Kika Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Na stadionie miejsca jest dużo, a o resztę pytaj w oddziale.... Quote
jostra Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Kika napisał(a):jostra napisał(a):Czy ktoś mi może służyć kolejnością sędziowania na ringu gdzie będą sznaucerki??? Mam zgłoszonego białego miniaturka (chłopca) w klasie pośredniej i czarną miniaturkę (oczywiście dziewczynkę) w szczeniaczkach I kto w końcu ocenia sznaucerki? Ktoś tym razem nic nie może pomóc 8) Szkoda :roll: Mam nadzieję, że się spotkamy :P Quote
AnkaW Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 dachenoceras napisał(a):Z propozycją do Anna W ze Stalowej Woli - jak tylko pragniesz się załapać na wyjazd do Przemyśla właśne ze Stalowej to bardzo chętnie pomogę jadę (na 98%) tylko popatrzeć a samochód mam obszerny tak wiec miejsca dość. Wystarczy tylko jedno słowo i masz. Wielkie dzięki, ale już się do kogoś przylepiłam. Ale jakby coś niewypaliło to bardzo chętnie. A jakiego masz psiaka? Quote
AnkaW Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A jak myślicie, podadzą na stronie katalog przedwystawowy, co by można było sprawdzić że piesek faktycznie przyjęty? :roll: Quote
dachenoceras Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 To zapraszam na Kielce w listopadzie. Ja z V grupy S. H. kończy za dwa tygodnie 6 miesiąc i do tego gromadkę dzieci przy ogrodzeniu, kręcę się z nim po Młodyniu. A jak ktoś chce jechać z tego kierunku - to zapraszam. Quote
AnkaW Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Jaki słodzutki - my buszujemy po błoniach przy tzw boisku przy zejściu nad Oczko. Może się kiedyś spotkamy :lol: Quote
dachenoceras Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Bardzo chętnie - musze zmienic trasy bo dotychczasowe mi się znudziły - jakoś będę sie tam kręcił. Quote
AnkaW Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Super, a jak zobaczysz w oddali białą kozę w łaty /tzn, borzoja/ to moja siostra. Często po 18 tam chodzimy. :lol: Borzoj bardzo łagodny. Quote
nice_girl Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Miło mi powitać kolejnego dogomaniaka z okolic. :D Tym bardziej, że dogomaniak mobilny i chętny do wspólnego transportu. :wink: Niestety, z Przemyśla zrezygnowałam, ponieważ dzień wcześniej mamy klubówkę w Pruszkowie. Quote
nice_girl Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 [quote name='AnkaW']nice-girl - powodzenia :lol: Dziękuję, ale wyszło, jak wyszło, i do Pruszkowa nie jadę. Miałam jechac towarzysko, niemniej jestem zmuszona zrezygnować. :( Quote
dachenoceras Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 To w niedzielę około 18 potruptam nad oczkiem z Demonem. Quote
AnkaW Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 dzisiaj dostałam potwierdzenie przyjęcia psa, ale nie ma numerka startowego. Ciekawe ile będzie psów. :o Quote
aneta Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 W Nowym Targu przyjmowali jeszcze zgłoszenia - widocznie mają minimum. Quote
AnkaW Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A to minimum to ile wynosi?? Będzie kameralne spotkanie :lol: :lol: Quote
aneta Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 To już tajemnica która się rozwiąże w najbliższą niedzielę :D Quote
ara Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 UFO :o do mnie potwierdzenia zazwyczaj dochodzą w piątek albo po teminie :-? a tu proszę, już we wtorek dostałam :D Quote
Tomek67 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ja dostałem potwierdzenie wczoraj, ale bez numeru i żadnych innych wiadomości. Telefonowałem więc do oddziału przemyskiego, bo akurat wczoraj wypadał im dyżur, ale okazało się, że ponieważ zbierali zgłoszenia do niedzieli (a może i do poniedziałku), to na razie wszystko jest w proszku. O numerek, ring, kolejność i inne kacaboły radzili zatelefonować w piątek. Quote
Kika Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Życzę wszystkim powodzenia w Przemyślu - mnie nie będzie , jedziemy sobie daleko. Quote
dachenoceras Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Potwierdzcie mi, który stadion to ten właściwy i jak chodzą psy V grupy. Quote
effa Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Blagam blagam cyknecie mi fotki dogo kanario (pies kanaryjski/perro de presa canario) =) Ja mojego malego zglosilam ale nie jestem w stanie dojechac bo do Polski wracam dopiero w przyszlym tygodniu :( Gdyby wam sie udala bylabym bardzo bardzo wdzieczna :) Ich bedzie na pewno tylko kilka... zakladam nawet ze w 5 sie powinny zmiescic :) Quote
AnkaW Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Kika'] Stadion Szkolny to miejsce wystawy w tym roku. to ma być gdzieś tutaj :lol: Tomek i co? dzwoniłeś? I co się dowiedziałeś? :modla: Quote
effa Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Zawsze mi jakos tak dziwnie jak zglosze psa i nie pojade :( Moze jak bedziecie juz po napiszecie stawke dogo canaro :) No i moze ktos tam jakiegos cyknal ;) Trzymam kciuki za tych co dojechali :) BISa dla kogos z forum :) Quote
Recommended Posts