Magija Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 saskia napisał(a):Magija napisał(a): o saskia :D witaj na dogo :D Larysa ma 8 dni by znależć dom :( Kiedyś w końcu musiałam się zarejestrować :wink: Mogłabym ją zabrać do siebie od 8 do 12 sierpnia, to zawsze daje pare dni więcej :roll: Tylko, że Laryska musi lubić koty, wiadomo dlaczego :cool2: tego niestety nie wiemy :( Quote
Magija Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 hop Larysko, nie wiele czasu zostało! Quote
izka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Co stanie się z sunią jak w ciągu 8 dni nie znajdzie nowego domu? izka Quote
saskia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 hop na pierwszą stronę- sunia ma mało czasu na znalezienie domku :thumbs: Quote
Magija Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 saskia napisał(a):hop na pierwszą stronę- sunia ma mało czasu na znalezienie domku :thumbs: i hop! Quote
bunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Byłam wczoraj u Laryski :D :D :D Wygląda trochę lepiej,przytyła,więcej codzi i dopomina sie pieszczot :lol: Bardzo przywiazała się do nowych właścicieli i myśli,że tam juz zostanie :cry: :cry: Sunia jest bezkonfliktowa w stosunku do innych psów i bardzo lubi dzieci :D :D :D Większość dnia przesypia,nie jest problematyczna,lubi towarzystwo ludzi i domaga się pieszczot,po prostu super pies dla osób pracujacych. Pełna micha,trzy spacery dziennie i łóżko do spania to wszystkie jej wymagania :D Serdeczne pozdrowienia od Niej samej juz niewiele czasu zostało :cry: :cry: Poruszcie ziemią i niebem, dom dla psiny jest pilnie potrzebny :lol: Pozdrawiamy Laufer i spółka :D Quote
Magija Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Larysa już na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=59417377 Quote
ziemowit Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Bunia dzisiaj pojechała z kolejną wizytą do Laryski. Jak zrobi zdjęcia to jutro wkleimy. :D Domku szukaj się.... Quote
bunia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Kochana Laryso napewno ktos czeka na Ciebie tylko nie wie o tobie. :( Ludzie ,pomóżcie szukać jej domu co ja jej powiem we wtorek? Quote
Magija Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 termin domu tymczasowego dla Larysy kończy sie we wtotek ludzie pomóżcie!!! Quote
saskia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ślicznotka na pierwszą stronę :thumbs: Przecież to nie jest duży problem dać jej tymczasowy domek, choćby na dwa tygodnie :( Quote
lavinia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dobra, z samego rana jutro lecę do sąsiadki - oni mają jedną dalmatynkę i do niedawna mieli starego nowofunlanda, ale już go nie ma. Może u nich znajdzie się domek zastępczy ? A ich córka właśnie skończyła weterynarię. Będę relacjonować jutro, nic nie mogę obiecać, ale przynajmniej spróbuję Quote
ziemowit Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Czekamy na wynik rozmnowy ... :thumbs: I wklejam obiecane fotki , które Bunia zrobiła w czwartek. Quote
lavinia Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 witajcie, dzisiaj niestety nici z rozmowy - był tylko Pan domu rano i bał się podjąć decyzję bez zgody ŻONY !!!! wróciłam do domu póżno, więc pójdę do niej jutro rano i postaram się szybciutko przekazać wam jakieś dobre wieści... Quote
lavinia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 o 16 przychodzą do mnie na oglądanie fotek ... trzymajcie kciuki Quote
Magija Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 lavinia napisał(a):o 16 przychodzą do mnie na oglądanie fotek ... trzymajcie kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki: Quote
saskia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Pewnie, że trzymamy. Lavinio, jesteś super :D Quote
lavinia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 byli, patrzyli, cmokali i poszli - mają czas do 18, muszą mi dać znać tak czy nie. Prawie ich wypchnęłam z domu, żeby już sobie poszli "przedyskutować". A co tu jest do dyskutowania ? No, w każdym razie, czekamy jeszcze do 18 i będzie wiadomo na 100% czy tak czy siak, ale lepiej niech nie przychodzą bez pozytywnej decyzji ! Quote
irma Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 no i jaka decyzja? jeżeli negatywna i nadal nie ma domu zastępczego to dajcie znać na PW (odczytam dopiero rano) - będę mogła dom zastępczy znaleźć dla suni - w Gdańsku (tylko tutaj mogę - ale myślę, że lepsze tutaj niż nigdzie) h Quote
lavinia Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 sorry, ale dopiero wróciłam do domu - trzeba było jechac na Paluch i wyrwać od nich starą chorą jamniczkę, która zginęła właścicielom wczoraj wieczorem u nas w Łomiankach. Dziś póżnym popołudniem trafiła na Paluch i przez telefon powiedziano nam, że nie ma mowy, żeby ją dziś wydać, bo już nikogo kompetentnego nie ma. Ponieważ sytuacja była poważna ( sunia ma 12 lat, jest poważnie chora na serce, może pić tylko małe ilości wody i musi przyjmować specjalistyczne leki), pojechaliśmy i udało się !! Myślę, że wet, który tam był chętnie ją oddał, bo to jednak bardzo schorowany pies. trochę jednak to wszystko trwało, u sąsiadów już ciemno, dzwoniłam do furtki, ale cisza - albo śpią, albo ich nie ma. Obiecuję, że z samego rana wszystkiego się dowiem. przepraszam raz jeszcze, ale nie mogłam odmówić pomocy z tą sunią.. to również i moja podopieczna troszkę, bo gdy zginęła ostatnim razem, to ja ją znalazłam ! Quote
Recommended Posts