Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeaC napisał(a):
hehehe gdybym każdego nowego Leśkowego pryszcza zaznaczała markerem....to bym miała dalmatyńczyka :loveu::loveu::loveu:
:cool3:no ja myślę ze u nas czasem też by tak mogło to wyglądać ,, chociaż ostatnio był względny spokój;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A u nas jeszcze problem z gotowanymi warzywkami ...odpada rozwolnienie i gazy

Ozzy ma naprawdę wrażliwy układ pokarmowy :roll:

Posted

beria napisał(a):
Ozzy ma naprawdę wrażliwy układ pokarmowy :roll:
:cool3:no właśnie to jest bardzo dziwne inne tonami mogą pochłanieć gotoane surowe i nic a on zje pół małej pociapkanej ugotowanej marchewki i tragedia:shake:więc na serio wolę gotowca suchego dawać i nie mam takich problemów

Posted

Ja stosuję suszone jarzyny+ ryż+kilka (ok.5) kurzych skrzydełek, a potem jeszcze dodaję mielonego z indyka, tylko rozgotowanego (ptasia grypa) i całość mieszam takim czymś z dziurkami do ziemniaków.

Posted

Moja dostaje równiez skrzydelka tylko ze prawie kilo na jeden raz z koścmi. czasami gotuję czasami nie jak mi się chce....a do ości przyzwyczaiłam ją od małego.... i nic się nie dzieje, kupy są w pożatku żadnych zatwardzeń ani rozwolnień. :-o:-o:-o

Posted

Co jedzenia również wolę dawać sucha karme, bo nie wyobrazam sobie gotowania calej 5jedzenia:shake: to chyba,ze 2duze gary byly by potrzebne do tego:evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
Nie ma chłopa mojego.... to spać mi się nie chce...zresztą mloda zajęla obydwie poduszki (jak zwykle):cool3::cool3::cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja ostatnio do 1 na kanapie dolegiwałam bo Ozzul zajął dokładnie całą moja połówkę spania no i nie było miejsca a zal mi go było wywalać :angryy:

Posted

Moja nie ma tak dobrze. zaraz ją zsune, będzie hmkala....ale posłusznie w nogi Pańci pójdzie spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo pod kołderkę :-o

Posted

BeaC napisał(a):
Moja nie ma tak dobrze. zaraz ją zsune, będzie hmkala....ale posłusznie w nogi Pańci pójdzie spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo pod kołderkę :-o
:mad:oj niedobra Ty....Ozzy leży pod biurkiem i czeka aż ja pójde spać to się przyczłapie:p

Posted

a ja sie ciesze ze Tigra ni espi ze mna cala noc w łóżku bo bym slapa na podlodze chyba :razz: nie dosc ze mam male łóżko ona wielka to jeszcze sie rozpycha cholera mala:evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
:mdleje: :mdleje: :mdleje:
:grab:
:hand:
:cool3:Maga ....co ci się stało :razz:

Dzień doberek wszystkim :pu nas ładnie , pochmurno , narazie nie pada .

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Hihihi ! Ona też wymiękła ! :lol: :lol: :lol:

wymiękła, padła, umarła :grab:

Wczoraj siedziałam do 2.00, i dzisiaj też od rana :roll:
TZ puka się w głowę, nie wiecie o co mu chodzi? :hmmmm: :lol:
Zapytał czy ma szansę usiąść na chwile do komputera - jak myślicie co mu odpowiedziałam? :evil_lol: