Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika napisał(a):
jostra napisał(a):
Czy ktoś mi może służyć kolejnością sędziowania na ringu gdzie będą sznaucerki???
Mam zgłoszonego białego miniaturka (chłopca) w klasie pośredniej i czarną miniaturkę (oczywiście dziewczynkę) w szczeniaczkach
I kto w końcu ocenia sznaucerki?

Ktoś tym razem nic nie może pomóc 8)

Szkoda :roll:
Mam nadzieję, że się spotkamy :P

Posted

dachenoceras napisał(a):
Z propozycją do Anna W ze Stalowej Woli - jak tylko pragniesz się załapać na wyjazd do Przemyśla właśne ze Stalowej to bardzo chętnie pomogę jadę (na 98%) tylko popatrzeć a samochód mam obszerny tak wiec miejsca dość. Wystarczy tylko jedno słowo i masz.

Wielkie dzięki, ale już się do kogoś przylepiłam. Ale jakby coś niewypaliło to bardzo chętnie. A jakiego masz psiaka?

Posted

To zapraszam na Kielce w listopadzie.
Ja z V grupy S. H. kończy za dwa tygodnie 6 miesiąc i do tego gromadkę dzieci przy ogrodzeniu, kręcę się z nim po Młodyniu.

A jak ktoś chce jechać z tego kierunku - to zapraszam.

Posted

Miło mi powitać kolejnego dogomaniaka z okolic. :D Tym bardziej, że dogomaniak mobilny i chętny do wspólnego transportu. :wink:
Niestety, z Przemyśla zrezygnowałam, ponieważ dzień wcześniej mamy klubówkę w Pruszkowie.

Posted

[quote name='AnkaW']nice-girl - powodzenia :lol:

Dziękuję, ale wyszło, jak wyszło, i do Pruszkowa nie jadę. Miałam jechac towarzysko, niemniej jestem zmuszona zrezygnować. :(

Posted

Ja dostałem potwierdzenie wczoraj, ale bez numeru i żadnych innych wiadomości. Telefonowałem więc do oddziału przemyskiego, bo akurat wczoraj wypadał im dyżur, ale okazało się, że ponieważ zbierali zgłoszenia do niedzieli (a może i do poniedziałku), to na razie wszystko jest w proszku. O numerek, ring, kolejność i inne kacaboły radzili zatelefonować w piątek.

Posted

Blagam blagam cyknecie mi fotki dogo kanario (pies kanaryjski/perro de presa canario) =) Ja mojego malego zglosilam ale nie jestem w stanie dojechac bo do Polski wracam dopiero w przyszlym tygodniu :( Gdyby wam sie udala bylabym bardzo bardzo wdzieczna :) Ich bedzie na pewno tylko kilka... zakladam nawet ze w 5 sie powinny zmiescic :)

Posted

Zawsze mi jakos tak dziwnie jak zglosze psa i nie pojade :(

Moze jak bedziecie juz po napiszecie stawke dogo canaro :) No i moze ktos tam jakiegos cyknal ;)

Trzymam kciuki za tych co dojechali :) BISa dla kogos z forum :)