Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

posiadam i mam wielkiego bzika na moje malenstwo ma 7 miesiecy i 86 wzrostu . czy wasze tez sa takie ?
Napiszcie jakie maja psychiki i poplotkujcie.Pozdrawiam

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Rafian :D
A gdzie fotki malucha?
Carragan,a twoje malenstwo coraz bardziej dorzale :wink:
Juz wkrotce wstawie swoje,tylko tak naprawde to nie wiem od ktorych zaczac (czy od tych 4 tygodniowych czy od tych kilkuletnich?).No ale juz wkrotce tu wrocimy :D

Pozdrawiam uzaleznionych

Posted

Widze Carr, że dzięki Tobie Teza z Boogie troche swiata obejrzą :wink: (znajomy wąwozik :lol: )
Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam.

Posted

Teza,prawie czteroletnia.Jako że dziennie przedziera sie miedzy wisniami i jabłoniami w sadzie zamiast po ringu wystawowym,jej szata jest że tak powiem trymowana naturalnie :D ,niekoniecznie wystawowo

Posted

Najpierw oficjalne wyslanie Wolfi i Speeda do zapoznania sie z regulaminem... :wink: Podpowiedziec w jakiej sprawie czy sie domyslicie ? :wink:

A teraz porzucajac skrzywienie zawodowowe.... :wink:

A co mozna na tych malutkich polach obejrzec ? Trzeba zaczac szukac czegos inszego bo to pole jakies takie.....monotematyczne.... :-? :wink: Az klaustrofobii tam dostaje,a dodatkowo monotonia jest zabojcza dla wyobrazni :wink:
[quote name='speed']Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam.
Nie wiem czy bylbys zachwycony,gdybys wpadli obejrzec siostre przed lub nawet po spacerze z dziewczynami,bo bywamy u nich....wczesnie :wink: :lol: Aczkolwiek za zaproszenie dziekujemy :wink:
Poczatek czerwca tego roku,Boogajska i Malenstwo.

Posted

[quote name='carragan']Najpierw oficjalne wyslanie Wolfi i Speeda do zapoznania sie z regulaminem... :wink: Podpowiedziec w jakiej sprawie czy sie domyslicie ? :wink:

A teraz porzucajac skrzywienie zawodowowe.... :wink:

A co mozna na tych malutkich polach obejrzec ? Trzeba zaczac szukac czegos inszego bo to pole jakies takie.....monotematyczne.... :-? :wink: Az klaustrofobii tam dostaje,a dodatkowo monotonia jest zabojcza dla wyobrazni :wink:
[quote name='speed']Jak bedziesz chciała przy okazji zobaczyć co z mojej wyrosło to zapraszam.
Nie wiem czy bylbys zachwycony,gdybys wpadli obejrzec siostre przed lub nawet po spacerze z dziewczynami,bo bywamy u nich....wczesnie :wink: :lol: Aczkolwiek za zaproszenie dziekujemy :wink:
Poczatek czerwca tego roku,Boogajska i Malenstwo.

Pozdrawiam i przyjemnych spacerów

Posted

Aristo przez dwa ostatnie dni miał temperaturę 40 stopni, mało reagującą na leki przeciwgorączkowe. Brak apetytu i krańcowe osłabienie.
Niektórzy weterynarze liczyli godziny...
Ale po lekach, kroplówkach na razie wrócił do życia. Ma apetyt. Temperatura w normie.
Wczoraj spędziliśmy pół nocy na SGGW a dzisiaj zaraz jedziemy jeszcze zrobić USG.
Trzymajcie kciuki-i łapy.

Posted

Dziękujemy za ciepłe myśli -chyba działają :D
Dzisiaj jest na razie poprawa :multi: -bez gorączki, apetyt świetny, rusza się dość żwawo.
Wczoraj robiliśmy USG brzucha. Jest jakaś zmiana między jelitem a śledzioną ?, może naciek zapalny, może nowotworowy, może ropień a może krwiak...??
Niewykluczano operacji.
Ale na razie bierzemy antybiotyk 7-10 dni i czekamy co będzie.
Najważniejsze,że jest lepiej.
Gdyby nawet doszło do zabiegu ( mam nadzieję ,że nie będzie potrzebny )
to Aristo będzie silniejszy.
Słodke buziaki od Sweet Mordy dla wszystkich przyjaciół dwu-i czworonożnych. :D

Posted

Cieszę się, że już jest lepiej :) I mam nadzieję, ze leki okażą się być skuteczne. Trzymam kciuki na wszelki wypadek dalej :)

Fajna fotka pt "Aristo był chory i leżał w łóżeczku" (tzn. na fotelu) :wink:

Posted

Fotka wyluzowanego Sweet Mordziaka rzeczywiscie bardzo ujmujaca,i jak milo czytac ze psicho zwalcza chorobe;oby juz calkiem doszedl do siebie.Jest bardzo zadbany,wiec sadze ze szybciutko odzyska radosc zycia i sily.
A nawiasem,gdziez sie podziewasz,rafian,ktory/ktora zaczales ten temat?niczegosmy sie o Twoim wilczarzu nie dowiedzieli,a i na fotki oskoma nas meczy-a tu nic?I jak tu dalej gawedzic?
Milego dnia dla wszystkich!
Baska i wilczasie

Posted

Basiu!
Rafian ze swoim SZCZESCIEM byl u nas,wiec mam nadzieje,ze wkrotce sie odezwie i dopilnuje zeby wstawil foty,pod tytulem "W krainie.....kosmatych smokow" :D :D :D

Pozdrawiam wszystkich rowniez!

• 3 weeks later...
Posted

Hurrra !
Na kontrolnym USG nie ma żadnych patologicznych zmian :multi:
Najprawdopodobniej był to ropień.
Dziękujemy za kciuki i duchowe wsparcie-TO DZIAŁA ! ! !
A szczególnie ciepłe pozdrowienia dla anna 2, asher, kate m i Sagittarius.

Posted

:drinking: :drinking: :drinking: :D

wolfi napisał(a):
Dziękujemy za kciuki i duchowe wsparcie-TO DZIAŁA ! ! !

No ba! Gdyby nie Dogomaniacy, to nie wiem, jak bym przeżyła operacje swojej suki :wink: