Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie Ala , czekałam na dobre wieści od weta... :(
dość długo Was nie było :wink:
Wysłalam nawet wiadomość na skypa, ale bez odzewu :evilbat:

Posted

daga10011 napisał(a):
wow-alez Ty masz zapasy tych fot-a z galeria tak dlugo zwlekalas :evilbat:
brygada RR super :D :P .
Ala-naprawde z Ozzym nic a nic nie lepiej?????? :-?
nic a nic :(
jutro zrobimy badanie i jeszcze drugi wet z tej lecznicy go zobaczy , więc może co 2 głowy to nie jedna :-?

Posted

KUMPELka napisał(a):
No i oczywiście z Kumplem, z niecierpliwością czekamy TYLKO na dobre wieści 8)
Zdjęcia naprawdę extra - ktoś miał chyba nadprodukcję :lol:
jak już Ozzy będzie zdrowy to liczymy na kolejne spotkanko :wink: Ciekawe czy chłopcy jeszcze się będą pamiętać :-? I :calus: dla słodkiej Gabisi

Posted

Jenki ale jestem smutna kilka dni mnie nie było a tu z jedej strony radośc bo OZZY w końcu ma galerie ale wiadomości :cry:
Alu trzymajcie się bedzie dobrze trzeba na te skórne sprawy czasu, a czasu wiem bo tez walczyłyśmy ....
Gorące całusy!!!!

Posted

Patka napisał(a):
Jenki ale jestem smutna kilka dni mnie nie było a tu z jedej strony radośc bo OZZY w końcu ma galerie ale wiadomości :cry:
Alu trzymajcie się bedzie dobrze trzeba na te skórne sprawy czasu, a czasu wiem bo tez walczyłyśmy ....
Gorące całusy!!!!
dzięki Patko , zobaczymy co nam jutrzejsza wizyta przyniesie , jakie będą nowe wiadomości :-? Martwię się , i nachodzą mnie przykre wspomnienia sprzed roku :(

Posted

Alu nic na zapas jesli to Cię jakoś pocieszy ja z ogromnego bagna Lilith wyciągnęłam - szybkie i kompleksowe leczenie i będzie dobrze !!!!
Trzymajcie sie :D

Posted

Patka napisał(a):
Alu nic na zapas jesli to Cię jakoś pocieszy ja z ogromnego bagna Lilith wyciągnęłam - szybkie i kompleksowe leczenie i będzie dobrze !!!!
Trzymajcie sie :D
oj nie lubię się pocieszać czyimś nieszczęściem , ale to przynosi jakąś nadzieję :-?

Posted

Alu pocieszać zaraz :wink: jednak wiem że można wyjść z sytuacji prawie przegranej i wierze że OZZY ma tylko chwilowy kryzys zdowotny!
Trzymam mocno kciuki :D

Posted

Alunia nawet nie mysl, ze cos moze być nie tak :evil: :evil:
NASZ :wink: RR to dzielny chłopak i ze wszystkim bez trudu sobie poradzi buziaki dla was obojga na zdrówko :calus:
jutro z pracy pędem biegnę do domciu i czekam co takiego te dwie główki mądrego wymyślą i trzymam kciuki :kciuki:

Posted

sayma napisał(a):
NASZ :wink: RR to dzielny chłopak i ze wszystkim bez trudu sobie poradzi buziaki dla was obojga na zdrówko :calus:
jutro z pracy pędem biegnę do domciu i czekam co takiego te dwie główki mądrego wymyślą i trzymam kciuki :kciuki:
oj kciuki się przydadzą , bo mi już głupoty po głowie chodzą :-? Ale liczę ,że jutro coś ruszy :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
sayma napisał(a):
oj kciuki się przydadzą , bo mi już głupoty po głowie chodzą :-? Ale liczę ,że jutro coś ruszy :wink:

to głupotki z główki wybijemy i za zdrówko Oziczka wypijemy
:beerchug: :drinking: :drinking: