rafian Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 posiadam i mam wielkiego bzika na moje malenstwo ma 7 miesiecy i 86 wzrostu . czy wasze tez sa takie ? Napiszcie jakie maja psychiki i poplotkujcie.Pozdrawiam Quote
tunio Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Czesc Rafian :D Jedna zainfekowana sie melduje :wink: :lol: A to Malenstwo :D Quote
rafian Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 dzieki za foty juz sie rewanzuje. pozdrawiam Quote
tunio Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Czekam :D Pozdrawiam i wrzucam jeszcze troche skoro sie podoba :D Quote
salutaris Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Witaj Rafian :D A gdzie fotki malucha? Carragan,a twoje malenstwo coraz bardziej dorzale :wink: Juz wkrotce wstawie swoje,tylko tak naprawde to nie wiem od ktorych zaczac (czy od tych 4 tygodniowych czy od tych kilkuletnich?).No ale juz wkrotce tu wrocimy :D Pozdrawiam uzaleznionych Quote
speed Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Widze Carr, że dzięki Tobie Teza z Boogie troche swiata obejrzą :wink: (znajomy wąwozik :lol: ) Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam. Quote
speed Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Teza,prawie czteroletnia.Jako że dziennie przedziera sie miedzy wisniami i jabłoniami w sadzie zamiast po ringu wystawowym,jej szata jest że tak powiem trymowana naturalnie :D ,niekoniecznie wystawowo Quote
tunio Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Najpierw oficjalne wyslanie Wolfi i Speeda do zapoznania sie z regulaminem... :wink: Podpowiedziec w jakiej sprawie czy sie domyslicie ? :wink: A teraz porzucajac skrzywienie zawodowowe.... :wink: A co mozna na tych malutkich polach obejrzec ? Trzeba zaczac szukac czegos inszego bo to pole jakies takie.....monotematyczne.... :-? :wink: Az klaustrofobii tam dostaje,a dodatkowo monotonia jest zabojcza dla wyobrazni :wink: [quote name='speed']Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam. Nie wiem czy bylbys zachwycony,gdybys wpadli obejrzec siostre przed lub nawet po spacerze z dziewczynami,bo bywamy u nich....wczesnie :wink: :lol: Aczkolwiek za zaproszenie dziekujemy :wink: Poczatek czerwca tego roku,Boogajska i Malenstwo. Quote
speed Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 [quote name='carragan']Najpierw oficjalne wyslanie Wolfi i Speeda do zapoznania sie z regulaminem... :wink: Podpowiedziec w jakiej sprawie czy sie domyslicie ? :wink: A teraz porzucajac skrzywienie zawodowowe.... :wink: A co mozna na tych malutkich polach obejrzec ? Trzeba zaczac szukac czegos inszego bo to pole jakies takie.....monotematyczne.... :-? :wink: Az klaustrofobii tam dostaje,a dodatkowo monotonia jest zabojcza dla wyobrazni :wink: [quote name='speed']Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam. Nie wiem czy bylbys zachwycony,gdybys wpadli obejrzec siostre przed lub nawet po spacerze z dziewczynami,bo bywamy u nich....wczesnie :wink: :lol: Aczkolwiek za zaproszenie dziekujemy :wink: Poczatek czerwca tego roku,Boogajska i Malenstwo. Pozdrawiam i przyjemnych spacerów Quote
wolfi Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Carragan-podpowiedzieć bo nie wiem o co chodzi. Quote
tunio Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Wolfi chodzi o rozmiar zdjecia. Max.500x500pikseli,Twoje jest ciut za duze,a Speeda juz calkiem strone rozjechaly . :wink: Quote
wolfi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dzięki za podpowiedż-poprawimy się następnym razem. Jeśli będzie następny raz... Aristo od wczoraj gorzej się czuje. Quote
Anna. Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Wolfi co mu się dzieje? Trzymamy :kciuki: ,żeby był następny raz i jeszcze natępny... Quote
wolfi Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Aristo przez dwa ostatnie dni miał temperaturę 40 stopni, mało reagującą na leki przeciwgorączkowe. Brak apetytu i krańcowe osłabienie. Niektórzy weterynarze liczyli godziny... Ale po lekach, kroplówkach na razie wrócił do życia. Ma apetyt. Temperatura w normie. Wczoraj spędziliśmy pół nocy na SGGW a dzisiaj zaraz jedziemy jeszcze zrobić USG. Trzymajcie kciuki-i łapy. Quote
asher Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Trzymamy!!! :kciuki: Jaką weterynarze postawili diagnozę? Quote
kate_m. Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Trzymam kciuki, żeby Aristo poczuł się lepiej... :kciuki: Quote
wolfi Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Dziękujemy za ciepłe myśli -chyba działają :D Dzisiaj jest na razie poprawa :multi: -bez gorączki, apetyt świetny, rusza się dość żwawo. Wczoraj robiliśmy USG brzucha. Jest jakaś zmiana między jelitem a śledzioną ?, może naciek zapalny, może nowotworowy, może ropień a może krwiak...?? Niewykluczano operacji. Ale na razie bierzemy antybiotyk 7-10 dni i czekamy co będzie. Najważniejsze,że jest lepiej. Gdyby nawet doszło do zabiegu ( mam nadzieję ,że nie będzie potrzebny ) to Aristo będzie silniejszy. Słodke buziaki od Sweet Mordy dla wszystkich przyjaciół dwu-i czworonożnych. :D Quote
kate_m. Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Cieszę się, że już jest lepiej :) I mam nadzieję, ze leki okażą się być skuteczne. Trzymam kciuki na wszelki wypadek dalej :) Fajna fotka pt "Aristo był chory i leżał w łóżeczku" (tzn. na fotelu) :wink: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Świetne wieści :D Ale trzymamy kciuki nadal :wink: hihihi, jaka poza bezwstydna :oops: 8) Quote
SAGITTARIUS Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Fotka wyluzowanego Sweet Mordziaka rzeczywiscie bardzo ujmujaca,i jak milo czytac ze psicho zwalcza chorobe;oby juz calkiem doszedl do siebie.Jest bardzo zadbany,wiec sadze ze szybciutko odzyska radosc zycia i sily. A nawiasem,gdziez sie podziewasz,rafian,ktory/ktora zaczales ten temat?niczegosmy sie o Twoim wilczarzu nie dowiedzieli,a i na fotki oskoma nas meczy-a tu nic?I jak tu dalej gawedzic? Milego dnia dla wszystkich! Baska i wilczasie Quote
salutaris Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Basiu! Rafian ze swoim SZCZESCIEM byl u nas,wiec mam nadzieje,ze wkrotce sie odezwie i dopilnuje zeby wstawil foty,pod tytulem "W krainie.....kosmatych smokow" :D :D :D Pozdrawiam wszystkich rowniez! Quote
wolfi Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Hurrra ! Na kontrolnym USG nie ma żadnych patologicznych zmian :multi: Najprawdopodobniej był to ropień. Dziękujemy za kciuki i duchowe wsparcie-TO DZIAŁA ! ! ! A szczególnie ciepłe pozdrowienia dla anna 2, asher, kate m i Sagittarius. Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :D wolfi napisał(a):Dziękujemy za kciuki i duchowe wsparcie-TO DZIAŁA ! ! ! No ba! Gdyby nie Dogomaniacy, to nie wiem, jak bym przeżyła operacje swojej suki :wink: Quote
Recommended Posts