ferroz Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 :) :evilbat: witam wszystkich mam suczke cadebou od niedawna bo 3 dni ma w tej chwili 3 miesiące i jest urocza mam pytanie co do żywienia pielęgnacji suczka jest z hodowli TOŁDI czy niema w tej rasie wiekszych problemów zdrowotnych pozdrawiam i prosze o rady :lol: Quote
Gringo Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Stary.... Jezeli suczka jest z chodowli TOLDI.... to lepiej przygotuj sie na problemy zdrowotne.... :/ Quote
Gringo Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 @Gorzała witam pana bravehearth :P No nie mialem dostepu do netudlatego mnie nie bylo, a teraz juz jestem :D Postaram sie wpasc w niedziele, i mam nadzieje ze w tym calym animuszu wystawowym znajdziesz chwilke :P Dega sie 3ma rewelacyjnie, nic szczegoolnego z niej nie wyroslo ale nie oddalbym jej nikomu za zadne skarby :] Z wystaw zrezygnowalem i robienia papieroow hodowlanych przedewszystkim dlatego ze nie jest to najmocniejsza suka i nie chce macic w rasie jak to niektoorzy czynia. a i musze sie pochwalic ze dostalem sie wkoncu na ASP :D :D :D :D Quote
Gringo Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 @ferroz Miales nam napisac cos wiecej o swojej psinie :D czekamy, wstaw foty jezeli mozesz :D Quote
ferroz Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 witam wszystkich jak ma sie dysplazja do cadebou prosze o odpowiedz zauwazyłem ze moja suczka zaczyna troszke kulec :cry: Quote
ferroz Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 moja suczka ma juz 9 miesiecy pozdrawiam mojorkiewiczów,http://www.fotogalerie.pl/galeria/galeria_ferroz:lol: Quote
Recommended Posts