gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 zadziorny oj czepiasz sie.... :wink: ,tu chodzi o co innego :wink: :P
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Przyznam, że nie mam pojęcia co to za rasa :niewiem:. Widząc tylko i wyłącznie pierwszą fotę typowałbym tak jak coztego - PRT lub JRT :roll:. W dodatku po raz pierwszy widzę tak przebarwiającego się szczeniaka :roll: :lol:
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 skopiowana z innego topiku.......... a skoro jest taka wielka to nie musisz zakładać okularków...... :o :D :D :wink:
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 To jakaś australijska rasa..... :roll: :wink: Śliczniutkie :P
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Flaire - :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: AUSTRALIAN CATTLE DOG
Flaire Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 no to co, bos, cattledog czy nie? Zgaduję tak jedynie na podstawie tego niezwykłego umaszczenia.
Flaire Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 PRÓBOWAŁEM do zabawy wciągnąć lidush właścicielkę piesia, zrobiłem to jednak za pózno, chyba , a...... może jej nie ma w tej chwili. Zagadka rozwiązana.Flaire w nagrodę.......... uściski :buzi:
vigor Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Witam! Na dzisiejszym rannym spacerze z suniami - 6 rano, stad slaba widocznosc - zrobilem kilka fotek (bylo minus 5 stopni): i jeszcze jedna zalegla fotka
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Przystojniara :roll: :lol: Ślicny ozorek na ostatniej focie :lol: :wink:
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='vigor']Witam! Kogo tu goni? :P :wink: i jeszcze jedna zalegla fotka No ta ostatnia jest najlepsza..... :P
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Vigor - jak przygotowania do Poznania ? Będziem trzymać kciuki :thumbs:
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Flaire']Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o No nie! Ja też jestem w lekkim szoku ;) Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D I tu musze się zgodzić :fadein: Cholera, znalazłam dzisiaj psa, odwiozłam go do schroniska i teraz mam moralniaka, że go tam oddałam :roll: Ale moje suczysko by go zjadło... :(
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 coztego - przecież nie możesz mieć wszystkie psy ktorymi się opiekujesz,ktore znajdujesz w domu. A swoją drogą............to trzeba mieć chyba "szczęście" :evil: do znajdywania takich zwierząt. :evil: Fakt, że coraz trudniej znależć dom dla takiego biedaka.......smutne..... :cry:
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 coztego bardzo dobrze zrobiłas ze go odwiozłas do schroniska,nie mniej wyrzutów,masz wielkie serce..... :P ,pomysl co by było jakbys go nie spotkała,włóczył by sie biedaczek i co! :wink:
Nitencja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 gugu czasem taki blakajacy ma lepiej niz w przepelnionym boksie ....
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Nitencja napisał(a):gugu czasem taki blakajacy ma lepiej niz w przepelnionym boksie .... Jednak uważam, że schronisko jest lepsze niż ulica i co do tego nie mam wątpliwości. Pies się błąkał koło cmentarza, przy "autostradzie"... Szanse na przeżycie w takim miejscu miał niewielkie... W schronisku przynajmniej jest bezpieczny. No i mam nadzieję, że ktoś go szuka... :roll: No i jest bardzo ładny, to zwiększa jego szanse na adopcję. Będę monitorować jego schroniskowe losy 8)
aga_ostaszewska Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='coztego'][quote name='Flaire']Przyznaję, że nie miałam pojęcia, że one się tak wybarwiają... :o No nie! Ja też jestem w lekkim szoku ;) Jako dorosłe psy są to, moim zdaniem, straszne brzydale - ale jak widać, każdy sceniak jest śliczny. :D I tu musze się zgodzić :fadein: coztego, Flaire: Przedstawiłyście kwintesencję przemyśleń w tym temacie :wink: coztego: Myślę, że rzeczywiście nie ma możliwości zajmowania się każdym psiakiem... a co do słów Nitencji, no to trudno się nie zgodzić, ale... zawsze pozostaje nadzieje, że psiak szybko znajdzie dom albo szybciej znajadą się jego właściciele! :kciuki:
aga_ostaszewska Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 zc: Widzę cię, odezwij się! Jak maluch się miewa?
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 aga_o, fajnie wygląda teraz terierowy dział, przy każdym topiku- ostatni post- aga_o :lol: ;) A z tego: to sobie chyba tapetę na pulpit zrobię :fadein: Teraz na pulpicie Misia wącha kwiatki... Czas coś zmienić 8)
aga_ostaszewska Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='coztego']aga_o, fajnie wygląda teraz terierowy dział, przy każdym topiku- ostatni post- aga_o :lol: Trzeba nadrabiać zaległości... :lol:
Recommended Posts