szybszy_od_dylizansu Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Chciałem wam pokazać stronę ostatniego filmu nakręconego na podstawie przygód Nicolasa Vanier pt.LE DERNIER TRAPPEUR. http://www.lederniertrappeur.com/ Strona ze zdjęciami i z tapetami do komputera: http://www.lederniertrappeur.com/film/photos.htm Strona ze zwiastunem i fragmentami filmu: http://www.lederniertrappeur.com/film/videos.htm Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 We Francji jest na ekranach od 15 grudnia 2005 a u nas pewnie nigdy. Mozna film sciagnąć z sieci. Quote
ewelinabuck Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 NA TEJ STRONIE CO PODALES??????JAK TAK TO JUTRO MAOJEGO TATE GONIE I NIECH MI SCIAGA I NAPISY PODLOZY Quote
Cyraneczka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 OSTATNI TRAPER - pisaliśmy o tym w "Przyjacielu Psie" jakoś zimą. Francuzi zrobili kiepską recenzję w swoim psim piśmie, a my dołozyliśmy jeszcze kawałen polskiego epizodu.... Też były fajne zdjęcia. szkoda, że nasi dystrybutorzy filmowi nie są zainteresowani takimi filmami. To podobno prawdziwa historia prawdziwego trapera żyjącego w dzikich górach. Quote
ewelinabuck Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 TO MUSZE PRZEJRZEC PRZYJACIELA PSA JESZCZE RAZ NIECHCA DAC DO KIN ... NIENORMALNI????!!!!! :agrue: :agrue: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 ewelinabuck napisał(a):NA TEJ STRONIE CO PODALES??????JAK TAK TO JUTRO MAOJEGO TATE GONIE I NIECH MI SCIAGA I NAPISY PODLOZY Musisz mieć program do szukania i ściągania filmów i muzyki np.osiołka. Cyraneczko - część kadrów w tym filmie to są żywcem zaczerpnięte z filmu "Dziecko ze śnieżnej krainy" w którym to Nicolas wraz żoną i z dzieckiem wybrał się na wyprawę. Quote
efra-husky Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Zdjęcia super :) Ale by się teraz taka pogoda spodobała psiakom :lol: Było by teraz szaleństwo :lol: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Zauważyłem na e-mule , że ten film ma duże powodzenie. Pewnie większość ściągających to dogomaniacy. Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 Wczoraj obejrzałem film. Jest PIĘKNY! Kanada to śliczny kraj. Wspaniałe krajobrazy. Rewelacyjne zdjęcia. Super psy. Są w filmie chwile gdy łza się kręci w oku i są chwile wesołe. Poprostu film jakich brak na naszych ekranach na których królują produkcje z seri "Zabili go i uciekł" :wink: . Gorąco polecam film . Quote
HUSKYTEAM Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Szybszy mam prośbę: nagrasz mi to na płytkę? Jakoś bym do Ciebie podskoczył (i tak jestem co tydzień w okolicach), bo sam mam łącze typu "kibel" i nie widzę szansy ściągnięcia filmu. Z góry dzięki a jak nie możesz to nie ma sprawy ;-) Pzdr Quote
szybszy_od_dylizansu Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 Ok.Musisz mieć płytkę DVD.Napisz kiedy będziesz w Ząbkach. Quote
Recommended Posts