Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 9.01.2016o11:31, Tengusia napisał:

już rozmawiałam z dziewczyną będę zamawiać portrecik Bolka i Fazy :) i chciałabym jeszcze Latarnika :P

ja też zamówiłam jeszcze jeden portret ale nie Ozzulka

poza tym liczę na mobilizację Mariolki , dziewczyny Kuby , bo też ładnie rysuje ( tylko czasu za mało ) więc może jeszcze coś mi stworzy :)

Cieszę sie, ze też Ci się spodobał portret

• 2 weeks later...
Posted
4 godziny temu, majoka napisał:

powiedz, że chcesz na dzień teściowej (bodajże 5 marca :P)

a widzisz była dziś ale już pojechała ... ale ja jeszcze nie teściowa ;)

• 2 weeks later...
Posted

piesio jest , czeka , ale dopóki nie będzie w moim domu nie napiszę kto to taki , skąd , itd , jedynie tyle , ze nie jest to ast , chociaż mogłabym wziąć od Ani , jedynie transport z Irlandii miałabym do zapłacenia , ale NIE aścik to był tylko Ozzulek , boksiu też nie , chociaż prędzej bym była skłonna , ponieważ po 11 latach chyba bym już do Harleya nie porównywała , wiele się zatarło , zobaczycie wkrótce jak nic się nie wydarzy ...moje życie za dużo niespodziewanek mi czyni więc wytrzymacie ;) a ja nie napiszę by nie zapeszyć

póki co pakuję się , znoszę i układam i od nowa :P , w piątek po południu muszę już być na dole , bo trzeba z kolei z piwnicy przynieść materiały do remontu u Kuby , w poniedziałek 15 lutego wchodzą . Może i dobrze bo w końcu mobilizacja pełna i musimy się przenieść , w pracy wojna o urlopy w czasie ferii , bo w innym terminie nie dostaniemy a stary wybrać musimy i nagle wszyscy w jednym czasie chcą :P

Posted
2 minuty temu, maciaszek napisał:

Super!!!! Wspaniała wiadomość! :) :) :)
Czekam z niecierpliwością... :)
Bardzo się cieszę :)

czyli myślimy tak samo

myśle że krzywdziła bym psiaka tej samej rasy i tęskniła bym jeszcze bardziej

a teraz czekajcie razem ze mną :)

Posted

no na pewno się ułoży, skoro Alicja ma błogosławieństwo mojego męża :P hehehe, a jeszcze wczoraj furczał, że jak to nie będzie u Ali boksera, a dzisiaj dokonał przewrotu w mózgu :P