zadziorny Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Trudzia w całej okazałości: Jeszcze jedna kępa drzew: Idziemy w kierunku lasu:
bos Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 zadziorny - gdzie Ty takie pustkowie tam znalazłeś :D :D :D Super :klacz: :klacz: :klacz: Nie boisz się wysokiego napięcia :question: Rozumiem że jutro przyjedziesz z dziewczynami :multi: :multi: :multi:
bos Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 zadziorny - znalazłem te karmy - koszty wysyłki fakt ,gratis :D :lol:
zadziorny Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 I znowu Trudzia :oops:: A to już Gaja: Obie moje pasqdy: Jesteśmy w środku lasu: Qrcze, w tym momencie wysiadły mi baterie :wallbash: (na Wasze szczęście, bo inaczej nadal katowałbym Was swoimi fotami :wink:)
borsaf Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Z przyjemnościa oglądam te fotki. Cóż może być piękniejszego? Psy, przestrzeń, jesienna feeria barw, cisza, przerywana ptasimśpiewem, w górze klucz dzikich gęsi. Dla takich chwil warto żyć.
Ali26762 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='borsaf']...w górze klucz dzikich gęsi... Z ptasią grypą... ;) :) Witam wieczorkiem. zadziorny - suuuper fotki, super sunie, że o terenach już nie wspomnę :) Ale na drugi raz zabierz ze sobą drugi komplet baterii, tak na wszelki wypadek 8)
bos Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Przychylam się w całej no prawie całe rozciągłości do stwierdzeń borsaf i Ali26762 .......z wyjątkiem ptasiej grypy..... :evil: :D :D :wink: /Ali26762/
borsaf Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 O tych dzikich gęsiach napisalam bo dzisiaj taki klasyczny klucz nad nami leciał. Napewno był bez ptasiej grypy. Bez komputerów, nawigacji i cudów techniki, a trafią. To jest cud.
borsaf Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Zadziorny to przez te Twoje foty jesienne tak mi sie na filozofie zebralo. Ide :drinking:
bos Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='borsaf']Zadziorny to przez te Twoje foty jesienne tak mi sie na filozofie zebralo. Ide :drinking: Na zdrowie........ :drinking: :drinking: :multi: :beerchug:
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 zadziorny, Widze, ze i Ciebie wzielo na fotografowanie pieknych kolorow, lisci i pejzazy 8) :D Chyba wszyscy mamy do tego slabosc :D
Gosia_i_Luka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='zadziorny'] Piękne zdjęcie! :klacz: Cudownie ujęte "warstwy" barw! :loveu:
zadziorny Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Cieszę się, że Wam się pejzaże podobają :lol: Ja akurat zaliczyłem pobasenowe pifko :drinking: (siła wyższa :roll:, trzeba przeciwdziałać zakwasom mięśni) :lol: :wink:
Ali26762 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 To i ja się pochwalę jesiennymi fotkami. Tak wyglądał w niedzielę nasz plac szkoleniowy :)
Wind Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ali, W cudnym miejscu cwiczycie :D I baaardzo malowniczym :-) zadziorny, Chyba cos w tym piffku jest ;) Gdy na obozie agility dopadly mnie mega zakwasy, aga_o tez namawiala mnie na piffkowa kuracje ;) Jakos do niej jednak nie doszlo ... moze to i lepiej, bo rano na treningu mogloby sie to zle skonczyc dla mojego, malego psa 8)
Ali26762 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Tak, miejsce do ćwiczeń przepiękne. Plac jest ze wszystkich stron otoczony drzewami, więc nawet jak wczoraj wiał dość silny wiatr, tam było zacisznie. Jedynym mankamentem tego, że to las, są dziki, które regularnie r-y-j-ą (dlaczego mi to cenzura wycięła ??? ) nam w najlepszych do ćwiczeń miejscach :(
Gosia_i_Luka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 O rany... na żywo to nie wygląda aż tak dramatycznie. :wink:
Ali26762 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Może nie wygląda, ale JEST dramatyczne, szczególnie dla PT-ków, bo oni to już siedzą sobie na karkach :D
Ali26762 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Znalazłam jeszcze kilka fotek Deryla na placu strażackim (kiepska jakość, bo robione telefonem, tak jak ślady po dzikach). Tu Deryś na gruzowisku Tu na chybotliwych przeszkodach: A tu zamknięty w boksie, w którym mu się baaardzo nie podobało:
zadziorny Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Witajcie :lol: Dzisiaj od rana świeci nam piękne słoneczko :lol:. Zapowiada się super pogoda na cały dłuuuugi weekend :lol:. Tak trzymać :lol: 8)
aga_ostaszewska Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 W Wawie słonko cudnie śweci, ale jest okropnie zimno! Taki troszkę zimowy poranek... brrrr... W pracy monotonnie, bez specjalnych wzlotów (i upadków :wink: ), a wieczorkiem idę na weselicho! Oj bedzie się dziś wieczorkiem działo! Czika dostaje ostatnio totalnego świra, chyba brakuje jej takiego konkretnego wybiegania... agility się kłania. Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry: Życzę udanego, pogodne i radosnego dnia!
Flaire Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry: aga_o, a może warto by się spiknąć z kims innym, kto tam dojeżdża?
aga_ostaszewska Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Flaire napisał(a):aga_ostaszewska napisał(a):Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry: aga_o, a może warto by się spiknąć z kims innym, kto tam dojeżdża? A ktoś z okolic centrum tam dojeżdża? Może zadzwonię do Magdy albo Iwony...
bos Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ali26762 napisał(a):Znalazłam jeszcze kilka fotek Deryla na placu strażackim (kiepska jakość, bo robione telefonem, tak jak ślady po dzikach). Naprawdę nie wiedziałem że dziki robią ślady .....telefonem :lol: :lol: :lol: :wink: :question: No chyba że ta kiepska jakość związana jest z tym że uciekałaś przed dzikami i one podeptały telefon.................. :niewiem: :question: A nawiasem jakość zdjęć nie jest zła , jedynie to pierwsze prześwietlone.......ale my i tak się cieszymy bo miło że się z nami podzieliłaś..........................fotami................. 8) 8) 8) :wink: Wracając do postów to 150- ty przed nami........ :multi:
Recommended Posts