Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

serio nie robię fot , sama będąc nie dam rady , aparat jest dla mnie obciążeniem , więc wyjdzie na to , ze zamknę temat Ozzy'ego , a mały nie będzie miał na dogo swojego miejsca

Posted
O 19.04.2016o17:22, Alicja napisał:

serio nie robię fot , sama będąc nie dam rady , aparat jest dla mnie obciążeniem , więc wyjdzie na to , ze zamknę temat Ozzy'ego , a mały nie będzie miał na dogo swojego miejsca

Alicja!!!!

Poczekaj, zaraz trochę spoważnieje i może na pięć sekund usiądzie :P

• 2 weeks later...
Posted

Dogo się wyludnia, coraz mniej osób pisze, coraz mniej zagląda.
Ale... jakbyś Alu wrzuciła kilka fot Małego albo napisała jak Rozrabiaka rośnie i jak się miewa, to wiesz... my się tu wcale nie obrazimy ;)

• Upvote 1
Posted
20 godzin temu, majoka napisał:

To jakaś epidemia na dogo, włóczycie się po cudzych galeriach, a u siebie nic!!!

EPIDEMIA powiadasz? ;-)WROC na fejsika/dogo nie ogarniam/ ,na dodatek zmienilam telefon /dzieciaki mnie namowily/,wyladowal sie i nie umiem uruchomic....dodatkowo /chyba od klimy /mam bezglos od poniedzialku i temp .....do lekarza nie ide ,bo znow doloza mi chorobsk ;-)lece teraz na FB napisac corce ,ze zyje ,nadal jestem chora/ .wiec nici z wizyty u wnukow  i zeby ,ktores podjechalo matce telefon odpalic ,bo nie potrafi....buziaki dla WAS :-)zapomnialam i Lula i Tambi mialy nieuformowana kooooo,wyniki ok ,odstawilam mokra karme Dolina Noteci i wracamy do normy....Panciu oprocz chodzenia kolo mnie mial na glowie chore bulwy i prace/dowolnosc kolejna ;-)

Posted

Teraz co u nas :

1.czasu mało , na FB jestem bo teraz mam net w telefonie i mogę nawet w pracy :P zajrzeć jak mam wolną chwilę , np idę sobie odetchnąć od hałasu do WC :)

2.żyjemy spokojnie , na tyle jak spokojnie można żyć z małym staffikiem :) ale jest dobrze

3.mam skierowanie do neurochirurga , wynik z RM zły , przecież jak boli to znaczy że żyjemy ;)

4.urlop jeszcze nie zaklepany , dobrze że sobie przypomniałam bo muszę zadzwonić do pana Mietka do leśniczówki czy ma wolny pokoik

5.Tytusik rośnie , jest kochany :)

Posted
41 minut temu, GabiM napisał:

Pięknie chłopak wyrósł. Ile ona już ma ?

Dobrze, że piszesz, że jest dobrze, oby jeszcze ze zdrowiem było lepiej.

co nas nie zabije to nas wzmocni ;) z natury jestem niepoprawną optymistką więc MUSI być dobrze

Mały urodził się 18 października więc za 11 dni skończy 7 miesięcy :) to już kawaler :)

Posted
10 minut temu, Alicja napisał:

co nas nie zabije to nas wzmocni ;) z natury jestem niepoprawną optymistką więc MUSI być dobrze

Mały urodził się 18 października więc za 11 dni skończy 7 miesięcy :) to już kawaler :)

Ale ten czas leci , dopiero co był mała kruszynka :) 

Posted
O 6.05.2016 o 16:42, lula2010 napisał:

EPIDEMIA powiadasz? ;-)WROC na fejsika/dogo nie ogarniam/ ,na dodatek zmienilam telefon /dzieciaki mnie namowily/,wyladowal sie i nie umiem uruchomic....dodatkowo /chyba od klimy /mam bezglos od poniedzialku i temp .....do lekarza nie ide ,bo znow doloza mi chorobsk ;-)lece teraz na FB napisac corce ,ze zyje ,nadal jestem chora/ .wiec nici z wizyty u wnukow  i zeby ,ktores podjechalo matce telefon odpalic ,bo nie potrafi....buziaki dla WAS :-)zapomnialam i Lula i Tambi mialy nieuformowana kooooo,wyniki ok ,odstawilam mokra karme Dolina Noteci i wracamy do normy....Panciu oprocz chodzenia kolo mnie mial na glowie chore bulwy i prace/dowolnosc kolejna ;-)

jakoś mnie nie ciągnie do fejsa, na dogo też wpadam co kilka dni

Posted

Jejku jak on wyrósł, to już młodzieniec, a nie dziecko.

Jak zobaczyłam tę fotę, od razu pamięć poleciała ku Ozzulkowi

374f1e0cb052a660.jpg

Zawsze mówiłam Ozzulec jajeczny (dopóki mu nie wyciachałaś :P)

Posted

Tytusik rośnie , dorośleje , ale kocha dalej jak szczenior .

Jestem Ewie dozgonnie wdzięczna za to , ze tak pokierowała wszystkim , ze mały u mnie jest , bo naprawdę ciężko mi było podjąć decyzję , a teraz życia sobie bez niego nie wyobrażam .