kasja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 witam wszystkich :D Mam pytanko odnośnie kosmetyków Bio Gromm przed wystawą, czy stosował ktoś z Was puder Pro- White Smooth? :) Quote
Itka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Witaj Myślę, że ten puder jest dla westików.Nie zauważyłam,żeby ktoś przy yorkach go używał. :roll: Quote
kasja Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Może nazwa wskazuje na biały kolor (pro-white), ale w zastosowaniach napisane jest, że jest przeznaczony do wszystkich typów i kolorów sierści. Myślałam, że może ktoś miał już z tym wcześniej do czynienia :D Quote
grygy Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ale chyba nikt nie używa pudrów dla Yorków, bo psiak ma miec lśniacą jedwabistą sierść, a niestety puder czegoś takiego nie zapewni :roll: wydaje mi się,ze nawet pogorszy sprawe :roll: Quote
kasja Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Puder do przygotowywania psów na wystawy i do domowej pielęgnacji. Czyści, nadaje sierści pożądaną twardość i pozostawia świeży zapach. Jego wyjątkowa formuła ożywia kolory sierści. Doskonale wchłania zanieczyszczenia i zabrudzenia. Dokładnie wyszczotkowany z sierści pozostawia szatę we wspaniałej kondycji. Nadaje się do wszystkich typów i kolorów sierści. Nie zawiera substancji ściernych i szkodliwych. To ja już w końcu nie wiem dla kogo jest on przeznaczony :roll: Quote
grygy Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Z tego co wiem to u nie używa sie tego dla Yorków, a dla innych psów takich jak westy :roll: Quote
kasja Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 o.k, ale spróbujemy zastosować, napewno nie zaszkodzi, a przekonamy się jaki będzie efekt :wink: Quote
Alutka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 :o Kasja nie rozumiem po co chcesz pudrować yorka ? Chcesz go rozjaśnić, jest aż tak bardzo ciemny ? Kąpać i tak musisz ! Piszesz " nadaje sierści pożądaną twardość " a york ma mieć włos jedwabisty, lejący i błyszczący a nie matowy i wełnisty. Ten puder jest poprostu przeznaczony dla innych ras. :shock: :D dobrego nigdy za wiele Quote
grygy Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Alutka napisał(a)::o Kasja nie rozumiem po co chcesz pudrować yorka ? Chcesz go rozjaśnić, jest aż tak bardzo ciemny ? Kąpać i tak musisz ! Piszesz " nadaje sierści pożądaną twardość " a york ma mieć włos jedwabisty, lejący i błyszczący a nie matowy i wełnisty. Ten puder jest poprostu przeznaczony dla innych ras. :shock: :D dobrego nigdy za wiele DOOOOOOOOkładnie :wink: :D 8) Quote
kasja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Kasja nie rozumiem po co chcesz pudrować yorka ? Chcesz go rozjaśnić, jest aż tak bardzo ciemny ? Kąpać i tak musisz ! Piszesz " nadaje sierści pożądaną twardość " a york ma mieć włos jedwabisty, lejący i błyszczący a nie matowy i wełnisty. Ten puder jest poprostu przeznaczony dla innych ras. Dzięki, ale z faktu częstego kąpania to raczej zdaję sobie sprawę :roll: , zapytałam się o ten produkt, bo na opakowaniu nie jest napisane "przeznaczony wyłącznie dla...." Może faktycznie producent jest na tyle nierzetelny, że niepisze istotnych informacji :-?,a wręcz przeciwnie Nadaje się do wszystkich typów i kolorów sierści. No cóż nieudany zakup i tyle :-? Quote
Alutka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Kasja ! Skoro jeszcze nie używałaś tego pudru to sprubój go zwrócić. A może np. w okresie kiedy nie ma wystaw dla celów domowych można go używać?. Ale taką decyzję musisz podjąć sama. :-? :D dobrego nigdy za wiele Quote
kasja Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Alutko myślałam nad tym, aby go używać tylko do "potrzeb domowych" :D , ale wolałabym jednak coś bardziej odpowiedzniego. Jesli chodzi o zwrot to chyba nie ma szans, ale znam pewnego małego maltańczyka, któremu może się on w przyszłości przydać :D Quote
Alutka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 :lol: No widzisz zawsze jakieś rozwiązanie się znajdzie. A może istnieje jeszcze inna ewentualność jak - zamiana na inny kosmetyk. Nie martw się ja też wiele razy kupiłać coś co nie zdało egzaminu. Takie jest życie. :oops: Tylko , że forsy żal ....... :nono: :loveu: MOwi się trudno i kocha się dalej yorczka :hand: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts