bunia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Mamy kompromis Fotel na dworzu Larysa krąży między mną ,a fotelem :lol: Bawi się z buńką i niemojem ,walczą o zabawkę Buńka wygrała i juz po zabawce będzie w częściach.. Quote
ziemowit Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Larysa to stara cwaniarka jest.... :D A tak lubi biegać po wlnej przestrzeni (trwnik ogromny czy pole). I ocenzurowane zdjęcie Sebastiana z Larysą: Pozdrawiamy! :D Quote
Magija Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 no to widzę, że Larysa wyrolowała wszystkie koty i sama śpi na fotelu, jedynie Sebek jeszzce nie dał się wygryźć, oj Laryska :wink: :lol: Quote
bunia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Poszukujemy większego fotela ,tak aby wszyscy sie zmieścili :D Laryska juź po kolacji pół kuraka zginęło gdzieś bez sladu? Jutro rano bedziemy sladów szukać na podwórku :) Dobranoc,wiecznie śpiaca Larysa :roll: Quote
ziemowit Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A oto fotki Laryski dzisiejszej: i piękny uśmiech: Pozdrawiamy! :D Quote
bunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Kochane Ciocie :D Dzisiaj była u mnie nowa Ciocia ,miła i ładna,która dowiedziała sie od innych Cioć ,że my tu z Laufrem mieszkamy Ciocia bardziej mnie polubiła,bo głupi Laufer cały czas na mnie szczekał i sie popisywał jak to Laufer .. Jutro Ciocia ma przyjść z serdelkami cielęcymi bo je bardzo lubię... Ta Ciociia ma 9 cio miesięczne dziecko i barzdo chciała by psa,który lubi dzieci tak jak ja... Ciocia była fajna ,szkoda ,że serdelków ze sobą nie miała.. A Ja nadal kocham sawoja obecna pańcie... Quote
saskia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 To ja trzymam kciuki za jutrzejsze serdelki....i nie tylko :D Quote
ziemowit Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 O tak kocham moją obecną Pańcię: Ale serdle cielęce też kocham! :D Quote
ziemowit Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Mam pytanie czy sprawa adopcji sójek też była poruszona? :D Quote
ziemowit Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Cioci z serdelkami nie było dzisiaj! :( A ja prezentowałam się tak: Pozdrawiam Larysa! :P Quote
bunia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Nieważne,serdelki i tak były :D :D :D Szkoda ,że nie mamy aparatu bo pokazała bym Wam jak sie śpi.. Ogon obowiązkowo na poduszce,z pod kołdry wystaje kawałek nogi i najważniejszy nos,zawsze na wierzchu.. Pół kurczaka to już za mało .. :oops: Teraz pół kurczaka i makaron błyskawiczny znika błyskawicznie :) :) ----- Dzisiaj super Ciocia,która zna mnie od początku przywiozła dla mnie udzce indyka,bedą na śniadanie :D :D :D Serdecznie pozdrawiam Bardzo mocno Cioci dziekuje bo ten kurczak już mi się nudzi. :lol: Quote
bunia Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Zaraz zobacze co u Laufra dawno mnie tam nie było :lol: Quote
ziemowit Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 I jeszcze jeden portrecik Larysy: Pozdrawiamy! :P Quote
ziemowit Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Larysko wiecznie uśmiechnięty Dalmatyńczyku - marsz do góry! :P Quote
saskia Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 stanowczo za mało jest bajek dla dzieci o dalmatyńczykach :roll: Bo ta jedna, to chyba już się wszystkim znudziła i nikt nie zwraca uwagi na te pięne psy :( Quote
CoolCaty Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Jak Laryska znajdzie nowy dom, to napiszemy nową bajkę z Laryską w roli głównej! Quote
bunia Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Wiecie co Ona ma juz nowy dom Ja juz jej nie oddam Pa :D Quote
ziemowit Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='bunia']Wiecie co Ona ma juz nowy dom Ja juz jej nie oddam Pa :D :o :o :o :o Ewa no co Ty? :P Zocha zdziwiona, ale... jakoś Cię rozumiemy choć z trudem przychodzi popierać :lol: - Ziemowit Quote
Recommended Posts