Matagi Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA: GRUPA I: Waldemar Federak Mariola Agata Semik GRUPA II: Monika Kuriata-Okarmus Jadwiga Niciewicz Gabiela Ridarcikova (Słowacja) Mariola Agata Semik GRUPA III: Wojciech Myszkowski Magdalena Świętoń GRUPA IV: Henryk Stępka GRUPA V: Jaroslav Matyas (Słowacja) GRUPA VI: Anna Rajs GRUPA VII: Henryk Stępka GRUPA VIII: Wojciech Trzebiecki Zygmunt Jakubowski GRUPA IX: Adam Ostrowski GRUPA X: Jaroslav Matyas (Słowacja) MŁODY PREZENTER: Zygmunt Jakubowski Quote
Matagi Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 No ja też będę :lol: Mam na piechotkę całe 10 minut drogi :wink: Akurat psiaki załatwią co trzeba :lol: Quote
ara Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Matagi napisał(a): GRUPA II: Monika Kuriata-Okarmus Jadwiga Niciewicz Gabiela Ridarcikova (Słowacja) Mariola Agata Semik A który z tych sędziów dobki będzie sędziować? Quote
Matagi Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):Matagi napisał(a): GRUPA II: Monika Kuriata-Okarmus Jadwiga Niciewicz Gabiela Ridarcikova (Słowacja) Mariola Agata Semik A który z tych sędziów dobki będzie sędziować? A kto by Ci pasował :wink: :P Quote
carotina Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 bardzo chętniebym się wybrała, w związku z tym mam pytanie, czy ma ktoś miejsce w samochodzie, dla jednej osoby z dwoma małymi shih-tzu (suczkami) z TRÓJMIASTA oczywiście dokładamy się do kosztów podróży :wink: :D Quote
ara Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Matagi, nie znam żadnego z tych sędziów :roll: ale taki akuratny dla nas nie powinien przykładać dużej wagi do wystawiania (bo to nie jest moja mocna strona :oops: ), w miarę precyzyjnie mówić o co mu chodzi (bo dla niektórych stanąć sobie przy numerku jest równoznaczne z ustawieniem psa do opisu :o ) i opisać moją kruszynkę w miarę sensownie (czytaj: nie ma psa bez wad, dotyczy to nawet mojej sunieczki) co przekraczało możliwości intelektualne mojego "ulubieńca" :lol: Niezły koncert życzeń wyprodukowałam 8) To kto z tej czwórki spełnia moje wymagania? :wink: Quote
Zosia&Sonia Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 To nasze miasto, więc i my się zgłosimy. Pierwsza wystawa (Augustów) już za nami. Teraz zobaczymy co powiedzą o nas w Białymstoku :wink: Quote
Lotos Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja się jak zwykle wybieram niestety tylko w formie kibica :( Ale i tak się cieszę :lol: Quote
Matagi Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):Matagi, nie znam żadnego z tych sędziów :roll: ale taki akuratny dla nas nie powinien przykładać dużej wagi do wystawiania (bo to nie jest moja mocna strona :oops: ), w miarę precyzyjnie mówić o co mu chodzi (bo dla niektórych stanąć sobie przy numerku jest równoznaczne z ustawieniem psa do opisu :o ) i opisać moją kruszynkę w miarę sensownie (czytaj: nie ma psa bez wad, dotyczy to nawet mojej sunieczki) co przekraczało możliwości intelektualne mojego "ulubieńca" :lol: Niezły koncert życzeń wyprodukowałam 8) To kto z tej czwórki spełnia moje wymagania? :wink: :lol: :P chyba cała czwórka spełnia Twoje wymagania :lol: :wink: Sędziowie zostaną "przyporządkowani" do ras jakies 2 tygodnie przed wystawą,więc wszelkie sugestie są.......na miejscu :wink: ,zawsze można cos tam..... :wink: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja też się wybieram z 4 baskami. Ciekawe, co na to konkurencja? Pzdr. Quote
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Też mam ochote pojechać na tą wystawe,tylko troche daleko :cry: Quote
Matagi Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 [quote name='Asiaczek']Ja też się wybieram z 4 baskami. Ciekawe, co na to konkurencja? Pzdr. Konkurencja,Asiaczku! :P ,jeżeli jest taka :wink: ,to za pewne będzie .....zachwacona :wink: :wink: :wink: Quote
Matagi Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 [quote name='lonka']Też mam ochote pojechać na tą wystawe,tylko troche daleko :cry: Ojjj tam,daleko :wink: To ja mam wszędzie daleko...noooooo,oprócz Wawy,Lublina i Olsztyna :wink: lonka! :P - zapraszam! :P :D :lol: Quote
lonka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Dziekuje za zaproszenie :wink: powaznie sie zastanowie bo bardzo ciekawa jestem oceny sędziego(u tego sedziego jeszcze nie byłam).Ale kawał drogi z Opola mam :wink: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 lonka - zaryzykuj, warto. Już starożytni Rzymianie mówili: Per aspera ad astra (Przez trudy do gwiazd). Widzisz, jaką ciężką artylerię wytaczam, abyś przyjechała? :lol: Pzdr. Quote
carotina Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 lonka napisał(a):Dziekuje za zaproszenie :wink: powaznie sie zastanowie bo bardzo ciekawa jestem oceny sędziego(u tego sedziego jeszcze nie byłam).Ale kawał drogi z Opola mam :wink: Lonka przyjeżdzaj :D , wystawa jest super :D i sama szukam transportu żeby też móc być :D A do owego Pana sędziego naprawde warto pojechać... Quote
lonka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Dziewczyny bardzo dziekuje za zaproszenie!!! :D Ryzyka się nie boje,muszse pogadać z mężem(bo to on prowadzi).A ta wystawa jusz dawno mnie kusi i do tego mija akurat 6 miesięcy kiedy moja Lonka może skonczyć dorosły czempionat :wink: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Nie ma co się dalej zastanawiać. Przyjeżdżasz i widzimy się w B-stoku. pzdr. Quote
lonka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Asiaczek napisał(a):Nie ma co się dalej zastanawiać. Przyjeżdżasz i widzimy się w B-stoku. pzdr.Dokładnie tak powiem mężowi :wink: Pozdrawiam Quote
ara Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Matagi napisał(a): :lol: :P chyba cała czwórka spełnia Twoje wymagania :lol: :wink: Sędziowie zostaną "przyporządkowani" do ras jakies 2 tygodnie przed wystawą,więc wszelkie sugestie są.......na miejscu :wink: ,zawsze można cos tam..... :wink: :lol: To moja sugestia jest taka... ponieważ planuję wysępić tą nadprogramową wystawę jako prezent urodzinowy... no, sama rozumiesz :D :wink: :lol: Quote
ewelinka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 ja tez sie wybieram z moimi gordonkami bo przeciez mam bardzo blisko :D Quote
Matagi Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):Matagi napisał(a): :lol: :P chyba cała czwórka spełnia Twoje wymagania :lol: :wink: Sędziowie zostaną "przyporządkowani" do ras jakies 2 tygodnie przed wystawą,więc wszelkie sugestie są.......na miejscu :wink: ,zawsze można cos tam..... :wink: :lol: To moja sugestia jest taka... ponieważ planuję wysępić tą nadprogramową wystawę jako prezent urodzinowy... no, sama rozumiesz :D :wink: :lol: :roflt: więc nie jestem samotna! :wink: :lol: ja z kolei na warszawską wystawę przypomniałam swemu TZ o prezentach urodzinowych :wink: :wink: :wink: Quote
ara Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 No widzisz :lol: i żeby było weselej Ty "urodzinowo" wybrałaś się do nas a ja się wybieram do Was :wink: :D Quote
Recommended Posts