to zobacz zobacz, bardzo chętnie obejrze sh, a Asiaczek baski :) (i żółtą kartke wymarze z Twojego konta :wink: ) pzdr :wink: Quote
PARSONRK Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 potwór !!! psiaki Kareniny śliczny grzywacz ( nie obróciłam :oops: ) sznaucerek bialy leosie znów potwór !!! hasiorki alaskany i inne cdn :lol: :lol: :lol: Quote
PARSONRK Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 :oops: co to jest ?? basek ( chyba jedyne zdjęcie które wyszło jako tako) hasiorki i co strasznie im się spieszyło Quote
PARSONRK Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 rozjechany pies :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PARSONRK Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Zdjecia są jakie są, robione aparatem zjedzonym przez psa, tylko tyle udało się uratować :evilbat: Quote
Savannah Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 PARSONRK napisał(a): Jupii mój przyjaciel z Francji śmiga z pięknym sh :) :) Dzięki Parsonrk!!! :wink: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Parsonrk - no widzisz, jak na Ciebie pokrzyczeć, to od razu inaczej śpiewasz... I dzięki za foteczkę baska na kolankach; zdjęcie przedstawia kawałek p. Hansa Kocha z Niemiec (hodowla "African Rainbow") i jego sunię ABAYOMI AZANA African Rainbow. I nie podoba mi się głowa tej suni, oj nie. Pzdr. Quote
PARSONRK Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Parsonrk - no widzisz, jak na Ciebie pokrzyczeć, to od razu inaczej śpiewasz... I dzięki za foteczkę baska na kolankach; zdjęcie przedstawia kawałek p. Hansa Kocha z Niemiec (hodowla "African Rainbow") i jego sunię ABAYOMI AZANA African Rainbow. I nie podoba mi się głowa tej suni, oj nie. Pzdr. :evil: :wink: :evilbat: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ha, ha, ha... Ale nadal Cię lubię! :lol: Pzdr. Quote
PARSONRK Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 :modla: :modla: :modla: :laola: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Czyli co - anulujemy zółtą kartkę? Savannah - jakie jest Twoje zdanie? Parsonrk ma nadal czyste konto? pzdr. Quote
Savannah Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Asiaczek napisał(a):Czyli co - anulujemy zółtą kartkę? Savannah - jakie jest Twoje zdanie? Parsonrk ma nadal czyste konto? pzdr. tak ANULOWANO ŻÓŁTĄ KARTKĘ :) Parsonrk fajnie że udało Ci się uchwycic na fotce Olivera to mnie przekonało do reszty :wink: Quote
Asiaczek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No to mamy sprawę "z dynki". Do następnej obietnicy... Parsonrk - widziałam reklamę Fervex'u i śmiesznego psiaka siedzącego i merdającego ogonkiem. Śmiesznotka!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts