Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']http://images30.fotosik.pl/289/dc6a9244f56db341.jpg

he he he tutaj wygląda jaby się gryzł z jakimś wielkim kocurem:diabloti:

witaj All wieczorową pora

[FONT=Arial]
z kocicą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj Beo :razz::razz: wieczorową porą :hmmmm: zostałaś dopuszczona :multi:

[/FONT][quote name='Asiaczek']Pulpecik!:loveu:
http://images38.fotosik.pl/25/6074510f97e5c893.jpg

Pzdr.

[FONT=Arial]u nas się mówi papelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teściowa moja mówi pultyny :roflt:

[/FONT][quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/396/45d574a8ad63c32c.jpg

ooooooo ognisko a kielbaski były???:eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Arial]były kiełbaski i ziemniorki :multi::multi::multi: Magda dostała MMSa z ziemniorkami i ziemniorki upieczone ... w naturze :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']hmmm mniam mniam mniamusnie :loveu:....chyba se walne jutro grilla przy okazji mycia auta hihihi bo jezdze po takich lesnych wertepach ze wyglada jakby rok niemyte było :evil_lol:

[FONT=Arial]grill to nie tak jak ognisko :razz::razz: ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co dają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]minka najlepsza z najlepszych :loveu::loveu:
http://images41.fotosik.pl/25/58ed89474fd2f0b7.jpg

a tu mu coś oczko uciekło
http://images39.fotosik.pl/25/d4702162d62e55b8.jpg
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:białki mu wywaliło :evil_lol:
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:

super zdjęcia :)
[/FONT]

[FONT=Arial]cześć CÓRCIA :multi::loveu:

no to pomykam do arbajta .......ale NARESZCIE WEEKEND :bigcool:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']A ja nie mam z kim pójść na ognisko :((( Też byś mmska chociaż z ziemniorkiem przysłała.....

[FONT=Arial]nie mam twojego numera :roll:

a na ognicho to ja z moim TZtem i Qbą i Ozzym ... też nie mamy z kim ...nikt nie
[/FONT][FONT=Arial] chce :shake::shake:z nami jechać [/FONT][FONT=Arial]:shake:

[/FONT][quote name='an1a']Ciotka filmik szkoleniowy 1 klasa :evil_lol::evil_lol: Strasznie agresywny ten lab, jeszcze pogratulować "kagańca" w którym zasuwał po placu. Mam nadzieję, że przynajmniej język mógł wystawić :roll:

[FONT=Arial]co do filmiku ... dla mnie jest OKI jakby go zobaczyli ludzie co są utwierdzeni w przekonaniu że labki to jAniołki :razz:[/FONT]

http://images41.fotosik.pl/25/7dfc13762205716e.jpg
Ty widziałaś jego podniebienie?? :-o Przecie on zUy jest, całe czarne :shake:

[FONT=Arial]:p takie ma bo MÓJ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wyobrażam sobie by miał .......RÓŻOWE :roflt:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Ja na ognisko to bym musiała sama, męża raczej nie wyciągnę (cywilizowany człowiek, nie do lasu), a synowi przecież zapałek nie dam...

Posted

[quote name='jbk']Ja na ognisko to bym musiała sama, męża raczej nie wyciągnę (cywilizowany człowiek, nie do lasu), a synowi przecież zapałek nie dam...

[FONT=Arial]:razz::razz: to ja mam stanowczo lepiej ... TZ też człek lasu ...człek natury ....syn pełnoletni to i on zapałki może dzierżyć w dłoni :evil_lol:

[/FONT]
[quote name='agaciaaa']Bry :multi: Ozzulkowe minki są zaje2biste :lol::lol:

[FONT=Arial]:p cieszkam że się podobały ;)

[/FONT][quote name='BeaC']co uciekasz jak ja przychodzę:shake:

:diabloti:
dobrze że chociaż wyspacerować Ozula

[FONT=Arial]to czemu Cię nie ma jak ja jestem :hmmmm:

[/FONT][quote name='Rinuś'] widziałam :shake: a czytałaś co się działo na wątku o tym ?:shake::shake:

[FONT=Arial]no własnie byłam i poczytałam ....straciłam zaufanie do pewnych osób ...jedyne madre słowa padły tam z klawiatury pani Zofii Mrzewińskiej

[/FONT][quote name='lolka75']czesc Alutka:loveu::multi:
[FONT=Arial]
cześć Loluś :multi::loveu:
[/FONT]

widzialam ognicho:-(....tes sce:placz:
[FONT=Arial]
przyjeżdżaj zrobimy
[/FONT]
A Ozulek jest piekny:loveu:
I lubi szpiczaste psiaki:loveu:...czesto sie bawi z ta hasiorka?
[FONT=Arial]
ostatnio dość często bo spotykają się na spacerkach :multi: jakoś tak nam się godzinki wyjść zsynchronizowały ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]no własnie byłam i poczytałam ....straciłam zaufanie do pewnych osób ...jedyne madre słowa padły tam z klawiatury pani Zofii Mrzewińskiej [/FONT]

Dokładnie...aż się odechciewa pomagać takim stowarzyszeniom :shake:

Posted

[quote name='rwpb']Znowu macie fajną pogodę, z u nas pada. Jak to robicie?
Chyba następną razą przyjedziemy do Was na ognisko.
Fotki i minki fajne :loveu:
[FONT=Arial]
wszyscy zawsze obiecują że na ognicho wpadną a jak przyjdzie co do czego to się wypną :cool1: no ale trudno ...więcej dla Ozzulka :evil_lol:
ale jak kto ma ochotę to mile widziany :multi:

Minki wykadrowane ...to i niewyraźne troszkę ale nie mogłam się powstrzymać :loveu:

[/FONT][quote name='Rinuś'] Dokładnie...aż się odechciewa pomagać takim stowarzyszeniom :shake:

[FONT=Arial]dokładnie .....bo tak jak zwykle chyba walka o kase wzięła górę :mad:

[/FONT][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cukierek albo psikus :)

[/FONT]

[FONT=Arial] zaniosłam Ci cukierki :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
wszyscy zawsze obiecują że na ognicho wpadną a jak przyjdzie co do czego to się wypną :cool1: no ale trudno ...więcej dla Ozzulka :evil_lol:
[/FONT]
Uważaj co piszesz, bo któregoś pięknego dnia możesz się zdziwić :evil_lol:

Posted

[quote name='rwpb']Uważaj co piszesz, bo któregoś pięknego dnia możesz się zdziwić :evil_lol:

[FONT=Arial]takie zdziwienie byłoby miłe ;):loveu:

Mam troszkę fotek .... idą na fotosika :razz:
[/FONT]