zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ja pamiętam takie Święto Zmarłych, kiedy leżało już kilkanaście cm śniegu i cały dzień trzymał tęgi mróz :evil:. jborowy - poranny przygruntowy przymrozek (nawet -3 stopnie) w listopadzie to normalka, a w ciągu dnia temperatura na pewno wzrośnie do (nawet) 18 stopni Celsjusza :lol: 8) :roll: gugu - nie marudź 0X. Może byś wolała taki scenariusz: temperatura około 1-2 stopnie, zacinający marznący deszcz i do tego wiatr, taki że gasi świece (nawet te w zniczach) :hmmmm: :question:
Flaire Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='zadziorny']gugu - nie marudź 0X. Może byś wolała taki scenariusz: temperatura około 1-2 stopnie, zacinający marznący deszcz i do tego wiatr, taki że gasi świece (nawet te w zniczach) :hmmmm: :question:No podobnie było w Warszawie kilka lat temu... Tylko jeszcze na Powązkach błoto po kolana, niektórymi alejkami w ogóle się przejść nie dało. :evil: Dzisiaj piękny, piękny dzień - ja mu nie mam absolutnie nic do zarzucenia! :D
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 zadziorny ja po prostu nie lubie jak wieje..... :( :wink: ,jak na 1 listopada to pogoda oki :P
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Chociaż jest ciepło i wielu bedzie poruszało się na rowerach to nie przesadzajcie................... :wink:
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Terrieromaniacy! Jedna nasza koleżanka z dogo z którą wymieniłem kilka postów .......nic więcej nie powiem..................pokazała mi swego sceniacka............... Kto wie co to za psiurka , jakiej rasy...... :question: ...................... :question:
Flaire Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Dla mnie za wcześnie, żeby zgadywać - w tym wieku, to nawet nie można być pewnym, że to pies. :wink: Ale po umaszczeniu strzeliłabym, że bulterierek. Ale foksio też mógłby być. :niewiem:
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 A może JRT? W każdym razie, śliczny chomiczek :D
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 .................. :cry: No to druga podpowiedź............... .................. :question:
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ......nie jest to bulterrier.......... ale.........słodki prawda...................... :D :drinking:
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 kolejna podpowiedź..................... Teraz to już chyba proste................... :o :D :D :D
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ale kapitalnie się wybarwia na kolejnych zdjęciach! :angel:
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ...........i to może być dobrą wskazówką............... :D :D
coztego Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='bos']...........i to może być dobrą wskazówką............... :D :D Teraz to już wiadomo, że to ten.... no.... ten!!!! ;) bos, a czyje to maleństwo?!
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Właścicielką tej śliczności jest...................l.........hehehe.... :D :D
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Wlaśnie wróciłem i spieszę z podpowiedzią: ..............teraz już chyba wiecie.............. :lol:
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 (widze coś z terierka łelsza :P jakaś mieszanka :oops: :wink: )
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 to rasowy piesio, czystej krwi...........nie nasz kontynent......... :D
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 bos please....nie trzymaj nas w napieciu..... :( ,ja nie wiem ale jest sliczny..... :P
bos Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Kochani .........czy ktoś już wie............. :question:
gugu Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 ach....czekasz na innych.... :lol: :wink: (to ja tez poczekam :wink: )
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 bos bój się boga :evil:. Mod patrzy, a Ty tu takie wielgachne foty wstawiasz :nono: :evilbat:
Recommended Posts