Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nice_girl napisał(a):
Lilka! :P
Dzięki! :D Właściciele Pepito już Cię pewnie znaja jako fotografa corgi. :P :)

Rację masz! :lol: :lol: :lol: Jak mnie zobaczyli,a szli z tobołami gdzieś tam,to rzucili wsio na trawę i zaczęli psiaka ustawiać :lol: :lol: :lol: Nie bardzo chciał im stać,był biedny Pepito lekko zdziwiony :lol: :wink: Pewnie jak mnie zobaczy jeszcze gdzies tam,to sam się ustawi i uśmiechnie :wink: :wink: :wink:

Posted

I dalej :

i to wszystko co mam :lol: tzn.mam jeszcze fotki ,które robiłam na zamówienie ,ale te wstawią już inni zapewne :wink:
A tak w ogóle,to tylko ja mam zdjęcia???? :roll: nikt nie robił? :(

Posted

nice_girl napisał(a):
Lilka, :P
Świetne fotki!!!! :P :wink:

Dziękujem bardzo! :lol: Ale w "większej" :wink: połowie to zasługa Agnieszki-Donyi :D :P

Posted

Hejka!
Czy ma ktos moze fotke z Bis'a szczeniaczkow?
Dziecko z mojej hodowli zajelo pierwsza lokate i strasznie bym chciala miec jakas pamiatke:)
Pozdrawiam Aga

Posted

fotki z wystawy:

Moja Nika ;):

pierwsza porcja tak szybciorem, nawet nie mam czasu na podpisanie, a następna część jutro, bo muszę jeszcze obrobić ;)

Posted

Dzięki wszystki za fotki!!!
Wśród nich znalazłam mojego Farika coś robiącego na naszych bagażach, siebie na BOG (ale złośliwie zasłonił mnie stolik z pucharami :lol: ), koleżankę z W-wy z wilczarzem na Best Junior1 !!!
No i wszędzie (prawie) Matagi; w biegu, w pozycji wystawowej... prawie foto-reportaż dla zazdrosnego męża. :wink:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wśród nich znalazłam mojego Farika coś robiącego na naszych bagażach, siebie na BOG (ale złośliwie zasłonił mnie stolik z pucharami :lol: ), koleżankę z W-wy z wilczarzem na Best Junior1 !!!
No i wszędzie (prawie) Matagi; w biegu, w pozycji wystawowej... prawie foto-reportaż dla zazdrosnego męża. :wink:
Pzdr.

Niech będzie tak: Farik na bagażach robił za makitę!Pańcia jego szlajała się gdzieś(!!!! :wink: :lol: ),a ktoś musiał przypilnować dobytku!!!! :lol: :lol: :lol:

A że Matagi w biegu wszędzie prawie... :wink: tak mi wychodzi częssto,te wystawowe ,jakoś mi na tej wystawie mało kto chciał oglądać moje ogonki :wink:

A Daruś mój jakoś tak mało zazdrosny......noooo czasami jemu "rozum na miejsce wraca"......i coś tam dziamga :lol: :wink:

Ale ON widzi tylko Tośka,którego nie było na wystawie :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Posted

kia napisał(a):
Hejka!
Czy ma ktos moze fotke z Bis'a szczeniaczkow?
Dziecko z mojej hodowli zajelo pierwsza lokate i strasznie bym chciala miec jakas pamiatke:)
Pozdrawiam Aga

Bisa szczeniaków wziął whippet CHARMING CECILIA Born To Love . Fotki brak :) Białymgłowom też się niestety aparat skończył...

Posted

Matagi napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Niech będzie tak: Farik na bagażach robił za makitę!Pańcia jego szlajała się gdzieś(!!!! :wink: :lol: ),a ktoś musiał przypilnować dobytku!!!! :lol: :lol: :lol:

A że Matagi w biegu wszędzie prawie... :wink: tak mi wychodzi częssto,te wystawowe ,jakoś mi na tej wystawie mało kto chciał oglądać moje ogonki :wink:

A Daruś mój jakoś tak mało zazdrosny......noooo czasami jemu "rozum na miejsce wraca"......i coś tam dziamga :lol: :wink:

Ale ON widzi tylko Tośka,którego nie było na wystawie :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Niech i tak będzie. Co się będę głupio tłumaczyła, nie?
A Tosiek, to kto? Jakaś Wasza makitka?
Pzdr.

Posted

i ciąg dalszy:

ANATA forumowej Agappe: ;)

Szczeniak akity:

Sznaucery:

3 bordery i golden:

Terierki:

Golden:

York:

Dwa briardy (?):