Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Podnoszę temat bo aż mi dziwno, że nikt z retrieverów siewybierać, nie wybiera. Czy ktoś jedzie?
Tu jest wszystko o wystawie:

Krajowa Wystawa Grupy VIII FCI - 3 września 2005

Zgłoszenia przyjmujemy do 15 sierpnia

sędziują:

E.Rautala FIN (golden retriever, spaniele, pozostałe retrievery)
E.Pepper D (labrador retriever, flat coated retriever, wachtelhund, pozostałe rasy)

opłaty:

pierwszy pies 70 złotych
drugi i kolejne 60 złotych

szczenięta 20 złotych

klasa Honorowa i Interchampiony
pod warunkiem wystawienia bezpłatnie

My jedziemy, czekamy na kolejne retrievery!!!

• 2 weeks later...
Posted

Huurraaa!!!!! :multi:
Wreszcie zagraniczny sędzia, co zna siena TOllerach!!! Pełny, sensowny opis, rewelacja (CWC, BOB). I sędzina miła, pogadana, i kulturalna. Jesteśmy ugotowani, ale wreszcie było tak jak ma być. :D Miałam już wcześniej takie oceny (to Foxowy 4 BOBik :D ), ale liczy sieprzede wszystkim ocena. Brawa dla organizatorów za zaproszenie znawców rasy
!

Posted

Toller-Fox gratulacje :))
Moje WSS tez pieeekne opisy od Elke Pepper. Tares CWC i BOB, a Elroy doskonala w weteranach. Mimo, ze sama wystawa niespecjalna, zandych konkurensji finalowych poza bisem, zadnego ringu glownego, balagan, beznadziejny, maly, malo zacieniony teren to sama wystawa uplynela w milej atmosferze za sprawa fantastycznych ludzi :)

Posted

Jagoodka, ja Cię chyba z daleka widziałam, ale nie byłam pewna czy Ty, to Ty :D Też gratulacje!!!!!
W każdym razie wracałaś przed nami, bo pamiętam jakieś łatki biało- brązowe przed nami w drodze do pociągu.
:D

Posted

[quote name='Toller-Fox']Jagoodka, ja Cię chyba z daleka widziałam, ale nie byłam pewna czy Ty, to Ty :D Też gratulacje!!!!!
W każdym razie wracałaś przed nami, bo pamiętam jakieś łatki biało- brązowe przed nami w drodze do pociągu.
:D
Tak tak to byliśmy my :)
A Wy też pociagiem byliście??

Posted

A ja mam takie:

Tu jest śliczny Trutusik Golden-Ownera, który zwyciężył z 13 bodajże samcami o Zw. Mł. Brawa!!!!

A to my na BISie

A to jest nasze ugotowane zwierzę, po wszystkim : :D Właśnie mówi : " I co, znowu za 2 tyg na KOLEJNĄ wystawę?! Eeee..." :D