ziemowit Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 bunia napisał(a):Śpicie juz czy co? A gdzie buziaczki dla naszej mordki? :oops: :buzi: i śpijcie dobrze! Quote
Incunabula Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Zajmę się ogłoszeniami na Bałutach . Mam nadzieję, że znajdzie się dla niej w końcu stały dom :) . Quote
CoolCaty Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Zajmę się ogłoszeniami na Bałutach Na Balutach od Zgierskiej w kierunku Strykowskiej już trochę powiesiłam (tak wzdłuż Inflanckiej mniej więcej). Quote
ziemowit Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Dziewczyny baardzo dziękujemy! :D W podziękowaniu nowe fotki Larysy... Quote
Incunabula Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='CoolCaty']Zajmę się ogłoszeniami na Bałutach Na Balutach od Zgierskiej w kierunku Strykowskiej już trochę powiesiłam (tak wzdłuż Inflanckiej mniej więcej). W takim ja rozwieszę Żubardź - Teofilów. Znajomej niedawno zdechł pies, zapytam. Kto wie... Quote
saskia Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ja rozwiesiłam w Konstantynowie- wiele karteczek jest już zerwanych :P Może ktoś zadzwoni? Quote
bunia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dopiero teraz widzę to zdjęcie i prawie płaczę :( Ona naprawde jest śliczna i tak bardzo potrzebuje swojego domu Quote
bunia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dzisiaj Ziemowit wkleji dzisiejsze zdjecia pogromczyni moich kotów Sami zobaczycie jak to było... Quote
ziemowit Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ha! zdjęcia już gotowe :D Dziewczyny dziękujemy za pomoc przy rozklejaniu ogłoszeń a może? A teraz atrakcja!.... Tak wyglądała dzisiaj przyjażń między Laryską a Sebastianem... Dla mnie wygląda na to,iż Sebastian jednak nie chce oddać fotela Larysie, więc zrobił sobie z niej materacyk.... :D Jutro wkleję zdjęcia z wizyty Laryski w naszej łazience... musiała być tam schowana gdyż...ale o tym jutro. :wink: Pozdrawiamy! :D Quote
bunia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Sami widzicie,że jako materacyk tez jest słodka :-? :-? :-? Serdecznie pozdrawiamy Laufer ,spółka i spacyfikowana Laryska :D Quote
bunia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Larysko Hop do góry!!! I wiecej mi nie spadać :cry: Quote
ziemowit Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Serwer z uploadem zdechł był, więc zdjęcia łazienkowej Laryski jutro. :( Ewakuacja musiała odbyć się szybciutko (Larysy do łazienki). Nasza ukochana Perełka koteczka wychowana na butelce i przez rotkę Hipcię postanowiła bowiem napruć Larysce. Ogon jak szczotka i do ataku... :D Quote
Magija Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 śliczna Laryska :iloveyou: ziemowicie zosiu, dajcie zdjęcia Laryski z Sebkiem na miau, ona ma tam swój topic, może ktoś się skusi z kociarzy? Quote
ziemowit Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Szanowni Państwo dzisiaj "walka" o fotel wyglądała tak: A tak się zakończyła: Pozdrawiamy! :D Quote
bunia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Tak... To nie są wszystkie zdjecia Laryski z Sebciem Potem Seba zachowywał się niecenzurazlnie, więc Larysa wygoniła Go z fotela ... Quote
ziemowit Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Taakich zdjęć się nie pokazuje publicznie! :lol: Za to wstawię śliczne uśmiechy Laryski: i jescze jeden w wersji mini: A dla Cioci Magiji cóś specjalnego (przeszkodziła Nam w sesji zdjęciowej :wink: ) Laryska dzisiaj biegała jak mały szczeniaczek u mnie pod blokiem wieczorkiem ( odwiozły mnie z Bunią po pracy). Lubi dużo przestrzeni. :D Quote
ziemowit Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 W przypadku Larysy tak jak i Laufra gratis w postaci tych oto sójek (mówią ludzkim głosem) również aktualny! :D A dzisiejsze zdjęcia cudnej Laryski na poprzedniej stronie. Quote
bunia Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Sójek tak łatwo nie oddam!!! To gadajace ptaki Poza tym Larysa wybrzydza i muszę karmić ją z ręki :( Małpa jedna... Pozdrowienia Laufer i spółka oraz kofana Laryska :D :D :D Quote
ziemowit Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Gadające ,nie gadające dorzucam gratis! :lol: A oto Larska w "pościeli".... :D śpię.. troszkę mi przeszkadzasz... spróbuję tak się zdrzemnąć.. jeszcze tu jesteś? no to trudno dobranoc... Pozdrawiamy! :D Quote
bunia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Laryska dzisiaj w przeciwieństwie do Laufra,,piekne niedzielne przedpołudnie spędza w pościeli :D Krótkii spacerek na siusiu i do łóżka... Planuję wynieść fotel na dwór wraz z pościelą niech też korzysta z pięknej pogody małpa jedna 8) 8) 8) Kolację zjadła sama ale dwie godziny później Taka jest ta nasza kochana królewna Quote
CoolCaty Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Laryska dzisiaj w przeciwieństwie do Laufra,,piekne niedzielne przedpołudnie spędza w pościeli Krótkii spacerek na siusiu i do łóżka... Oj co się dziwisz! Niedziela jest przecież! To sobie dziewczyna odpoczywa na całego, a co? Quote
Recommended Posts