Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuje za rozklejanie ogłoszeń szczególnie jednej osobie,zreszta miłośniczce kotów :D :D
Larysa na tyle się zadomowiła się w moim zwierzyńcu,że chyba juź tu zostanie :)
Chyba,że zdarzy się cud i znajdzie się ktoś ,kto bardziej od nas ją pokocha... :lol: :lol: :lol:
Pozdrowienia Laufer i spółka :D :D :D :D

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Larysa po dzisiejszych podróżach odpoczywa
Poznała dzisiaj nowa koleżankę bullmastifa :
Chyba nie przypadła jej do gustu,a szkoda bo to bardzo wesoła suczka i mogły się razem pobawić :(
Larysa stwierdziła ,że ta suczka jest za duża i woli bawić się z małym Bobisiem :P
Zaraz pańcia poda obiad więc trzeba będzie wstawać ,szkoda bo tak fajnie się śpi na tym słoneczku
Pozdrowienia od wiecznie merdajacej ogonem Larysy :lol:

• 2 weeks later...
Posted

A jednak zapomnieliście o Larysie :( :( :(
Larysa przytyła ok.10 kg. i nareszcie wyglada jak dama po 60 wprost do zamażpójscia tzn. kokietuje wszystkie psy i naprawde wyładniała :D :D :D
Aktualnie jest na diecie i pochłania całego kuraka bądź1.5 kg udźca z indyka dziennie :o :o :o
Codziennie rano jeździmy do Taty ponieważ Larysa musi zrobić qpe na środku trawnika :lol:
Tata już się przyzwyczaił i Larysa też :lol:
Serdecznie pozdrawiamy
Laufer i spółka :D :D :D

Posted

Całuski od tłuściutkiej Laryski dla wszystkich Kropków ,a w szczególności dla tych w potrzebie :lol:
Piegowate noski w górę :D
Wy też napewno znajdziecie dobry dom :fadein: :fadein: :fadein:

Posted

Laryska też jutro na wyjazdach startujemy o 7 : 30 :(
Popołudniu napiszemy jak było na wolnosci,z daleka od szumu aut i innych srodków komunikacji miejskiej :D
Pozdrowienia Laufer i spółka

Posted

Było super co prawda ja i tak kiepsko słyszę ale świeże zapachy to jest to, co naprawdę lubię :D :D :D
Dzisiaj dużo jeździłam i słuchałam muzyki w aucie :roll:
Byłam kilka razy u Taty pańci na trawniku i ..
Sami wiecie to mój trawnik :oops: :oops: :oops:
Potem byłam z pańcią na poczcie i z moim" ochroniarzem"ponieważ pańcia boji się mnie zostawiać samą w aucie chyba słyszeliście,że kradną psy dla niepoznaki z autem :cry: :cry: :cry:
Na końcu byłyśmy na wyborach :D
Nawet przez okno krzyczałam na kogo ma głosować ale nie chce mi narazie powiedzieć ,później z niej wyduszę
Za 6 lat ja też już będę mogła iść do urny..
Poczekajcie przyjaciele wtedy napewno życie będzie dla nas milsze.
Pozdrowienia Larysa,Laufer i spółka.

:D :D :D :D :D :D

• 3 weeks later...
Posted

Dobra dobra i tak już nikt o mnie nie pamięta,a ja jesem bardzo teraz zajęta bo pocieszam i zabawiam pańcię po tej starej dalmatynce co pojechała do hotelu.
Nie wiem czy dobrze robię ale szczekam do lodówki bo chcę dostać kolejnego serdelka...
Potem biegnę kursgalopkiem do pańci , przednimi łapkami skaczę na kolana i uprzejmie daję się podrapać za uszkami najlepiej za dwoma naraz.
Potem wracam pod lodówkę i znów do pańci z najpiękniejszym psim uśmiechem na twarzy /wszystkie zęby na wierzchu/ i dostaję serdelka.
Czyż to nie jest cudowne?
Ostatnio troszkę przytyłam ale sami wiecie zbliża się zima i tzreba sobie radzić
Ostatnio pańcia przemyca mi w jedzeniu takie białe kapsułki i mówi,że to na demencję starczą głupia co?
Zjadam je, bo po nich dużo lepiej słyszę i nawet biegam za zabawkami i wtedy pańcia cieszy się jak dziecko,głupia czy co?
Więc wychowywanie pańci idzie trochę do przodu.
Reasumując u mnie wszystko w porządku tylko pańcia dzisiaj taka nie do zabawy....
Pozdrawiamy Laufer i spółka
:D :D :D

• 11 months later...
Posted

Larysia już w nowym domu
Prosimy o przeniesienie do innego działu
Dla przypomnienia Larysy
Larysa w schronie

I Larysiątko w ostanim czasie

Walczymy cały czas z mocznicą i leką demencją starczą,prawie nie słyszymy,ale trzymamy się b.dobrze jak na taki wiek.
Larysia ma już 13 lat i jest mojim najukochańszym dalmatyńczykiem jakiego znam.
Jutro jedziemy na usg serca.
Zawsze lepiej się badać niż leczyć.
Pozdrawiamy

Posted

Badania wyszły super.
Larysia spokojnie może dostać głupiego jasia i nareszcie będziemy mogli ząbki wyczyścić.
Larysia ma już 13 lat,ale mam nadzieję,że następne trzynaście jeszcze z nami będzie.

• 4 weeks later...
  • 1 year later...