Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny - gdzie Ty takie pustkowie tam znalazłeś :D :D :D

Super :klacz: :klacz: :klacz:
Nie boisz się wysokiego napięcia :question:

Rozumiem że jutro przyjedziesz z dziewczynami :multi: :multi: :multi:

Posted

I znowu Trudzia :oops::

A to już Gaja:

Obie moje pasqdy:

Jesteśmy w środku lasu:

Qrcze, w tym momencie wysiadły mi baterie :wallbash: (na Wasze szczęście, bo inaczej nadal katowałbym Was swoimi fotami :wink:)

Posted

Z przyjemnościa oglądam te fotki. Cóż może być piękniejszego?
Psy, przestrzeń, jesienna feeria barw, cisza, przerywana ptasimśpiewem, w górze klucz dzikich gęsi.

Dla takich chwil warto żyć.

Posted

[quote name='borsaf']...w górze klucz dzikich gęsi...
Z ptasią grypą...

;) :)

Witam wieczorkiem.

zadziorny - suuuper fotki, super sunie, że o terenach już nie wspomnę :)
Ale na drugi raz zabierz ze sobą drugi komplet baterii, tak na wszelki wypadek 8)

Posted

Przychylam się w całej no prawie całe rozciągłości do stwierdzeń borsaf i Ali26762

.......z wyjątkiem ptasiej grypy..... :evil: :D :D :wink: /Ali26762/

Posted

O tych dzikich gęsiach napisalam bo dzisiaj taki klasyczny klucz nad nami leciał. Napewno był bez ptasiej grypy.
Bez komputerów, nawigacji i cudów techniki, a trafią.
To jest cud.

Posted

[quote name='borsaf']Zadziorny to przez te Twoje foty jesienne tak mi sie na filozofie zebralo. Ide :drinking:

Na zdrowie........ :drinking: :drinking: :multi: :beerchug:

Posted

zadziorny,

Widze, ze i Ciebie wzielo na fotografowanie pieknych kolorow, lisci i pejzazy 8) :D
Chyba wszyscy mamy do tego slabosc :D

Posted

Cieszę się, że Wam się pejzaże podobają :lol:
Ja akurat zaliczyłem pobasenowe pifko :drinking: (siła wyższa :roll:, trzeba przeciwdziałać zakwasom mięśni) :lol: :wink:

Posted

Ali,

W cudnym miejscu cwiczycie :D I baaardzo malowniczym :-)

zadziorny,

Chyba cos w tym piffku jest ;) Gdy na obozie agility dopadly mnie mega zakwasy, aga_o tez namawiala mnie na piffkowa kuracje ;) Jakos do niej jednak nie doszlo ... moze to i lepiej, bo rano na treningu mogloby sie to zle skonczyc dla mojego, malego psa 8)

Posted

Tak, miejsce do ćwiczeń przepiękne. Plac jest ze wszystkich stron otoczony drzewami, więc nawet jak wczoraj wiał dość silny wiatr, tam było zacisznie. Jedynym mankamentem tego, że to las, są dziki, które regularnie r-y-j-ą (dlaczego mi to cenzura wycięła ??? ) nam w najlepszych do ćwiczeń miejscach :(

Posted

Znalazłam jeszcze kilka fotek Deryla na placu strażackim (kiepska jakość, bo robione telefonem, tak jak ślady po dzikach).

Tu Deryś na gruzowisku

Tu na chybotliwych przeszkodach:

A tu zamknięty w boksie, w którym mu się baaardzo nie podobało:

Posted

W Wawie słonko cudnie śweci, ale jest okropnie zimno! Taki troszkę zimowy poranek... brrrr...
W pracy monotonnie, bez specjalnych wzlotów (i upadków :wink: ), a wieczorkiem idę na weselicho! Oj bedzie się dziś wieczorkiem działo!

Czika dostaje ostatnio totalnego świra, chyba brakuje jej takiego konkretnego wybiegania... agility się kłania. Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry:

Życzę udanego, pogodne i radosnego dnia!

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry:
aga_o, a może warto by się spiknąć z kims innym, kto tam dojeżdża?

Posted

Flaire napisał(a):
aga_ostaszewska napisał(a):
Niestety obawiam się, że o agility mogę póki co zapomnieć, bo klub wrócił do swojej starej lokalizacji... a dojazd tam bez samochodu graniczy z cudem :cry:
aga_o, a może warto by się spiknąć z kims innym, kto tam dojeżdża?

A ktoś z okolic centrum tam dojeżdża? Może zadzwonię do Magdy albo Iwony...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Znalazłam jeszcze kilka fotek Deryla na placu strażackim (kiepska jakość, bo robione telefonem, tak jak ślady po dzikach).

Naprawdę nie wiedziałem że dziki robią ślady .....telefonem :lol: :lol: :lol: :wink: :question:

No chyba że ta kiepska jakość związana jest z tym że uciekałaś przed dzikami i one podeptały telefon.................. :niewiem: :question:

A nawiasem jakość zdjęć nie jest zła , jedynie to pierwsze prześwietlone.......ale my i tak się cieszymy bo miło że się z nami podzieliłaś..........................fotami................. 8) 8) 8) :wink:

Wracając do postów to 150- ty przed nami........ :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...