Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):
209 km około 3,5 h jazdy
a ja mam gr 3 w sobotę :P

to ładnie :-? to nie wiem juz czy to przejdzie :P
masz fajnego sedziego na III Grupe- Marta Heine- bardzo dobra sędzina! :)
Pozdrawiam :cry:
Lidka i Villarica

Posted

PARSONRK napisał(a):
Gruppe 3 - Martha Heine - D

ją ktoś zna ?
Savannah troszkę nam się dni wystawiania nie zgadzają :-?

w wyniku mojej desperacji jak juz nie da sie z psem pojechac- bo nie wiem moze masz pomysl jak pogodzic grupe III i V? :cry: to chyba pojade na Junior Handling!!!! Marta Heine- po prostu PIĘKNIE!!!!!!!! jesli tak moglabym pożyczyc sobie Twojego psiaka na MP? :)
Lidka i Villarica

Posted

a najlepsze jest to, że najprawdopodobniej zgłoszenie uprawnia do wejścia za darmo tylko w dniu wystawy twojej grupy, jak byś chciała wejść w sobotę to byś chyba musiała płacić. Tak było w berlinie :-?

Posted

PARSONRK napisał(a):
a najlepsze jest to, że najprawdopodobniej zgłoszenie uprawnia do wejścia za darmo tylko w dniu wystawy twojej grupy, jak byś chciała wejść w sobotę to byś chyba musiała płacić. Tak było w berlinie :-?

hmm placic to bym zaplacila-najwyżej..... to ja mam V w niedziele :o
PS: co myslisz o moim pomysle ujętej we wczesniejszym poscie :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
l jak pogodzic grupe III i V? :cry: to chyba pojade na Junior Handling!!!! Marta Heine- po prostu PIĘKNIE!!!!!!!! jesli tak moglabym pożyczyc sobie Twojego psiaka na MP? :)
Lidka i Villarica

powoli powoli. Istnieje prawdopodobieństwo, że wpadę w oba dni, daleko nie mam, a chciałabym zobaczyć inne rasy. Wszystko zależy od finansów :evil: Co do pożyczenia psa - oczywiście.
W niedzielę na pewno będzie jechała moja koleżanka z entlebuherem, który jest w grupie 2 czyli w nd

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
l jak pogodzic grupe III i V? :cry: to chyba pojade na Junior Handling!!!! Marta Heine- po prostu PIĘKNIE!!!!!!!! jesli tak moglabym pożyczyc sobie Twojego psiaka na MP? :)
Lidka i Villarica

powoli powoli. Istnieje prawdopodobieństwo, że wpadę w oba dni,

kurcze fajnie by było!- do paliwa na pewno bym sie dołozyła- z psem czy bez psa!
PARSONRK napisał(a):

Co do pożyczenia psa - oczywiście.

super , napewno bym chciała pożyczyc na w sobote lub niedziele! złaszcza że sedzina jest naprawde bardzio dobra!
Zazdroszcze Ci tej sedziny! szkoda że nie ocenia V :x ale młody prezenter- to juz cos :)

Posted

mi się partner jak najbardziej podoba! :) niełzy przystojniak 8)
naprawde zazdroszcze ci sedziego :)

Szczecin 2005 BEST OF GROUP V!
Pozdrawiam :wink:
Lidka i Villarica
PS: Sędzia MARTHA HEINE

Posted

PARSONRK napisał(a):
Z nim jadę, bo zbieram już do interchampiona. Muszę jeszcze dwa zagraniczne trafić :D

super- zbieraj, zbieraj :) :wink: ja też zbieram do Intera, tylko mam inny problem :) mam juz 3 CACIBY z 3 krajów :) i duzo czasu by skonczyc :) Rostock za duzo nie da jesli bedzie CACIB ale do Ch.Niemiec by sie przydało :) no i ten Junior Handling
PS: dałam zdjecie z Szczecina, na fotce my :) i sedzina-ona bedzie cie oceniac w Rostocku
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
mam juz 3 CACIBY z 3 krajów :) i duzo czasu by skonczyc :) Rostock za duzo nie da jesli bedzie CACIB ale do Ch.Niemiec by sie przydało :) no i ten Junior Handling

No czasu to ja mam full jeszcze. Mam 2x CACIB, Emir ma dopiero 2 lata (skończył 2 dni temu), a pierwszy CACIB dostał w szczecinie, w tym roku. :P

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
mam juz 3 CACIBY z 3 krajów :) i duzo czasu by skonczyc :) Rostock za duzo nie da jesli bedzie CACIB ale do Ch.Niemiec by sie przydało :) no i ten Junior Handling

No czasu to ja mam full jeszcze. Mam 2x CACIB, Emir ma dopiero 2 lata (skończył 2 dni temu), a pierwszy CACIB dostał w szczecinie, w tym roku. :P

nie no my troche wczesniej zaczelismy, mój Wizard nie ma jeszcze 2 lat :) zaczął w kwietniu w Berlinie, później czerwiec Rosja i Szczecin :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):

nie no my troche wczesniej zaczelismy, mój Wizard nie ma jeszcze 2 lat :) zaczął w kwietniu w Berlinie, później czerwiec Rosja i Szczecin :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

No to gratuluję utytułowanego psa i jego handlerki

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

No to gratuluję utytułowanego psa i jego handlerki

eee dzięki :oops:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Troszkę informacji

Int. Ausstellungen 2005 /Rostock

08./09.10.2005 - Rostock
8. Oktober: FCI-Gruppen 2, 5, 6, 9
9. Oktober: FCI-Gruppen 1, 3, 4, 7, 8, 10

Zuchtschauleitung:
Erich Köpcke, Lindenallee 22,
18184 Kösterbeck

Meldepapiere von und an:

Meldescheine
Entry Forms

VDH-Geschäftsstelle
Postfach 10 41 54
44041 Dortmund
Tel.: 02 31/5 65 00-0
Fax: 02 31/59 24 40
E-Mail: meldungen-rostock@vdh.de
Internet: http://www.vdh-lv-mv.de

1. Meldeschluß: 10. August 2005
1. Meldegebühr: 40 Euro
2. Meldeschluß: 31. August 2005
2. Meldegebühr: 50 Euro

Bankverbindung:
Kto-Nr.: 281 014 315,
Kto.-Inh.: VDH Int. Zucht. Rostock
BLZ: 440 501 99 (Stadtsparkasse Dortmund)
IBAN DE62440501990281014315
BIC (SWIFT) DORTDE33

Posted

PARSONRK napisał(a):
Pierwszy termin zgłaszania się zbliża. Po 10 sierpnia będzie juz 10 euro drożej :x Drugi termin do końca sierpnia :P

chyba zabiorę się za zgłoszenie swojego :) PARSONRK czy już wiadomo cos z transoprtem :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Grupa 5 w sobotę, a 3 w niedzielę. Na 100%jadę w nd a co do soboty to na 90% też będę jechać. Jak nie ja, to mam koleżankę która ma psiaka w gr 2 - czyli też w sobotę. W sumie jakby coś, to transport będzie :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Grupa 5 w sobotę, a 3 w niedzielę. Na 100%jadę w nd a co do soboty to na 90% też będę jechać. Jak nie ja, to mam koleżankę która ma psiaka w gr 2 - czyli też w sobotę. W sumie jakby coś, to transport będzie :lol:

super ! :angel: to moge zgłaszac bez obaw :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica