Toller Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Czy ktoś sie wybiera na krajówkę VIII gr? Podobno mają być zagraniczni sędziowie - z Finlandii i Niemiec. Wystawa na początku września. Quote
Toller Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Podnoszę temat bo aż mi dziwno, że nikt z retrieverów siewybierać, nie wybiera. Czy ktoś jedzie? Tu jest wszystko o wystawie: Krajowa Wystawa Grupy VIII FCI - 3 września 2005 Zgłoszenia przyjmujemy do 15 sierpnia sędziują: E.Rautala FIN (golden retriever, spaniele, pozostałe retrievery) E.Pepper D (labrador retriever, flat coated retriever, wachtelhund, pozostałe rasy) opłaty: pierwszy pies 70 złotych drugi i kolejne 60 złotych szczenięta 20 złotych klasa Honorowa i Interchampiony pod warunkiem wystawienia bezpłatnie My jedziemy, czekamy na kolejne retrievery!!! Quote
Toller Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 No to już lepiej, bo myślałam że jakiś mór padł na retrievery w całości. :D Trtusek podtrzymuje honor goldków! A gdzie laby i flaty?!?! Quote
golden_owner Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 czy podtrzymuje honor to bym taka pewna nie byla ;) Jest troche labkow pozglaszanych, goldenow tez (choc w sumie niewiele), ale chyba raczej nikt z forum. Quote
Toller Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Nie ma jeszcze żadnego katalogu, a ciekawa jestem czy ktoś Tollerowy przyjedzie. Pytanie, czy katalog sięwogóle pojawi.... :roll: Quote
Toller Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 :question: A już jest? Dawaj, gdzie!!! :D Quote
Amika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Toller-Fox, ja jadę :) Skoro się nie spotkałyśmy w Sopocie to może w Częstochowie się uda :) Quote
golden_owner Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No na stronie ;) Ale podobno niepelny http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/ Quote
Jagoodka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Ja tez sie wybieram z dwoma springerami walijskimi :) w championach i weteranah :) Quote
Toller Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Huurraaa!!!!! :multi: Wreszcie zagraniczny sędzia, co zna siena TOllerach!!! Pełny, sensowny opis, rewelacja (CWC, BOB). I sędzina miła, pogadana, i kulturalna. Jesteśmy ugotowani, ale wreszcie było tak jak ma być. :D Miałam już wcześniej takie oceny (to Foxowy 4 BOBik :D ), ale liczy sieprzede wszystkim ocena. Brawa dla organizatorów za zaproszenie znawców rasy ! Quote
Jagoodka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Toller-Fox gratulacje :)) Moje WSS tez pieeekne opisy od Elke Pepper. Tares CWC i BOB, a Elroy doskonala w weteranach. Mimo, ze sama wystawa niespecjalna, zandych konkurensji finalowych poza bisem, zadnego ringu glownego, balagan, beznadziejny, maly, malo zacieniony teren to sama wystawa uplynela w milej atmosferze za sprawa fantastycznych ludzi :) Quote
Toller Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Jagoodka, ja Cię chyba z daleka widziałam, ale nie byłam pewna czy Ty, to Ty :D Też gratulacje!!!!! W każdym razie wracałaś przed nami, bo pamiętam jakieś łatki biało- brązowe przed nami w drodze do pociągu. :D Quote
an3czka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Toller z nas nie bedzie, za to Aga z Nika tak :) Quote
Jagoodka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Toller-Fox']Jagoodka, ja Cię chyba z daleka widziałam, ale nie byłam pewna czy Ty, to Ty :D Też gratulacje!!!!! W każdym razie wracałaś przed nami, bo pamiętam jakieś łatki biało- brązowe przed nami w drodze do pociągu. :D Tak tak to byliśmy my :) A Wy też pociagiem byliście?? Quote
Toller Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 My, my, z tym rudym takim, ale nie byłam pewna czy to Ty :D Quote
Jagoodka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Nawet przy okazji mam na 2 zdjeciach Twojego Foxika z wyborow BIS :) zaraz je wrzuce na serwer i na forum Quote
Toller Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 A ja mam takie: Tu jest śliczny Trutusik Golden-Ownera, który zwyciężył z 13 bodajże samcami o Zw. Mł. Brawa!!!! A to my na BISie A to jest nasze ugotowane zwierzę, po wszystkim : :D Właśnie mówi : " I co, znowu za 2 tyg na KOLEJNĄ wystawę?! Eeee..." :D Quote
Jagoodka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 O jaki ładny mój taresik :) A mi coś wcześniej nie wyszło z fotkami, więc próbuję jeszcze raz Quote
Recommended Posts