Savannah Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Czy ktos wiec coś na temat tej wystawy? Czy taka wystawa wogóle się odbedzie? Przemkneło mi gdzies na forum że ktoś mowił o niej, ale nie wiem czy to prawda? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
arima Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No ja też nie miałam pojęcia,że tam wogóle są wystawy i nie mam pojęcia kiedy-Asiaczek gdzieś pisała,że może jedzie,więc napewno wie więcej Quote
Diana14 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Ja też coś słyszałam o tej wystawie i jestem bardzo ciekawa czy takowa naprawde bedzie i kiedy :lol: CHętnie bym się wybrała ;) Quote
Incunabula Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Szkoda w takim razie, chciałam tam jechać :/ . Quote
Savannah Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 arima napisał(a):No ja też nie miałam pojęcia,że tam wogóle są wystawy i nie mam pojęcia kiedy-Asiaczek gdzieś pisała,że może jedzie,więc napewno wie więcej no właśnie Asiaczek coś pisał :) no ale szkoda że nie ma wystawy, z chęcią bym pojechała :) a jest tu ktos z ZK w Toruniu kto orientuje się czy taka wystawa będzie jeszcze kiedys, no i czemu odwołaną tegoroczną :-? :x Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
paolinka Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ja jestem z Torunia. Nie wiem o co poszlo, po prostu ZK wniosl prosbe do ZG o odwolanie wystawy. W Ciechocinku bylaby to pierwsza wystawa, no wlasnie - bylaby.... Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 paolinka napisał(a):Ja jestem z Torunia. Nie wiem o co poszlo, po prostu ZK wniosl prosbe do ZG o odwolanie wystawy. W Ciechocinku bylaby to pierwsza wystawa, no wlasnie - bylaby.... byłaby :) co by było gdyby była :lol: może lepiej nie "gdybac" :lol: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Recommended Posts