Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja była na trymowaniu,nie było mnie przy tym,odebrałam Kikunie po 2 godzinach i wydaje mi się że maszynka była w ruchu,robiła ja tym razem starsza pani Korpetta.
Jesli faktycznie była zjechana maszynka(nie bardzo się na tym znam) to czy sierśc Kiki straci na wygladzie?

Posted

[quote name='bogula'] Wasze foty przekonują mnie po raz kolejny, że nie masz lepszego psiaka nad walijczyka :D

I w rytm piosenki ;

Nad łelsze nasze łelsze , nie ma w całym świecie nie,
Nad łelsze nasze łelsze , nie ma w całym świecie nie..... :lol: .................
no bo to prawda....................i tego się będę trzymał...................... :D :D :wink:

I z innej piosenki :

:D :D Niech no mnie kto ruszy , rzucę się mu na uszy....... :evilbat: :D :lol:
:D :D Ja się wcale nie chwale , łelsz najpiękniejszy jest stale :D

:Dog_run:

Posted

zadziorny - wstawiłem dużo fot na Galerii Jazona.
Pozwoliłem sobie i z Twoich niektórych skorzystać mimo że tu je wcześniej wsadziłeś..............Ok :question:

Cieszę się że doszły do ciebie zdjęcia.Bałem się że coś namieszam.
Wysłałem Ci w dużym formacie, dopiero potem na galerię puszczałem przez żabę,dlatego to tak długo trwało.

Posted

bos napisał(a):
dopiero potem na galerię puszczałem przez żabę,dlatego to tak długo trwało.

Co to jest "żaba"? :hmmmm:

Pamiętajcie, że dzisiejszej nocy zmieniamy czas na łelszowy :fadein:

Kiedyś pracowałam w noc zmiany czasu, myślałam, że mnie ta godzina dłużej wykończy... Niby niewielka różnica- 12 czy 13 godzin... A ciągnęło się w nieskończoność... :roll: Brrrrrr

Posted

bos, gugu !!! - co to za nielegalne plany matrymonialnych schadzek nieletniej Kiki i nieletniego Dżeisona?
Jeżeli już to:
Taka laska jak Kika - tylko dla Asika.

Posted

[quote name='jborowy']coztego - żaba to http://www.imageshack.us/
O matko z córką - a mnie się skojarzyło z żabą Jazona :D

Tym bardziej, że Derylek dostał wieczorem "żabę Jazona" (wypatrzyłam jedną jedyną w sklepie) i szalał z nią jakby mu ktoś płacił :D
Coś w tej żabie jest... :lol:

Cieszę się tym bardziej, że wczoraj Deryl zachorował - dostał mega biegunki, załatwił się nawet 2 razy w domu nad ranem... Pojechaliśmy do weta, psu przypadł w udziale jakiś zastrzyk domięśniowy (ponoć bolesny, bo z lignokainą) oraz 20 cm elektrolitów pod skórę... No i ścisła dieta i Enteramid.

W dzień Buras dostał 3 razy ryż z marchewką na kurzych łapkach, ale bardzo ostrożnie po biegunce.

Największy kłopot miałam w szkole, bo musiałam zrezygnować z nagród jedzeniowych na rzecz piłki. I pod czujnym okiem Michała, Deryl na placu ćwiczył kompletnie bez żarcia :D
Pewnie, że daleko i jemu (mówię o psie, nie o Michale) i mnie do ideału w posługiwaniu się nową pomocą naukową, ale pierwsze koty za płoty :D

Posted

Właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj wieczorem minie równiutko pół roku jak Derylek jest z nami. Boże, jak ten czas szybko leci...

A co się dzieje z Elą_h? Elu - odezwij się, plizzzzz :)

Posted

Witajcie! czas, jak pisze Ali zrobił się łelszowy, ale Fafulos biega jeszcze w swoim biologicznym, więc ja już przy kawie po spacerku :D
Słońce wstaje...
Fafik od wczoraj rozradowany, bo do domciu zawitała studentka---szalonym tańcom powitalnym nie było końca...
Pozdro dla wszystkich!

Posted

Witam,
Ja tylko na chwile, bo goście w dom i "pelna chata".
Ali nie zapomnij o marchwiance dla Derysia. To prosty sposób na gojenie jelit i zatrzymywanie biegunki. Musisz obmyc dokładnie marchew i ze skórą ją do miękkości ugotować, naprawde musi sie rozpadać. Potem przecierasz przez gęste sito, albo blenderem mixujesz i dajesz psu do picia. Przeważnie pieski to lubia pic bo marchew jest słodka sama w sobie. To taki stary babciny sposób na niemowlaki.
Czytam codziennie, ale nie mam czasu zeby pisać. Teraz tez ciasto w piekarniku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...