Żaneta Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 błagam ogary :) i tego co wygrał BIS też,który to był plizz Quote
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 jostra napisał(a):Tomek67 napisał(a):Jostra - proszę sprawniej operować paluszkami :lol: Sorki i dzięki :wink: he he Jak masz sprawne paluszki to podaj jeszcze ogary, bo troche ich bylo, a ja musze juz leciec No i ogar wygrał BIS Jostra, się zlituj ! Ja mam artretyzm, rwę i dwie lewe ręce ! Wiesz jak to ciężko :lol: Quote
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 No, dobra - Ogary poszły w las! Psy: Kl. młodzieży BOHUN-ROTTI Poszły w las ( ale jaja!) MAJOR z Południowej Kniei RUNO Nadbużańskie Granie (Kurna, nad Bugiem są jakieś granie?) kl. pośrednia LITWOR Ze Stadniny Cisowiec kl. championów KMITA ze Stadniny Cisowiec Suki: kl.posrednia HARFA z Mazowieckich Łąk ŻABA z Gończaków kl. użytkowa OSA z Południowej Kniei Quote
jostra Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Żaneta napisał(a):błagam ogary :) i tego co wygrał BIS też,który to był plizz Niestety nie wiem, który wygrał, taki brązowy był, podpalany trochę :P :evilbat: :lol: Quote
carotina Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Tomek67 napisał(a):Shih-Tzu (ile nas? - raz !) Pies w klasie młodzieży SUNSET BOY Acte dziękuje :calus: Quote
nice_girl Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Gratuluję zwycięzcom! :D Przegranych jak na razie nie ma. :wink: Poproszę o corgi. Chociaż pewnie żadnego nie było. Quote
Tomek67 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Zapewne masz rację - nie było. A przegrani topią żale w Żywcu :wink: To też nie jest takie złe :lol: Quote
AnkaW Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 grupę wygrała - ogar polski Żaba z Gończaków /czaprakowa/. Quote
Baha Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Wróciliśmy z wystawy... Ale od poczatku - wystawa zaplanowana, moje 2 suczki zgloszone, mamy potwierdznia, jedziemy. Na wystawie zaraz po wejsciu dowiaduje sie, ze moja suka Lhasa Apso nie zostala ujeta w katalogu , przez co nie moze brac udzialu w konkurencjach finalowych - byla sama, rase dostalaby na pewno...ale na grupie juz nie moglaby stanąc... Zaproponowano mi z przeprosinami, ocene poza konkurencja, za co podziekowalam i poprosilam o zwrot pieniedzy... A w niufach? Juz wyniki znacie,to nasz wspolny debiut:-) moja Sali (Tiffany) podczas cwiczen w domu, ustawiala sie OK, ale jednak wystawa, upal i nie wiem co jeszcze nie pozwoliły jej wytrzymac w takie pozycji za długo, przez co krecila sie , przestawiala lapki - ale opis ma super. Jak to szczeniaczek, zabawa przede wszystkim. Na BiS szczeniat stanęła na II lokacie po ślicznie prezentującym sie seterku irlandzkim. Quote
Baha Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 a tu na pocieszenie kilka fot, raczej mono tematycznych:) NF Interpool Nie Przypadkiem Viva Zabajka FCI Niufy Sorsza Sytrzemska Struga Veinard Dyskusja- BOS Vernice Dyskusja - BOB porownanie NF Moja suczka TIFFANY King off Helluland Moje dzieci i moje psy:-) Shelty Chinski grzywacz DUANGZONG Chrustowianka Quote
AniaN Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Witam, A czy ktoś mógł by mi podać jakie były dogue de Bordeaux i kto je sędziował ??? Z góry dziękuję. Quote
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 gdyby ktoś mógłpopatrzeć na charty zgłoszone na wystawę b.proszę Quote
Baha Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 dog de Bordoux: psy kl.mł RAVIS Coloss kl.ch AMUR Solina-Jawor suki kl.mł ALLEGRA Solina-Jawor RUDA Knossos kl pos ALGA Solina-Jawor KL.CH KARMEN Coloss charty: AFGANY: pies kl.ch CABRIOLET Zikkurat Ch.POLSKI: pies kl.ml BAŁAMUT Markerowi SALUKI pies kl.pos ZAFIR Omid Lahestani WHIPPET pies kl.ch MERADITH ŁUT SZCZESCIA suki kl.szcz Meradith WIELKE WARTA kl.mł MERADITH UWAGA JESTEM kl.ch MERADITH LUKSUSOWA ZAWSZE kl.wet MERADITH ALE GRACJA Quote
AniaN Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Baha, wielkie dzięki ! A podasz mi jeszcze sędziego ? Quote
AniaN Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 To znaczy pani Układ ! Dziękuję i pozdrawiam Quote
matrix..... Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Baha dziękuję bardzo, malutko tych charcików w Przemyślu :o Quote
Baha Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 ale grupe II sedziowal P. Andrzej Szutkiewicz - i wybral = Bordosia:-) Quote
SzOlka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A ja piknie prosze :modla: o stawke i sedziego terrierow szkockich Quote
Baha Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 szkotki: suki kl.posr SZPICBRÓDKA Koncept ZGADUJ ZGADULA Koncept - BOB, BOG Quote
ara Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 jostra napisał(a):My mamy 2 x BOB :D Dobki: suki mł MONA LISA Apologeta suki posr ERIA PRO RATINA Z suki otw. ARIA ARABESCA chłopaków nie było Gratulujemy BOBa i dziękujemy za stawkę :D Quote
Tomek67 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Wstawiam kilka fotek "pozaozdobnych" z Przemyśla. Reszta na bolończykach :wink: Cane Corso Quote
Recommended Posts