Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Przyznam, że nie mam pojęcia co to za rasa :niewiem:. Widząc tylko i wyłącznie pierwszą fotę typowałbym tak jak coztego - PRT lub JRT :roll:. W dodatku po raz pierwszy widzę tak przebarwiającego się szczeniaka :roll: :lol:

Posted

skopiowana z innego topiku..........

a skoro jest taka wielka to nie musisz zakładać okularków...... :o :D :D :wink:

Posted

Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o

Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D

Posted

PRÓBOWAŁEM do zabawy wciągnąć lidush właścicielkę piesia, zrobiłem to jednak za pózno, chyba , a...... może jej nie ma w tej chwili.

Zagadka rozwiązana.Flaire w nagrodę.......... uściski :buzi:

Posted

Witam!
Na dzisiejszym rannym spacerze z suniami - 6 rano, stad slaba widocznosc - zrobilem kilka fotek (bylo minus 5 stopni):

i jeszcze jedna zalegla fotka

Posted

[quote name='Flaire']Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o
No nie! Ja też jestem w lekkim szoku ;)

Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D

I tu musze się zgodzić :fadein:

Cholera, znalazłam dzisiaj psa, odwiozłam go do schroniska i teraz mam moralniaka, że go tam oddałam :roll: Ale moje suczysko by go zjadło... :(

Posted

coztego - przecież nie możesz mieć wszystkie psy ktorymi się opiekujesz,ktore znajdujesz w domu.

A swoją drogą............to trzeba mieć chyba "szczęście" :evil: do znajdywania takich zwierząt. :evil:

Fakt, że coraz trudniej znależć dom dla takiego biedaka.......smutne..... :cry:

Posted

coztego bardzo dobrze zrobiłas ze go odwiozłas do schroniska,nie mniej wyrzutów,masz wielkie serce..... :P ,pomysl co by było jakbys go nie spotkała,włóczył by sie biedaczek i co! :wink:

Posted

Nitencja napisał(a):
gugu czasem taki blakajacy ma lepiej niz w przepelnionym boksie ....

Jednak uważam, że schronisko jest lepsze niż ulica i co do tego nie mam wątpliwości. Pies się błąkał koło cmentarza, przy "autostradzie"... Szanse na przeżycie w takim miejscu miał niewielkie... W schronisku przynajmniej jest bezpieczny. No i mam nadzieję, że ktoś go szuka... :roll: No i jest bardzo ładny, to zwiększa jego szanse na adopcję. Będę monitorować jego schroniskowe losy 8)

Posted

[quote name='coztego'][quote name='Flaire']Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o
No nie! Ja też jestem w lekkim szoku ;)

I tu musze się zgodzić :fadein:
coztego, Flaire: Przedstawiłyście kwintesencję przemyśleń w tym temacie :wink:

coztego: Myślę, że rzeczywiście nie ma możliwości zajmowania się każdym psiakiem... a co do słów Nitencji, no to trudno się nie zgodzić, ale... zawsze pozostaje nadzieje, że psiak szybko znajdzie dom albo szybciej znajadą się jego właściciele! :kciuki:

Posted

aga_o, fajnie wygląda teraz terierowy dział, przy każdym topiku- ostatni post- aga_o :lol:
;)

A z tego:

to sobie chyba tapetę na pulpit zrobię :fadein:
Teraz na pulpicie Misia wącha kwiatki... Czas coś zmienić 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...