Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ja pamiętam takie Święto Zmarłych, kiedy leżało już kilkanaście cm śniegu i cały dzień trzymał tęgi mróz :evil:. jborowy - poranny przygruntowy przymrozek (nawet -3 stopnie) w listopadzie to normalka, a w ciągu dnia temperatura na pewno wzrośnie do (nawet) 18 stopni Celsjusza :lol: 8) :roll:

gugu - nie marudź 0X. Może byś wolała taki scenariusz: temperatura około 1-2 stopnie, zacinający marznący deszcz i do tego wiatr, taki że gasi świece (nawet te w zniczach) :hmmmm: :question:

Posted

[quote name='zadziorny']gugu - nie marudź 0X. Może byś wolała taki scenariusz: temperatura około 1-2 stopnie, zacinający marznący deszcz i do tego wiatr, taki że gasi świece (nawet te w zniczach) :hmmmm: :question:No podobnie było w Warszawie kilka lat temu... Tylko jeszcze na Powązkach błoto po kolana, niektórymi alejkami w ogóle się przejść nie dało. :evil:

Dzisiaj piękny, piękny dzień - ja mu nie mam absolutnie nic do zarzucenia! :D

Posted

Terrieromaniacy!
Jedna nasza koleżanka z dogo z którą wymieniłem kilka postów .......nic więcej nie powiem..................pokazała mi swego sceniacka...............
Kto wie co to za psiurka , jakiej rasy...... :question:

...................... :question:

Posted

Dla mnie za wcześnie, żeby zgadywać - w tym wieku, to nawet nie można być pewnym, że to pies. :wink: Ale po umaszczeniu strzeliłabym, że bulterierek. Ale foksio też mógłby być. :niewiem:

Posted

[quote name='bos']...........i to może być dobrą wskazówką............... :D :D
Teraz to już wiadomo, że to ten.... no.... ten!!!! ;)

bos, a czyje to maleństwo?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...