Marta_Ares Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 jeszcze smycz do kompletu (czarna z taśmy z czerwonym napisem): i łańcuszek: Łącznie: - smycz niebieska taśma we wzorki regulowana - smycz czarna taśma z napisem - obroża skórzana czerwona z ćwiekami - obroża taśma czarna z napisem - obroża łańcuszek Quote
Weron_ciau Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Sweterek Szpiluni boski :D Ares w Obroży Pacyfic jest boski! :P Quote
Marta_Ares Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Tą smycz i obroże Pacyfic zrobiłam mu sama :D :D nudziło mi sie, znalazłam kawałek takiej taśmy w domu, pozszywałam i gotowe :D Quote
Marta_Ares Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 To jeszcze dodam dwie fotki Ares w obroży której sama zrobilam: i łańcuszek: Quote
Marta_Ares Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Nikt wiecej nie pochawli sie swoim "ubrankiem" dla psa??? :D :) Quote
Gosia_i_Luka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Czy to jest zaciskowy łańcuszek?? Dla szczeniaka?? :roll: Quote
Marta_Ares Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Czy to jest zaciskowy łańcuszek?? Dla szczeniaka?? :roll: To zwykły łańcuszek!!! w zyciu nie załoze psu zadnej kolczatki ani obrozy zaciskowej, w tym lancuszku tylko po domu chodzi na spacery normalna obroża Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Marta&Ares napisał(a):Gosia&Luka napisał(a):Czy to jest zaciskowy łańcuszek?? Dla szczeniaka?? :roll: To zwykły łańcuszek!!! w zyciu nie załoze psu zadnej kolczatki ani obrozy zaciskowej, w tym lancuszku tylko po domu chodzi na spacery normalna obroża Mój po domu chodzi nago :lol: 8) Quote
zaba14 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Moj tez po nagu w domu chodzi :lol: a oto jego asortyment tylko polowa rzeczy nam sie pogubila ktorych nie uzywamy :P szeleczki obrozka smycz łansusek, ktory byl skracany przez mojego chlopaka na praktyce gonilam go z tym przez tydzien a teraz uzywam go jak szybko musze wyciagnoc psa z domu :P smycz automatyczna, Olek dzieki :buzi: stara smycz gdy czerwona jest w praniu ;) no i.. Quote
olekg89 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 no moja automatic smycz 8) schroniskowo-mikusiowa :lol: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 a ja dzisiaj kupilam dla pudelka nowa obrozke do kolekcji taka jak to mowia tatuoo czerwono czarna fotki jutro :D Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 o dawno mnie tu nie bylo widze ze galeria sie rozrasta:) ale fajna ta obroża tatuoo ile takie cos kosztuje?? Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 zostala w sklepie jeszcze jedna kosztuje 12 zl i dosyc duza bo ma ten no zmniejszacz i powiekszacz przyjerzdzaj do goleniowa i kupuj :D Quote
Marta_Ares Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 widzialam ostatnio na necie identyczna obroze za 38zl :o Quote
angiewoop Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Moja Roxy chodzi w szelkach takich fajnych ,czerwonych jak ma Lilith tam gdzies na poczatku,ja je kupilam za 25 zloty. I smycz tasmowa,czerwona do kompletu -drugie 25 zloty. Ma jeszcze obroze czerwona ale z pseudo-skory,czyli z jakiesgos dziadostwa wiec pewnie zaniedlugo pojdzie do kosza. No i miala kolczatke ale tylko jeden dzien,bo ta jej strasznie pokaleczyla szyje,straszne. Ale marzy mi sie smycz Flexi summertime rozowa :iloveyou: tylko narazie nie kupuje bo robia je tylko do 25 kilo,a moja Roxa pewnie dojdzie do 30 :( a moze wtedy juz zrobie wiekszych rozmiarow....:) Quote
souris Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Oj duzo się przewineło przez mój dom smyczy i obroży. W tej chwili użytkujemy, obrożę i smycz z bardzo grubej taśmy w kolorze brązowym na klamrę, czarny halterek i zrobioną do niego specjalnie czarną taśmową smycz, którą chyba jednak zmienię na coś innego bo nie lubię takich cieniutkich smyczek. Mam znajomą która namietnie produkuje smycze i obroże z linki, taśmy. Obroże są bardzo ładne i wykonane pożądnie ( w jednej chodzi wyżeł niemiecki, który ciągnie jak ciągnik, w drugiej równie ciągnący jamnik i kundelek który też ma ciągoty :lol: ) Prawdę powiedziawszy ja już nie ufam kupowanym smyczom, przynajmniej linkom. Wolę kupić od znajomej, zawsze to koszty mniejsze i pewność że jest to staranna i porządna robota. I jedna rzecz która jest dużym plusem, jako że nie cierpię smyczy przepinanych, tudzież, składanych czy przedłużanych, względnie regulowanych, mogę mieć 2,5 metrowkę z rączka bez zbędnych wichajstrów po drodze. 8) Mam pytanko, czy wie ktoś gdzie można dostać skórzaną smycz, najlepiej brąz, dłuższą niż 1,3 m bez różnych klamotów do przepinania ? Widziałam kiedyś taką u mojej babci, ale nie wiem czy jeszcze takie robią. Quote
Patka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 souris spróbuj na allegro od pana Janusza - robi także na zamówienie za rozsądne pieniądze :) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1338761 Quote
Olcia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 grecia jak byla mala pomykala w takiej obrozce a teraz obydwa pomykaja w szelkach ze wzgledu na latwosc utrzymania a mi rece nie odpadaja :lol: a nadir od malego zostal ubrany w szelki :lol: a teraz maly przedlad garderoby czarnuchow :lol: pierwsza obroza greci :lol: ubior wyjsciowy jak sa poscinane na krotko :lol: stroj dzialkowy: podzielnik do jednej smyczy smycz: i podstawowa garderoba czyli szeleczki caly osprzet liczony X2, bo grecia i nadir maja takie same wszystko, coby pancia przy kazdym spacerze nie musiala zbyt intensywnie myslec, ktora obroza czyja :lol: Quote
AsTkA Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Moja niedługo dostanie taką obrożkę (czerwoną). Bo wiadomo czego sie mozna spodziewac po obrozy za 3,50 którą ma teraz :lol: I smyczkę (tą czarną trzecią od lewej) Razem ma: -> brązową skórzaną obrożę(przesiąkła octem) -> taśmową żółto-czerwoną(za 3.50 :lol: ) -> nie długo bedzie miała taką jak na obrazku -> smycz taką jak na obrazku(wczoraj kupiona) -> smycz skórzaną czarną(wygląda jak dla kota) -> smycz skórzaną czerwoną(popsóty zamek) -> smycz taśmowa w kolorach tęczy (popsóty zamek) Quote
Alexa Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A moj Brunik, który mieszka z nami od miesiaca i jeszcze nie do końca oswoił sie ze spacerami na smyczy ma taką pół kolczatkę - pół obroze ze skóry. Nie miałam sumienia zakładać mu zwykłej kolczatki. Dodam tylko ze Bruno jest dorosłym (ok. 2 lata) wyzełem i uwielbia kąpiele w śmierdzącej rzece, w poliżu której mieszkamy. Zdjęciem chwilowo nie dysponuję, ale poprawie sie ;) Quote
souris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Nikt już nie ma ciekawych obróżek tudzież smyczy czy innego osprzętu psiego ? ja bardzo lubię oglądać co różne psy mają, nieraz znajdę coś fajnego co mogę mojemu psu kupić 8) Quote
Marta_Ares Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 to ja dodam nowe fotki Ares dostał nową obroże taką za 6 zł we wzorki i z chusteczką: Quote
Recommended Posts