Magija Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 przyprowadził ja bezdomny właścieciel, nie mogąc już dłużej zapewnić jej utrzymania, skazał ją na śmierć, 12 latka bez szans na adopcję... w niedzielę będą jej zdjęcia, opis, i to wszystko...nie mozemy już jej stamtąd zabrać...mam kilka pomysłów by ją uratować, marnych pomysłów... pomocy Quote
tarantino100 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ja pierdol... Aż mi się gorąco zrobiło. Nie wiem jak mogę pomóc, ale myślę, myślę... Trudno jej będzie coś znaleźć. Koniecznie zrób zdjęcia. Quote
ziemowit Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 W niedzielę Bunia jedzie do schronu z posłankiem, karmą i szczepionką dla psiny. Zrobi jej zdjęcia. Quote
CoolCaty Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Koniecznie zróbicie jej fotki! Może zrobic ogłoszenie z fotką i powiesić w lecznicach dla zwierząt? Quote
tarantino100 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Obawiam się, że to niewiele pomoże. To 12-latka, mało kto się decyduje na takiego psa... Dziewczyny proszę napiszccie też jaki jest stan jej zdrowia. Gdyby trzeba było jakąś zbiórkę robić to z góry deklaruję, że pomogę. I może by dać ogłoszenie w Dzienniku Łódzkim?? Quote
Magija Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 tarantino100 napisał(a):Obawiam się, że to niewiele pomoże. To 12-latka, mało kto się decyduje na takiego psa... Dziewczyny proszę napiszccie też jaki jest stan jej zdrowia. Gdyby trzeba było jakąś zbiórkę robić to z góry deklaruję, że pomogę. I może by dać ogłoszenie w Dzienniku Łódzkim?? stan zdrowia ocenią w niedziele, Bunia z moim Maćkiem jadą ją sfocić, jest pomysł by umieścić ją w hotelu, póki co na marmurowej, a później :roll: Quote
ziemowit Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Tak jak napisała Magija więcej wiadomości i zdjęcia jutro. :D Quote
bunia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ja bym wzięła bez wachania :D :D :D Takie psy potrafia TO DOCENIĆ Niestety mam już 3 psy tej rasy w tym Lauferka i nie da się ich pogodzić. Potrzebny będzie dom tymczasowy . Na dwa tygodnie inaczej pewnie nikt nie przyjmie jej do hotelu :cry: Proszę pomyślcie :roll: :roll: :roll: Bardzo liczę na pomoc w tej sprawie :D Proszę pomóżcie :lol: Jutro bedą zdjęcia . Sorry z góry ze mnie kiepski fotograf :oops: Proszę róbcie co możecie ja też działam. To dla niej musi byc koszmar pewnie sama w to nie wierzy,ze tam zostanie. POMOCY KROPKOWANI I NIE TYLKO. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
ziemowit Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Obiecane zdjęcia wklejam. Ja tu robie za fizycznego, zatem opisy to uzupełnię, jak mi Bunia zleci :P , na razie mam same foty. Wklejam miniaturki, żeby jakoś to się ładowało, ale po kliknięciu na miniaturę otworzy się większe: Przywieżli jedzenie a teraz każą mi pozować:wink: Zjadłam i co teraz mi zrobią? Głaszczą i smyrają - nie jest żle Dalej głaszczą- jest dobrze.. Chyba mnie polubili? Dalej szukam czegoś do jedzenia Mam pozować? Taka jestem chudziutka ale piękna A tak sobie zrobiłam bo chciałam wrócić do domu.. To gdzie mój pańcio?? Ja już wracam... Pańcia nie ma to może ona mnie zabierze? Dam jej buzi... Taka jestem piękna... Trzynaste (na szczęście :P): Quote
bunia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Byłam ,widziałam zrobiłam co modłam :( :( :( Posłanko, dwie godziny razem,kilogram ugotowanych zołądków drobiowych,dwie godziny razem... To za mało sama wiem... :( :( :( Na poczatku był kaganiec bo nie chciałam wyjść,świnie Potem dostałam pychotki i pozwoliłam na małą sesję zdjęciową :D Szukałam swojego Pańcia nie było go ,więc myslałam,ze Oni zaprowadzą mnie do domu... :evilbat: Niestety,znów jestem sama,leżę na posłanku i czekam na kogos kto mnie już tak nie oszuka :cry: :cry: :cry: Quote
bunia Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Teraz na poważnie. Ta sunia potrzebuje pilnie domu tymczasowego na dwa tygodnie :) Musicie pomóc :lol: :lol: :lol: :lol: Moze wspólnie coś wymyslimy :D Z góry dziękuje wszystkim zainteresowanym. Quote
Magija Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Konieczny dom czasowy potrzebny natychmiast! Ta sunia ma szansę trafic do cudownego miejsca, ale musi poczekać dwa tygodnie, tylko dwa tygodnie by dac jej szansę na życie...w schronisku umrze z tęskonoty,, w schronisku zarazi się, zachoruje i szansa przepadnie, błagam dajcie jej szansę na życie, na spokojną emeryturę Quote
daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 a czemu na 2 tygodnie?czegos nie doczytalam????? :oops: jest ktos kto ja wezmie potem?????Sliczna jest bidulka :cry: Quote
Magija Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 za dwa tygodnie miałaby dożywocie w azylu dla starszych psów, który dopiero powstaje. Quote
Magija Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 błagam o dom tymczasowy dla suni, to tylko dwa tyg! Quote
CoolCaty Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Magija! A jaka ona jest dla innych suczek? Czy moglaby zostawać sama w domu na kilka godzin? Zapytam koleżanki dzisiaj, dam Ci znać. Quote
Magija Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 CoolCaty napisał(a):Magija! A jaka ona jest dla innych suczek? Czy moglaby zostawać sama w domu na kilka godzin? Zapytam koleżanki dzisiaj, dam Ci znać. CoolCaty, nie wiem nic, zadzwoń proszę do buni, ona Ci wszystko powie, tel. dam ci na pw, proszę pomóżcie nam! Quote
izka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Witam Gdzie w schronisku jest psina ?, jaki ma stosunek do samców? Proszę napiszcie izka Quote
CoolCaty Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Z tego co sie zdążyłam dowiedzieć to w schronisku sunia nie zwracała szcególnej uwagi na inne pieski. Dziasiaj wieczorem pogadam z ludźmi, którzy mi do głowy przychodzą i dam znać. Quote
CoolCaty Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Niestety, dziewczyna o której myślałam, przechowuje właśnie jednego bidaka. Ale pytam dalej! Przykro mi':(' Quote
Magija Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 izka napisał(a):Witam Gdzie w schronisku jest psina ?, jaki ma stosunek do samców? Proszę napiszcie izka Sunia jest w schronisku w Łodzi, stosunek do samców, niestety nie wiem :( Quote
maciejka Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 I kolejny przypatek.Ktory ukazuje nam jacy ludzie sa :niedowia: Pies ma 12 lat i oni go odaja odo schroniasak.Rece opadja . Nie maja serc nic nie maja ... :onfire: Gdy bym ja cos takiego zrobila(Nigdy w zyciu) To za minute bylabym w schronisku przytulila i zabrala do domu (nawet czegos takiego sobie nie wyoobrazam ) jak mozna ! z czlonkiem rodziny :cry: Bo jesli sie kogos kocha to na zawsze.i bez wzgledu jakie sa sytuacje zyciowe.Zawsze mozna znalesc lepsze rozwiazanie Nie mysla teraz o tej dlamatyce? Nie maja serc? :cry: Quote
Magija Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 jest dom tymczasowy dla suni, zaraz zostanie zabrana ze schroniska!!!! :D Quote
Recommended Posts