Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Conan napisał(a):
no to masz bliżusio. My aż z Warszawy więc się dlatego bardzo poważnie zastanawiamy czy jest sens... Bo tyćko daleko mamy.

ano troszku jest

Posted

Ja sie nastawiam na Dormund i Bundessieger. Jak juz wyprawa do Niemiec - to z grubej rury :lol:
Chociaz sedzia w Rostocku b. fajny, ale niestety - na 2 wyjazdy do Niemiec tydzien po tygodniu nie wydole :roll:

Posted

Zeliika napisał(a):
Ja sie nastawiam na Dormund i Bundessieger. Jak juz wyprawa do Niemiec - to z grubej rury :lol:
Chociaz sedzia w Rostocku b. fajny, ale niestety - na 2 wyjazdy do Niemiec tydzien po tygodniu nie wydole :roll:

ja do rostocku daleko nie mam więc jadę .
Dortmund jest troszkę dalej więc sobie odpuszczę. W tym roku i tak wydałam full kasy na wystawy, byłam już w:Berlinie (1 pies), Jeleniej Górze(1 pies), Lesznie (1 pies), Gorzowie (1 pies), Czaplinku (4 psy), Szczecinie (1 pies), Warszawie (1 pies), Koszalinie (4 psy).
A teraz jeszcze Sopot (2 psy), Toruń (1-2 psy), Rostock (1-2-3 ?? psy), itd itp.
w sumie fortuna na te kundlasy idzie :evilbat:

Ale ile radości z wyników :P , a jeszcze więcej jak się jest samym w rasie :lol:

Posted

Ja prowadze taki tajny plik (tajny przed mezem) gdzie wpisuje koszty wystaw. Moja srednia na wystawe to 340 pln (oplata, benzyna, nocleg), srednia zawyzaja oczywiscie wystawy zagraniczne - w tym roku bylam na 6. Ale cicho sza :lol:

Posted

wy nic nie mowcie o kosztach !! bo to zbankrutowac idzie zwlaszcza jak sie jest bezrobotnym studentem :) swojemu chlopakowi to nawet nie mowie ile za wystawy placimy a troche ich jest : Leszno Championy, Graz, Katowice, Leszno, Łódź, Koszalin, Oberwart, szombathely, Legnca, 2 x Bratysława, Insbruk ?, Wrocław, Nitra lub poznań.... i pewno jeszcze coś sie znajdzie..ale jak patzre na medale i puichary to jakos zapominam o kosztach hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
wy nic nie mowcie o kosztach !! bo to zbankrutowac idzie zwlaszcza jak sie jest bezrobotnym studentem :)

No właśnie :lol:
Ale dajemy sobie radę, a ja wam się tyż pochwalę, że piszę magisterkę z psów :lol: :P :lol: temat: Pomiary morfometryczne psów rasy parson i jack russell terrier :P Dla nie zorientowanych: morfometryczne czyli wzrost, waga, długość głowy ( kufa, czaszka itd), długość psa, ogona itd.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Mam wolne miejsce jak ktoś transportu szuka ze szczecina

Hej czy miejsce wolne nadal aktualne? co prawda musialabym jeszcze sie poważnie zastanowic czy pojade- koszty wiadomo, była by to moja 4 wystawa w tym roku za granica :) . do szczecina mogłabym dojechac, dla mnie nie ma problemu :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

Hej czy miejsce wolne nadal aktualne? co prawda musialabym jeszcze sie poważnie zastanowic czy pojade- koszty wiadomo, była by to moja 4 wystawa w tym roku za granica :) . do szczecina mogłabym dojechac, dla mnie nie ma problemu :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

miejsce nadal aktualne
zapraszam

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

miejsce nadal aktualne
zapraszam

super! czy mogłabym na 90% "zaklepac" miejsce?
Pozdrawiam!
Lidka i Villarica

Posted

[quote name='PARSONRK']info
http://www.vdh.de/ausstellungen/int_ausstellungen_inland_suche.php?stadt=3&jahr=2005
qurczeee :( gdybym to ja po niemiecku gadała i wiedziała o co tam chodzi!!!!!! wiem tylko że w sobote grupa V? ale nadal nic wiecej!
PARSONRK pomogłabys mi dowiedziec sie :o kto sedziuje SH? no i czy mamy w tym samym dniu grupy :lol: ile jest kilometrów ze szczecina do rostoku?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica