Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani Psiarze!.
Czy ktos moglby napisac jaka jest KOLEJNOSC wystawiania psow w grupie VI?
Mam [rpbl;emy transportow-czasowe i bardzo by mi to ulatwilo decyzje.czy mam szanse zdarzyc, czy tez nie! Pomozcie!

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale chyba w zasadzie lepszy upal niz ulewa... ja lubie jak jest chlodno, ale slonecznie... no wiec do zobczenia jutro :) i wszystkim zycze powodzenia

Posted

[quote name='Miśka']plan sedziowania jest na http://zkwp.bialystok.tiu.pl

tak, znam ten plan...ale czy jest on adekwatny do kolejnosci na ringu? pytam sie bo niejednokrotnie plan taki nie mial nic wspolnego z bezposrednia kolejnoscia oceniania psiakow na danym ringu, i nie wiem.... moze jednak ktos jest na tyle zorientowany...

Posted

uff, my już po :) Agappe- raz jeszcze wielkie dzięki za wystawienie Niki :D no i jest doskonała (chociaż lokata 4/4 :P )

zdjęć mam dużo, ale będą dopiero jutro...

Posted

Znowu sie pochwale :D
Kingi: Vidor - Zw. Mł. , Fellis - Zw. mł, BOB
Buldog francuski: Leos - Zw. mł, BOB i BOG III
Jak dobrze ze z wystawy nie musialam daleko jechac :D :D

Posted

maga18 napisał(a):
:klacz: GRATULUJE WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM!!

Dołączam się do gratulacji :klacz: !

Robiłam zdjęcia, ale niestety nie udało mi się pożyczyć cyfrówki i będę je mieć dopiero kiedy wywołam kliszę :( Było świetnie i tyle pięknych psów w jednym miejcsu :angel:

Jeśli ktoś słyszał charakterystyczne ting! a potem chrt chrt chrt chrt to znaczy ze to byłam ja z moim aparatem samoobsługowym :lol: :wink:

Posted

Lotos napisał(a):
maga18 napisał(a):
:klacz: GRATULUJE WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM!!

Dołączam się do gratulacji :klacz: !

ja tez :P :D :P

a jak tam wyniki finałów?? ma ktoś fotki?? :roll: :evilbat:

Posted

Mialam niesamowite szczescie w nieszczesciu. Zepsul sie alarm w samochodzie. :( Chyba wyczerpala sie bateria. Na szczescie w moim rodzinnym miescie. :D Brat przyjechal z zapasowymi kluczykami z nich dalo sie wylaczyc alarm. :D
Wydaje mi sie ze Asiaczek BOG I ze swoim basenji. BIS I - chart afganski, BIS II - mops pani Supronowicz.

Posted

[quote name='carotina']dorotal gratuluje :D
a nie masz na fotce przypadkiem jakiegos shihtziaka? :P
w Białymstoku byl tylko jeden, a nie pamietam zeby zostal na BOG
Ale wrzucam fotke z wczoraj z Wilna.

Posted

Tajgan! :P Jasne,że to akity lubią najbardziej! :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking:

Mam fotki z MP,również Twoje z Maszą Elizy :D Wetknę je jutro,padam dziś na nos :lol:

Wielkie gratulacje dla Asiaczka!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Zgarnęła wszystko co się dało w baskach :lol: :P i do tego BOG! :P :P :P :P :P

A ja.... :wink: Z łysą Ojosan srebro /opis super!!!! :lol: / a OKII Matagiinu PL -złoto,NPwR,CWC,BOB!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH,KTÓRZY BYLI W BIAŁYMSTOKU,DLA TYCH WIĘCEJ WYGRANYCH I DLA TYCH TROSZKĘ MNIEJ!!!! :P :P :P :P

Fotki będą jutro,wieczorową porą :lol: :wink:

Posted

A co to za pręgusek na beście, bo przecież niemożliwe, aby były 2 buldożki na beście?. Dlaczego nie pokazałaś fotek na 9ej grupie? Tam też się pochwal, bo jest czym. Jeszcze raz gratuluję