Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a u mnie nie ma :o wlasnie zauwazylam ze z TV4 zrobili mi jakis kanal odra-test :o poprzednie programy byly a tego akurat nie ma i sa teraz wiadomosci regionalne :o

:( :( :( :(

Posted

Morrisonka napisał(a):
Na razie nie ma czego żalowac. Ledwo co włączyłam a prowadząca zadała zabójcze pytanie: "Dlaczego york nazywa się york, a nie np. koluszki" :roll: :lol: .

o moj boze
znawca ras nie ma co :P

Posted

[quote name='jaszczurka']Tez mi sie nie podobal... w sumie nawet nie chcialo mi sie ogladac do konca ... macie racje pytania prowadzacej ponizej jakiegokolwiek poziomu...

Dokładnie :roll: Jednak strasznie podobał mi się ten Amstaff Nemo był słodki (choć mam wrażenie, że gdzieś już go widziałam i to imię, takie déjà vu :roll: )

Posted

dyziolek napisał(a):
Program był nudny i bezbarwny a prowadząca - totalna porażka.

Co prawda nie oglądałam, ale każdy jeden program z tego cyklu jest taki. A prowadząca... jak wystrugana z drewna - sztywna i sprawiająca wrażenie, że w ogóle nie jest zainteresowana tematem rozmowy :roll: No cóz, ale jak się jest żoną Figurskiego... :evilbat:

Posted

asher napisał(a):
No cóz, ale jak się jest żoną Figurskiego... :evilbat:

Która to, która? :evilbat:

NIe oglądałam, zawsze takie topiki zauważan po fakcie :cry:
;)

Posted

Mokka napisał(a):
A czy ona też jest potwornie brzydka, mała, chuda, goła i pedałkowata? :wink:

Ona to są takie flaki z olejem :roll: Bardzo możliwe, że jest całkiem fajną kobietą, ale na dziennikarkę prowadząca talk show to się nadaje mniej więcej tak, jak ja na striptease 8)

Posted

ASICA napisał(a):
Figurski to ten mały,chudy,goły i potwornie brzydki facet na plakatach obok Wojewódzkiego :D :D :D

Siedzę sobie w pracy (i powiedzmy sobie szczerze narazie mam przerwę :wink: ), przeglądam dogo i ... :o ale się uśmiałam z tego opisu :lol: :cunao: Super odrazu mam lepszy humor - więcej prosze :beerchug:
Ps. Zgadzam się w 100 %

Posted

Oj, mam wrażenie, ze Odeta nie ma o psach pojęcia i nie bardzo wie, o co pytać :-?
Ale ktoś tu wczesniej pytał jak wygląda - jest ładną blondynką z dość krótkimi włosami :)