Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciejka']Zawsze mozna znalesc lepsze rozwiazanie
Nie mysla teraz o tej dlamatyce? [b][color=red] Nie maja serc?

Czytałaś, że to jakiś bezdomny ją oddał?

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże tak się cieszę... :D :D :D Ja się naprawdę bardzo przejęłam, bo sama mam kropkę z odzysku! Prosimy o więcej informacji. Gdzie ten dom zastępczy i na ile, i co to za azyl będzie. Dziewczyny a jak z jej zdrowiem? I czy ona jest w ogóle zaszepiona?? Bo na moje oko to ci bezdomni tego nie zrobili, a schroniskowy wet to niemota... Bunia i Magija jeśli można wam pomóc to będę się starać na miarę swoich skromnych możliwości i pewnie inne dogomaniaczki także.

Posted

no wiec relacjonuje, sunia przyjechała w koszmarnym stanie, w schronisku jeszcze schudła! Do tego przed przyjazdem ktoś ją wykąpał, dostała goraczki :evil: Bunia podała jej leki i sunia pojechała do stajni, dziękujemy bardzo Kajce, że zgodziła się przyjąć Larysę, póki co na dwa tygodnie. Larysa nas zadzwiła, ledwo chodząca sunia, z pocharatanymi łapkami, wysiadłwszy z samochodu na terenie satjni pobiegła! ZXaczeła bawić się kamieniem, a pózniej w asyście 7 osób wypiła wodę i położyła się na kanapie spać. Bunia przykryła ją kocykiem i Larysie bardzo się to podobało :lol:
Odkryliśmy także, ze Larysa odda wszystkie łatki, nie tylko za dom, ale przede wszytskim czekoladę :P Nie byliśmy w stanie jej tej przyjemności odmówić, więc pożarła czekoladę z orzechami i była szczęśliwa.

Zdjęcia malutkiej zapewne wstawi Ziemowit.

pozdrawiamy

Posted

Magija napisał(a):
Odkryliśmy także, ze Larysa odda wszystkie łatki, nie tylko za dom, ale przede wszytskim czekoladę :P Nie byliśmy w stanie jej tej przyjemności odmówić, więc pożarła czekoladę z orzechami i była szczęśliwa.

Cóż prawdziwa kobieta. Właśnie zajadam czekoladę. Smacznego. :eating: :lol:

Posted

dziewczyny ,rozumiem .ze czekolada to na przywitanie.Ale na poważnie czekolada jak mi tłumaczył lekarz weterynarz to najbardziej szkodliwy kąsek dla piesiów a szczególnie gorzka.Także niech łasuch lepiej wcina herbatniczki.
Dziekuje za zajecie się tą biedulka.
Trzymam kciuki za domek
Powodzenia

Posted

nowe wieści od Laryski. Larysa śpi pod kocykiem, zgadza się ze wszystkimi pieskami Kajki i kocha dzieci, toż to skarb prawdziwy :iloveyou:
Larysko gdzieś ktos czeka na Ciebie!

Posted

To wspaniale ze sunia znalazła tymczasowy domek , mam tez nadzieję ze ludzie u których jest tak mocno ją pokochają ze zostanie tam na zawsze :D

izka

Posted

izka napisał(a):
To wspaniale ze sunia znalazła tymczasowy domek , mam tez nadzieję ze ludzie u których jest tak mocno ją pokochają ze zostanie tam na zawsze :D

izka

Iza, niestety to niemożliwe, oni mają już 5 swoich psów, zimą mieszkają w bloku, niestety

Posted

właśnie ugotowałam pychotki dla Larysy, kurczaczek z warzywkami, mniam, już się nie mogę doczekać, ciekawe jak tam malutka się sprawuje? :D

Posted

Larysa nie przywitała nas wczoraj entuzjastycznie, bała się, że zabierzemy ją z miejsca w którym jest jej bosko, cistka tym razem jej nie przekupiły, ostatecznie pozwalała nam się głaskać, ale i to nie za długo. Na swoim łóżeczku czuła się bezpiecznie, pośród psich przyjaciół jeszcze lepiej, ale - jak jednogłośnie stwierdziliśmy - dopiero obok dzieci odżywa :D
Łapki ciagle ją jeszcze bolą, więc nie może jeszcze pozwolić sobie na biegi długodystansowe, ale za dzieciakami biegała :D
A oto nasza Królewna (już przytyła :D )

i koniki :D

Posted

saskia napisał(a):
Larysa jest przecudna i po prostu musi znaleźć wspaniały dom :D

No i miała duże szczęście, że Bunia się o niej dowiedziała :wink:

o saskia :D witaj na dogo :D

Larysa ma 8 dni by znależć dom :(

Posted

o saskia witaj na dogo

Larysa ma 8 dni by znależć dom

Kiedyś w końcu musiałam się zarejestrować :wink:

Mogłabym ją zabrać do siebie od 8 do 12 sierpnia, to zawsze daje pare dni więcej :roll:
Tylko, że Laryska musi lubić koty, wiadomo dlaczego :cool2: