bogula Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Oj, policzymy się wschodnia ściano za przegraną Tuska :wink: U nas rozpogodziło się i ...czas na grzyby! Fafulos w świetnej formie :D Pozdro dla wszystkich. Czy Aluzja powiła?
Nitencja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Witaj bogula :) ALuzja jeszcze sie trzyma !! Jeszcze chyba miesiac... A co do wyborow....... kurde mamy psy na kaczki :lol: Trzeba sie umowic i na polowanie isc
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Nitencja, Ty sobie z miłościwie nam panującego (in spe) nie dworuj :roll: :lol: :wink:. Bo nam jeszcze gotowi dogomanię zlikwidować :evil: 0X
Nitencja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 taa jeszcze mu tylko wasiki przyprawic .... ale musialby schudnac..... ;-) ehh
Wojtek Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='bogula']Oj, policzymy się wschodnia ściano za przegraną Tuska :wink: ... juz dawno mi nikt od ścian wschodnich nie nawkładał... ale należy się...
borsaf Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Witajcie, jest piękne popołudnie, szampan sie chłodzi w lodówce, liście trzeba spod orzecha wygrabić, a 5-setka sie zbliża. Jestem zagorzałą erdelomaniaczka, ale weszteriery mnie sprowokowały- jak zwykle :wink: wiec ten post 500 tez sie na welshach ukaże. Zastanawiam sie tylko, czy dolać oliwy do ognia, czy wylać oliwę na wzburzone fale. Przeważyło to drugie.
borsaf Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wspaniali Dogomaniacy,Wszyscy terierowcyi Sympatycy terierów czuję sie wsród Was, jak w rodzinie, mamy wspólnego "bzika" na punkcie naszych piesków i to nas łączy gdziekolwiek mieszkamy. Wchodząc na Dogomanię, zostawmy panią politykę za drzwiami. Przepraszam, jesli to troche ex cathedra zabrzmiało, ale tak własnie myślę. Bawmy sie wesoło gifami, kawałami i popijajmy wirtualne :lol: :wink: :drinking: :drinking: :drinking: pifko
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 borsaf WIELKIE GRATULACJE :laola: Ja na to konto otwarłem właśnie zupełnie niewirtualne pifko prosto z lodówki :popcorn: :drinking: Duże brawa :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Ali26762 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Hej hej :) Ależ pogoda barowa na wybrzeżu :( Całe szczęście, że jest okazja, żeby wypić - borsaf, gratulacje! Kiedyż ja dociągnę do pięćsetki...? Już polewam z okazji okazji :D
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ali, już tak dużo Ci nie brakuje :roll: :lol: :wink:
Ali26762 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 O kochany - ja 50 postów potrafię i miesiąc pisać :D Ale tu się postaram dogonić borsaf :D :D :D
bos Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 borsaf - ja też spieszę pogratulować 500 postu Tak trzymać !!! :D A wyborami się nie przejmujcie , bo ściana wschodnia jako jedyna głosowała poprawnie. Wojtek jest dobrze i dobrze głosowałeś :lol: Szkoda że Śląsk wypadł blado. :oops: :cry: Ja widać głosowałem dobrze, mój kandydat wygrał. I BARDZO DOBRZE! Teraz w IV RP drób będzie tańszy, za wystawy nie będziemy płacić,dostaniemy dodatek za trzymanie zwierząt ,itd,itd.... A jeżeli nie.............to za 4lata wybierzemy innych......... :D :D
bos Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='zadziorny']Ali, już tak dużo Ci nie brakuje :roll: :lol: :wink: O kochany - ja 50 postów potrafię i miesiąc pisać Ale tu się postaram dogonić borsaf Kochani poczekajcie na mnie , gdzie mi tam do Was ...........że nie wspomnę zadziornego i innych potentatów 10-20 tyś.postów
borsaf Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Witam, Dziękuje Wszystkim za miłe slowa, za gif-y. Ali, masz czas do 5.11 na 500, bo wtedy nie tylko wirtualnie będziemy pifko na wystawie pili :lol: Zmobilizujemy Cie do postów, bo wywołamy do tablicy 0X W Gnieźnie naprawde ,jak na tę pore roku, fantastyczna pogoda. Tylko, że susza przeokropna i pewnie troche tego deszczu to by sie ziemi przydalo. Póki co, Regon z Maxem korzystaja i ganiaja codziennie po półtorej godziny po ogrodzie, a pancie liście grabią i tez powietrza zażywają.
zadziorny Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 A ja przed chwilą, po raz pierwszy w życiu piłem prawdziwe włoskie wino Chianti (żona postawiła). Dla niewtajemniczonych moja młodsza sunia ma rodowodowe imię CHIANTI właśnie :lol: :roll: Po wypiciu 1/2 butelki jestem baaaardzo zadowolony :lol: :wink:
bos Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Czy coś Wam wiadomo że zbierając dziubki od tej pani........ mażna wygrać takie cudo.................. :D
vigor Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wreszcie moge wskoczyc do Was na dogo. Powodem chwilowej rozlaki byla awaria dysku w kompie. Junior walczyl z nim uparcie, ale nic to nie dalo. Musialem siegnac do kieszeni i zakupic nowy - cale szczescie ze udalo odzyskac sie czesc danych. Do Poznania jedziemy (nigdy sie z tym nie czailem). Zapewne o sukces bedzie trudno, aleeee .... . Zadziorny - to co zostalo w butelce z napisem Chianti zostaw dla curuni Diuny. Ahoj!
borsaf Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Po wypiciu 1/2 butelki jestem baaaardzo zadowolony Zadziorny rozumiem, że z mlodszej sunieczki :wink:
bos Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 :D zadziorny już tam wie jak wino działa na zmysły................. :lol: ............................:iloveyou:
Ali26762 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='borsaf']Ali, masz czas do 5.11 na 500, bo wtedy nie tylko wirtualnie będziemy pifko na wystawie pili :lol: Chętnie wypiłabym z Wami realne piffko, ale na razie się nie uda :( Na wystawę do Poznanie nie wybieram się, za daleko, niestety, a ja wybitnie niekasowa ostatnio jestem, bo mi skarbówka rezerwy zeżarła, świnia jedna :evilbat:
zadziorny Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Witajcie :lol: Pogoda u nas jeszcze nie zdecydowała czy nadal będzie pochmurno, czy jednak przebije się słońce :roll:. Mam nadzieję, że przeważy druga opcja :lol: :wink:
aga_ostaszewska Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 A u nas pogda jak w bajce... SŁOŃCE! Pozdrawiam i życze udanego kolowego dzionka!
INA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Witajcie Smutno w pracy kiedy na dogo nie mogę wejść, dużo pracy ale coś za coś wczoraj trochę popracowałam 8) ale warto było:bigcool: - szef chyba docenił. No to już planuje co Vigo kupić- na pewno jak się da to coś do trymowania i do dupki i podgardla 8) - borsaf tak jak mi napisałaś tak właśnie myśle . coztego chyba mam pomysł na banerek ale materiały i info to dam Ci wieczorkiem na pocztę. tak pogoda cały czas jest u nas w miarę ładna ale co tego jak pańcia jest w domku o 15 .45 a jak wychodzi z psem to się zaczyna robic zimno i ciemno, rankiem też ciemno. :evilbat: Ale się cieszę bo niebawem dłuugi weekend :angel:
Recommended Posts