bunia Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Bardzo dziękuje za rozklejanie ogłoszeń szczególnie jednej osobie,zreszta miłośniczce kotów :D :D Larysa na tyle się zadomowiła się w moim zwierzyńcu,że chyba juź tu zostanie :) Chyba,że zdarzy się cud i znajdzie się ktoś ,kto bardziej od nas ją pokocha... :lol: :lol: :lol: Pozdrowienia Laufer i spółka :D :D :D :D Quote
ziemowit Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 No to Larysko w górę i szukamy kochającego człowieka! :D Quote
bunia Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Prawda,że jestem piękna :D :D :D Mozecie mi pozazdrościc... Quote
ziemowit Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Zazdrościmy! Tobie Larysy a Larysie urody! :D Quote
bunia Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Larysa po dzisiejszych podróżach odpoczywa Poznała dzisiaj nowa koleżankę bullmastifa : Chyba nie przypadła jej do gustu,a szkoda bo to bardzo wesoła suczka i mogły się razem pobawić :( Larysa stwierdziła ,że ta suczka jest za duża i woli bawić się z małym Bobisiem :P Zaraz pańcia poda obiad więc trzeba będzie wstawać ,szkoda bo tak fajnie się śpi na tym słoneczku Pozdrowienia od wiecznie merdajacej ogonem Larysy :lol: Quote
Ulka18 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Larysa wedruje na sam szczyt w poszukiwaniu domu. Quote
bunia Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Larysko,a co ty tutaj robisz? Maszeruj na górę i pokaż wszystkim jak ładnie się zaokragliłaś :lol: Mój ty żarłoczku :lol: Quote
bunia Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Na kolację było 3/4 kurczaka Teraz juz śpię :sleeping: Pozdrowienia Laufer i spółka :B-fly: Quote
bunia Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nie zapominajcie o Larysie, to taki dobry piesek :D ...wraz z całą kolekcją łatek - do wzięcia, szuka dobrego domu :D Quote
bunia Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A jednak zapomnieliście o Larysie :( :( :( Larysa przytyła ok.10 kg. i nareszcie wyglada jak dama po 60 wprost do zamażpójscia tzn. kokietuje wszystkie psy i naprawde wyładniała :D :D :D Aktualnie jest na diecie i pochłania całego kuraka bądź1.5 kg udźca z indyka dziennie :o :o :o Codziennie rano jeździmy do Taty ponieważ Larysa musi zrobić qpe na środku trawnika :lol: Tata już się przyzwyczaił i Larysa też :lol: Serdecznie pozdrawiamy Laufer i spółka :D :D :D Quote
bunia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Całuski od tłuściutkiej Laryski dla wszystkich Kropków ,a w szczególności dla tych w potrzebie :lol: Piegowate noski w górę :D Wy też napewno znajdziecie dobry dom :fadein: :fadein: :fadein: Quote
bunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Laryska też jutro na wyjazdach startujemy o 7 : 30 :( Popołudniu napiszemy jak było na wolnosci,z daleka od szumu aut i innych srodków komunikacji miejskiej :D Pozdrowienia Laufer i spółka Quote
bunia Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Było super co prawda ja i tak kiepsko słyszę ale świeże zapachy to jest to, co naprawdę lubię :D :D :D Dzisiaj dużo jeździłam i słuchałam muzyki w aucie :roll: Byłam kilka razy u Taty pańci na trawniku i .. Sami wiecie to mój trawnik :oops: :oops: :oops: Potem byłam z pańcią na poczcie i z moim" ochroniarzem"ponieważ pańcia boji się mnie zostawiać samą w aucie chyba słyszeliście,że kradną psy dla niepoznaki z autem :cry: :cry: :cry: Na końcu byłyśmy na wyborach :D Nawet przez okno krzyczałam na kogo ma głosować ale nie chce mi narazie powiedzieć ,później z niej wyduszę Za 6 lat ja też już będę mogła iść do urny.. Poczekajcie przyjaciele wtedy napewno życie będzie dla nas milsze. Pozdrowienia Larysa,Laufer i spółka. :D :D :D :D :D :D Quote
Guest Reyes Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Larysko :D Co tam u ciebie ? Tęsknimy!!!! Quote
bunia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Dobra dobra i tak już nikt o mnie nie pamięta,a ja jesem bardzo teraz zajęta bo pocieszam i zabawiam pańcię po tej starej dalmatynce co pojechała do hotelu. Nie wiem czy dobrze robię ale szczekam do lodówki bo chcę dostać kolejnego serdelka... Potem biegnę kursgalopkiem do pańci , przednimi łapkami skaczę na kolana i uprzejmie daję się podrapać za uszkami najlepiej za dwoma naraz. Potem wracam pod lodówkę i znów do pańci z najpiękniejszym psim uśmiechem na twarzy /wszystkie zęby na wierzchu/ i dostaję serdelka. Czyż to nie jest cudowne? Ostatnio troszkę przytyłam ale sami wiecie zbliża się zima i tzreba sobie radzić Ostatnio pańcia przemyca mi w jedzeniu takie białe kapsułki i mówi,że to na demencję starczą głupia co? Zjadam je, bo po nich dużo lepiej słyszę i nawet biegam za zabawkami i wtedy pańcia cieszy się jak dziecko,głupia czy co? Więc wychowywanie pańci idzie trochę do przodu. Reasumując u mnie wszystko w porządku tylko pańcia dzisiaj taka nie do zabawy.... Pozdrawiamy Laufer i spółka :D :D :D Quote
bunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Larysia już w nowym domu Prosimy o przeniesienie do innego działu Dla przypomnienia Larysy Larysa w schronie I Larysiątko w ostanim czasie Walczymy cały czas z mocznicą i leką demencją starczą,prawie nie słyszymy,ale trzymamy się b.dobrze jak na taki wiek. Larysia ma już 13 lat i jest mojim najukochańszym dalmatyńczykiem jakiego znam. Jutro jedziemy na usg serca. Zawsze lepiej się badać niż leczyć. Pozdrawiamy Quote
bunia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Badania wyszły super. Larysia spokojnie może dostać głupiego jasia i nareszcie będziemy mogli ząbki wyczyścić. Larysia ma już 13 lat,ale mam nadzieję,że następne trzynaście jeszcze z nami będzie. Quote
Magija Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Prosimy o przeniesienie, Laryska już dawno w swoim domku!:lol: Quote
Magija Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Larysiu, co prawda widziałam Cię wczoraj, ale moze powiesz co u Ciebie hmm? Quote
bunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Larysiątko jest ciężko i przewlekle chore :-( Prosimy dużo ciepłych myśli od pamiętających jeszcze o Larysie cioteczek. Dziś kolejny kryzys Quote
pati Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 trzymaj sie buniu z Larysia bedzie wszystko wporzadku to dzielna suczka. Larysiu wytrzymaj dla cioteczek Quote
pati Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 trzymaj sie buniu z Larysia bedzie wszystko wporzadku to dzielna suczka. Larysiu wytrzymaj dla cioteczek Quote
Recommended Posts