Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA:
GRUPA I:

Waldemar Federak

Mariola Agata Semik

GRUPA II:

Monika Kuriata-Okarmus

Jadwiga Niciewicz

Gabiela Ridarcikova (Słowacja)

Mariola Agata Semik

GRUPA III:

Wojciech Myszkowski

Magdalena Świętoń

GRUPA IV:

Henryk Stępka

GRUPA V:

Jaroslav Matyas (Słowacja)

GRUPA VI:

Anna Rajs

GRUPA VII:

Henryk Stępka

GRUPA VIII:

Wojciech Trzebiecki

Zygmunt Jakubowski

GRUPA IX:

Adam Ostrowski

GRUPA X:

Jaroslav Matyas (Słowacja)

MŁODY PREZENTER:

Zygmunt Jakubowski

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):

GRUPA II:

Monika Kuriata-Okarmus

Jadwiga Niciewicz

Mariola Agata Semik

A który z tych sędziów dobki będzie sędziować?

Posted

A(leksand)ra&Ar(i)a napisał(a):
Matagi napisał(a):

GRUPA II:

Monika Kuriata-Okarmus

Jadwiga Niciewicz

Mariola Agata Semik

A który z tych sędziów dobki będzie sędziować?

A kto by Ci pasował :wink: :P

Posted

bardzo chętniebym się wybrała, w związku z tym mam pytanie, czy ma ktoś miejsce w samochodzie, dla jednej osoby z dwoma małymi shih-tzu (suczkami) z TRÓJMIASTA oczywiście dokładamy się do kosztów podróży :wink: :D

Posted

Matagi, nie znam żadnego z tych sędziów :roll: ale taki akuratny dla nas nie powinien przykładać dużej wagi do wystawiania (bo to nie jest moja mocna strona :oops: ), w miarę precyzyjnie mówić o co mu chodzi (bo dla niektórych stanąć sobie przy numerku jest równoznaczne z ustawieniem psa do opisu :o ) i opisać moją kruszynkę w miarę sensownie (czytaj: nie ma psa bez wad, dotyczy to nawet mojej sunieczki) co przekraczało możliwości intelektualne mojego "ulubieńca" :lol:

Niezły koncert życzeń wyprodukowałam 8)

To kto z tej czwórki spełnia moje wymagania? :wink:

Posted

Matagi, nie znam żadnego z tych sędziów :roll: ale taki akuratny dla nas nie powinien przykładać dużej wagi do wystawiania (bo to nie jest moja mocna strona :oops: ), w miarę precyzyjnie mówić o co mu chodzi (bo dla niektórych stanąć sobie przy numerku jest równoznaczne z ustawieniem psa do opisu :o ) i opisać moją kruszynkę w miarę sensownie (czytaj: nie ma psa bez wad, dotyczy to nawet mojej sunieczki) co przekraczało możliwości intelektualne mojego "ulubieńca" :lol:

Niezły koncert życzeń wyprodukowałam 8)

To kto z tej czwórki spełnia moje wymagania? :wink:

:lol: :P chyba cała czwórka spełnia Twoje wymagania :lol: :wink:
Sędziowie zostaną "przyporządkowani" do ras jakies 2 tygodnie przed wystawą,więc wszelkie sugestie są.......na miejscu :wink: ,zawsze można cos tam..... :wink: :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja też się wybieram z 4 baskami. Ciekawe, co na to konkurencja?
Pzdr.

Konkurencja,Asiaczku! :P ,jeżeli jest taka :wink: ,to za pewne będzie .....zachwacona :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='lonka']Też mam ochote pojechać na tą wystawe,tylko troche daleko :cry:

Ojjj tam,daleko :wink: To ja mam wszędzie daleko...noooooo,oprócz Wawy,Lublina i Olsztyna :wink:
lonka! :P - zapraszam! :P :D :lol:

Posted

Dziekuje za zaproszenie :wink: powaznie sie zastanowie bo bardzo ciekawa jestem oceny sędziego(u tego sedziego jeszcze nie byłam).Ale kawał drogi z Opola mam :wink:

Posted

lonka - zaryzykuj, warto. Już starożytni Rzymianie mówili: Per aspera ad astra (Przez trudy do gwiazd). Widzisz, jaką ciężką artylerię wytaczam, abyś przyjechała? :lol:
Pzdr.

Posted

lonka napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie :wink: powaznie sie zastanowie bo bardzo ciekawa jestem oceny sędziego(u tego sedziego jeszcze nie byłam).Ale kawał drogi z Opola mam :wink:

Lonka przyjeżdzaj :D , wystawa jest super :D i sama szukam transportu żeby też móc być :D A do owego Pana sędziego naprawde warto pojechać...

Posted

Dziewczyny bardzo dziekuje za zaproszenie!!! :D Ryzyka się nie boje,muszse pogadać z mężem(bo to on prowadzi).A ta wystawa jusz dawno mnie kusi i do tego mija akurat 6 miesięcy kiedy moja Lonka może skonczyć dorosły czempionat :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie ma co się dalej zastanawiać. Przyjeżdżasz i widzimy się w B-stoku.
pzdr.
Dokładnie tak powiem mężowi :wink: Pozdrawiam

Posted

Matagi napisał(a):
Sędziowie zostaną "przyporządkowani" do ras jakies 2 tygodnie przed wystawą,więc wszelkie sugestie są.......na miejscu :wink: ,zawsze można cos tam..... :wink: :lol:

To moja sugestia jest taka... ponieważ planuję wysępić tą nadprogramową wystawę jako prezent urodzinowy... no, sama rozumiesz :D :wink: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):

To moja sugestia jest taka... ponieważ planuję wysępić tą nadprogramową wystawę jako prezent urodzinowy... no, sama rozumiesz :D :wink: :lol:

:roflt: więc nie jestem samotna! :wink: :lol: ja z kolei na warszawską wystawę przypomniałam swemu TZ o prezentach urodzinowych :wink: :wink: :wink: