Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karenina napisał(a):
Jakies takie małe te wystawy teraz, to fakt. My na jutro do rzeszowa mamy 560, a chyba po nas jeszcze 10 psów jest tylko.

Trochę odbiegnę od tematu - we Lwowie/UA (CACIB) zgłoszonych było 449 psów! A do Kiszyniowa/Mołdowa (też CACIB) - coś ok. 350. Może to sprawa finansów? Bo wystawy są coraz droższe. I jedynie na stronie O/Chorzów doczytałam się, że nie tylko drugi jest tańszy, ale i trzeci pies też!!! To warto rozpropagować, bo ja ostatnio biorę 4 psy. :lol:
Pzdr.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek!!!Ja spotkalam sie juz z taka "promocja" ze : pierwszy normalna cena
drugi tanszy od pierwszego
trzeci tanszy od drugiego
czwarty od trzeciego piaty 50% ceny
a szosty i wzwyz za darmo!!!!!
I to tez Chorzowski oddzial!!!!

Posted

resuruss napisał(a):

:loveu: WOW :loveu: No to juz wiem, gdzie napewno bede jezdzic na wystawy. Na razie mam jednego psa, narazie :evilbat: ...

Posted

kochani..
czy ja mam zwidy czy jeszcze w ub tygodniu na stronie oddzialu raciborskiego byla informacja o tym ze termin przyjmowania zgloszen przedluzono do 14.0.05.. czy widzialam to gdzies indziej???
a & malamuty

Posted

anyia napisał(a):
kochani..
czy ja mam zwidy czy jeszcze w ub tygodniu na stronie oddzialu raciborskiego byla informacja o tym ze termin przyjmowania zgloszen przedluzono do 14.0.05.. czy widzialam to gdzies indziej???
a & malamuty

Nie martw sie, z twoimi oczami wszystko w porzadku :lol: . Tak, taka informacja byla jeszcze 2dni temu :wink: :evilbat:

Posted

UTAAP napisał(a):
anyia napisał(a):
kochani..
a & malamuty

Nie martw sie, z twoimi oczami wszystko w porzadku :lol: . Tak, taka informacja byla jeszcze 2dni temu :wink: :evilbat:

no to cos tu nie halo
wlasnie dzwonilam do oddzialu w sprawie wyjasnienia ale mimo iz napisane jest ze sekretariat czynny jest dzis do 17stej, nikt nie odbiera.. odzywa sie tylko ,, sekretarka''
otoz przyszlo do mnie dzis potwierdzenie zgloszenia.. z adnotacja ze do doplaty mam 20 pln
60 zaplacone do zaplaty 20
ciekawe dlaczego skoro oplaty dokonalam 10.08 a termin zgloszen byl do 14stego
napisane jest owszem ze po terminie oplata jest wyzsza o 20 pln.. ale do diabla przeciez na dowodzie wplaty mam wyrazna pieczatke ze zaplacono 10.08
i o co tu chodzi??
znowu bede tracila czas na stanie w kolejce po numer startowy mimo iz powinnam dostac go do potwierdzenia
krew mnie zalewa :evil:
a & malamuty

Posted

Nie wiem o co chodzi, to wyglada na zwyczajny blad. Szkoda tylko, ze ty na tym ucierpisz :-? Chyba nie masz wyjscie i bez stania w kolejce sie nie obedzie :roll:

Posted

UTAAP napisał(a):
Nie wiem o co chodzi, to wyglada na zwyczajny blad. Szkoda tylko, ze ty na tym ucierpisz :-? Chyba nie masz wyjscie i bez stania w kolejce sie nie obedzie :roll:

tylko przez ten blad musze wyjechac jakas godz wczesniej niz planowalam
podejrzewam ze kolejka do sekretariatu bedzie spora
rany!! jak wszystkiego trzeba pilnowac
od dzis bede wydzwaniala do oddzialow z zapytaniem czy aby wszystko w porzadku z moimi zgloszeniami i oplatami :evilbat:
a & malamuty

Posted

To chyba nie jest błąd, 60 zł było w pirwszym terminie do 30 lipca, a od 1 sierpnia juz 80 zł.Jedynie Racibórz tego bardzo skrupulatnie pilnuje.

Posted

Itka,a ska ty masz taka informacje? Bo na stronie o/racibórz w info o wystawie jest kwota 60 zł. 80 zł dotyczy wpłaty po terminie, czyli po 7.08.:

Termin przyjmowania zgłoszeń : 07.08.2005 r.

krajowi zagraniczni

Wysokość opłat : za pierwszego psa z katalogiem : 60zł 20€

za następne psy (bez katalogu) : 55zł 15€

interchampiony, szczenięta, weterani (bez katalogu) : 20zł 10€

konkurs Młody Prezenter: 10zł 5€

Opłaty wnoszone po terminie oraz w dzień wystawy

niezależnie od klasy i ilości zgłaszanych psów : 80 zł za każdego psa !

Wszystkie zgłoszenia faxem i e-mailem prosimy potwierdzać ich czytelność w biurze Oddziału.

Posted

na stronie oddzialu byla informacja ze termin przyjec zostal przedluzony do 14.08.05.. a co za tym idzie i jest calkiem logiczne termin oplat uplywa z dniem przyjec
skoro ja zaplacilam 10.08 a termin przyjmowania zgloszen byl do 14stego to chyba cos tu nie gra
dlaczego mam robic doplate skoro zmiescilam sie w terminie
a & malamuty

Posted

karenina napisał(a):
anyia, nie wiedze powodu zebys miała dopłacac.. Fakt, przeciez było przedłuzone.. Widac ktos kto ksiegował wymyslił sobie inaczej.

:D to chcialam uslyszec :D
niby 20 pln to nie majatek ale nie widze powodu dla ktorego mialabym je doplacac
bede walczyc :evilbat: :wink:
a & malamuty

Posted

Wiesz, ja jestem tym sama zainteresowana, bo jesli bedzie tak jak mowi Itka ( od 1.08 juz 80 zł) to sie bede kłociła, bo i do mnie takie przyjdzie.. A na stronie nadal jest takie info jak wkleiłam wiec... Jeszcze nie mam powiadomienia, nie mogę sie doczekac..

Posted

resuruss napisał(a):

Naprawdę!? No to trzeba będzie pochwalić p. Prezesa Wojtka z O/Chorzów. Ja nie wiedziałam o takiej ciekawostce, ale teraz już wiem. :lol:
Ależ z Niego pionier...!
Pzdr.

Posted

Faktycznie niezly pomysl byl !!!Jak ja zalowalam ,ze nie mam tylu psow zeby chociaz raz za frico wystawiac. :wink:
Niemniej jednak takie postanowienie organizatorow wzbudzilo mieszane uczucia wsrod wystawcow.Hodowle posiadajace duzo psow pozglaszaly wszystkie ( nawet po kilka w klasach ) i blokowaly "pojedynczych" wystawcow.Kazdy medal ma dwie strony. :wink:

Posted

resuruss napisał(a):
Faktycznie niezly pomysl byl !!!Jak ja zalowalam ,ze nie mam tylu psow zeby chociaz raz za frico wystawiac. :wink:
Niemniej jednak takie postanowienie organizatorow wzbudzilo mieszane uczucia wsrod wystawcow.Hodowle posiadajace duzo psow pozglaszaly wszystkie ( nawet po kilka w klasach ) i blokowaly "pojedynczych" wystawcow.Kazdy medal ma dwie strony. :wink:

No fakt :splat: