Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, zdjęcia są na płycie tak zabezpieczonej, że ja nie umiem sobie z tym poradzić. Napiszę do właścicieli Alvaro z prośbą o jego zdjęcia i wtedy dopiero je wstawię. Przepraszam, ale musimy poczekać.
Pzdr.

Posted

Udało mi się (nie wiem, jakim cudem,chyba zdjęcie nie było zabezpieczone) opracowac jedno zdjęcie ALVARO. Musimy - na razie - zadowolić się tym jednym zdjęciem. Ale zapewniam Was, że pozostałe sa baaaardzo ciekawe...

Pzdr.

Posted

Basenji mieszka w domu , gdzie urodził się Whisperek.
Ja się śmieję ,że to musiał byc bliski wujek... :D
A to Whisperek w wersji " niewiniątko ":

Posted

Zgadza się .
Ypsylonek. :D

A jak wilczarzowi spodobał się basenjii ?

Aristo z początku patrzył na Whisperka z nadzieją ,że niedługo zapewne sobie już pójdzie...
Potem uznał ,że chyba jednak zostanie...
A Whisperek wyjeżdził się na jego ogonie dowoli, nie wspominając juz co wyprawiał z atrybutami męskości Aristusia, który znosił wszystko ze stoickim spokojem.

Posted

Oj, spodobał się, ale - rzeczywiście - wszystko było "ze stoickim spokojem". Nie będę opisywała wspólnych zabaw, bo sama zobaczysz je na zdjęciach. Są naprawdę bardzo ciekawe.
Pzdr.

Posted

Najcudowniejszy wilczarz jaki chodził po tym świecie ( mam na myśli oczywiście psychike ) choć do urody , też nie można się było przyczepić.
Czuła , mądra , wrażliwa , ujęła nie tylko mnie ( co nie jest zresztą zbyt trudne ) ale także mojego męża , który tak na[prawdę nigdy nie marzył o posiadaniu irlandczyka.
CINTRA zmarła w wieku 7 lat na raka wątroby.
Bardzo żałuję , że nie skróciłam jej cierpień, ale oszukiwała nas trochę markując dobre samopoczucie , a myśmy skwapliwie się na to dali nabierać.
W czasie , gdy odchodziła był z nią mój mąż ( ja niestety byłam w pracy ).
Był to jedyny pies, przy śmierci , którego mój mąż płakał nie zważając na wizytę weta.

Posted

Mamy jeszcze KWAZARA Oksza pszenicznego psa i dwa jego 8 miesięczne szczenięta płci męskiej.
Na KWAZARA swojego czasu śmiertelnie obraziliśmy się , gdyż pozagryzał koty nasze i sąsiada. Chcieliśmy go wtedy sprzedac , bo straciliśmy do niego całe serce. Dzięki Bogu czas niechęci minął , nabywaca się nie znalazł. I ogłoszenie o sprzedaży jest już nieaktualne.
Po prostu nie mamy już kotów , i dokąd on będzie żył nie będziemy mieli ( uchowała się tylko jedna stara kocita , zbyt mądra by iśc mu pod zębiska )[/url]

Posted

anna2 napisał(a):
CINTRA Kosmaty Smok :D
Elu,napisz coś więcej o tej suczce .

Z tego, co ja się orientuję, to hodowla "Kosmaty Smok" już nie działa. Nie ma Cytryny (takie imię domowe miała druga sunia w tej hodowli). Pierwsza HEBE Wind Composition już dawno nie żyje i nigdy nie miała szczeniąt (chyba dysplazja?).

Ale nie będę się rozpisywała, bo musze obrobi kilka obiecanych zdjęć ALVARO. Dzisiaj będą, na 100 %.
Pzdr.