Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 BeaC napisał(a):hehehe gdybym każdego nowego Leśkowego pryszcza zaznaczała markerem....to bym miała dalmatyńczyka :loveu::loveu::loveu::cool3:no ja myślę ze u nas czasem też by tak mogło to wyglądać ,, chociaż ostatnio był względny spokój;) Quote
beria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): A u nas jeszcze problem z gotowanymi warzywkami ...odpada rozwolnienie i gazy Ozzy ma naprawdę wrażliwy układ pokarmowy :roll: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 beria napisał(a):Ozzy ma naprawdę wrażliwy układ pokarmowy :roll::cool3:no właśnie to jest bardzo dziwne inne tonami mogą pochłanieć gotoane surowe i nic a on zje pół małej pociapkanej ugotowanej marchewki i tragedia:shake:więc na serio wolę gotowca suchego dawać i nie mam takich problemów Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja stosuję suszone jarzyny+ ryż+kilka (ok.5) kurzych skrzydełek, a potem jeszcze dodaję mielonego z indyka, tylko rozgotowanego (ptasia grypa) i całość mieszam takim czymś z dziurkami do ziemniaków. Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ago a te skrzydełka to surowe czy gotowane?? obierasz z kości?? :razz: Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Moja dostaje równiez skrzydelka tylko ze prawie kilo na jeden raz z koścmi. czasami gotuję czasami nie jak mi się chce....a do ości przyzwyczaiłam ją od małego.... i nic się nie dzieje, kupy są w pożatku żadnych zatwardzeń ani rozwolnień. :-o:-o:-o Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nie ma chłopa mojego.... to spać mi się nie chce...zresztą mloda zajęla obydwie poduszki (jak zwykle):cool3::cool3::cool3: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Co jedzenia również wolę dawać sucha karme, bo nie wyobrazam sobie gotowania calej 5jedzenia:shake: to chyba,ze 2duze gary byly by potrzebne do tego:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 BeaC napisał(a):Nie ma chłopa mojego.... to spać mi się nie chce...zresztą mloda zajęla obydwie poduszki (jak zwykle):cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja ostatnio do 1 na kanapie dolegiwałam bo Ozzul zajął dokładnie całą moja połówkę spania no i nie było miejsca a zal mi go było wywalać :angryy: Quote
BeaC Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Moja nie ma tak dobrze. zaraz ją zsune, będzie hmkala....ale posłusznie w nogi Pańci pójdzie spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo pod kołderkę :-o Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 BeaC napisał(a):Moja nie ma tak dobrze. zaraz ją zsune, będzie hmkala....ale posłusznie w nogi Pańci pójdzie spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo pod kołderkę :-o:mad:oj niedobra Ty....Ozzy leży pod biurkiem i czeka aż ja pójde spać to się przyczłapie:p Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a ja sie ciesze ze Tigra ni espi ze mna cala noc w łóżku bo bym slapa na podlodze chyba :razz: nie dosc ze mam male łóżko ona wielka to jeszcze sie rozpycha cholera mala:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 tak wcześnie spać :crazyeye: :crazyeye: no to dobranoc :p :p Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):tak wcześnie spać :crazyeye: :crazyeye: no to dobranoc :p :p Boi się, ze jej Ozulec znowu wyro zajmie :evil_lol: Quote
Paula Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):Boi się, ze jej Ozulec znowu wyro zajmie :evil_lol: Hehehehe.......:grin: Dobranoc Alu :hand: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :grab: :hand::cool3:Maga ....co ci się stało :razz: Dzień doberek wszystkim :pu nas ładnie , pochmurno , narazie nie pada . Quote
nathaniel Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a u mnie slonecznie ale chlodno dosć (18 stopni ...) Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:Maga ....co ci się stało :razz: Hihihi ! Ona też wymiękła ! :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Hihihi ! Ona też wymiękła ! :lol: :lol: :lol: wymiękła, padła, umarła :grab: Wczoraj siedziałam do 2.00, i dzisiaj też od rana :roll: TZ puka się w głowę, nie wiecie o co mu chodzi? :hmmmm: :lol: Zapytał czy ma szansę usiąść na chwile do komputera - jak myślicie co mu odpowiedziałam? :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a): Wczoraj siedziałam do 2.00, i dzisiaj też od rana :roll: to o ktorej Ty wstałaś? :crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts