Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saskia napisał(a):
Magija napisał(a):

o saskia :D witaj na dogo :D

Larysa ma 8 dni by znależć dom :(

Kiedyś w końcu musiałam się zarejestrować :wink:

Mogłabym ją zabrać do siebie od 8 do 12 sierpnia, to zawsze daje pare dni więcej :roll:
Tylko, że Laryska musi lubić koty, wiadomo dlaczego
:cool2:

tego niestety nie wiemy :(

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u Laryski :D :D :D
Wygląda trochę lepiej,przytyła,więcej codzi i dopomina sie pieszczot :lol:
Bardzo przywiazała się do nowych właścicieli i myśli,że tam juz zostanie :cry: :cry:
Sunia jest bezkonfliktowa w stosunku do innych psów i bardzo lubi dzieci :D :D :D
Większość dnia przesypia,nie jest problematyczna,lubi towarzystwo ludzi i domaga się pieszczot,po prostu super pies dla osób pracujacych.
Pełna micha,trzy spacery dziennie i łóżko do spania to wszystkie jej wymagania
:D
Serdeczne pozdrowienia od Niej samej juz niewiele czasu zostało :cry: :cry:
Poruszcie ziemią i niebem, dom dla psiny jest pilnie potrzebny :lol:
Pozdrawiamy Laufer i spółka :D

Posted

dobra, z samego rana jutro lecę do sąsiadki - oni mają jedną dalmatynkę i do niedawna mieli starego nowofunlanda, ale już go nie ma. Może u nich znajdzie się domek zastępczy ? A ich córka właśnie skończyła weterynarię. Będę relacjonować jutro, nic nie mogę obiecać, ale przynajmniej spróbuję

Posted

witajcie, dzisiaj niestety nici z rozmowy - był tylko Pan domu rano i bał się podjąć decyzję bez zgody ŻONY !!!!

wróciłam do domu póżno, więc pójdę do niej jutro rano i postaram się szybciutko przekazać wam jakieś dobre wieści...

Posted

byli, patrzyli, cmokali i poszli - mają czas do 18, muszą mi dać znać tak czy nie. Prawie ich wypchnęłam z domu, żeby już sobie poszli "przedyskutować". A co tu jest do dyskutowania ? No, w każdym razie, czekamy jeszcze do 18 i będzie wiadomo na 100% czy tak czy siak, ale lepiej niech nie przychodzą bez pozytywnej decyzji !

Posted

no i jaka decyzja?
jeżeli negatywna i nadal nie ma domu zastępczego to dajcie znać na PW (odczytam dopiero rano) - będę mogła dom zastępczy znaleźć dla suni - w Gdańsku (tylko tutaj mogę - ale myślę, że lepsze tutaj niż nigdzie)
h

Posted

sorry, ale dopiero wróciłam do domu - trzeba było jechac na Paluch i wyrwać od nich starą chorą jamniczkę, która zginęła właścicielom wczoraj wieczorem u nas w Łomiankach. Dziś póżnym popołudniem trafiła na Paluch i przez telefon powiedziano nam, że nie ma mowy, żeby ją dziś wydać, bo już nikogo kompetentnego nie ma. Ponieważ sytuacja była poważna ( sunia ma 12 lat, jest poważnie chora na serce, może pić tylko małe ilości wody i musi przyjmować specjalistyczne leki), pojechaliśmy i udało się !! Myślę, że wet, który tam był chętnie ją oddał, bo to jednak bardzo schorowany pies.

trochę jednak to wszystko trwało, u sąsiadów już ciemno, dzwoniłam do furtki, ale cisza - albo śpią, albo ich nie ma. Obiecuję, że z samego rana wszystkiego się dowiem.

przepraszam raz jeszcze, ale nie mogłam odmówić pomocy z tą sunią.. to również i moja podopieczna troszkę, bo gdy zginęła ostatnim razem, to ja ją znalazłam !