Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na łelsze zerknąć czy są wyniki z Bydgoszczy i jeszcze ni ma.. To trzymam bardzo mocno kciuki, najmocniej za ludwikowego kumpla Derysia, ale za pozostałą część dogoekipy też bardzo bardzo mocno!!

Anisha
zamiast się dopytywać czy dogoerdle jakowe zgłoszone na przyszłość proszę zaświecić przykładem i Szagastego zgłosić :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

UWAGA, UWAGA

WYNIKI z BYDGOSZCZY....[SIZE=2]podaję za Ali

DERYL.....
DOSK I lok,złoto,CWC, NPwR.....ukończył tym samym [SIZE=5]CH PL
[SIZE=2]SZCZĘŚCIARZ......
.ZW MŁ
AGAPE..................ZWMŁ...wygrała z Szczęściarzem porównanie....i czeka na Finał
CZEŚKA................DOSK ,I lok.złoto, CWC,NPSwR
ANGIE.....nasz honorowy terrier.......DOSK, srebro

Myslę że nic nie pomyliłem

Dziewczyny sa głodne i zmarzniete......AGAPE....zjadła im kiełbasę a SZCZĘŚCIARZ.....wyjadł smalec ...tak pieczołowicie dotaszczony na wystawę

Ale za to bardzo szczęśliwe :loveu: :loveu: :multi: :multi::multi:

[SIZE=7]WIELKIE BRAWA
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
..[SIZE=3]zajrzyj ;)

Posted

Najnowsze wieści z wystawy od vigora: "Gapcia wygrała huraaaa" :cool3: :loveu: :multi: :cool2: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Prawnusia moja koffana :loveu: :calus: :glaszcze:

Posted

[quote name='zadziorny']Najnowsze wieści z wystawy od vigora: "Gapcia wygrała huraaaa" :cool3: :loveu: :multi: :cool2: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Prawnusia moja koffana :loveu: :calus: :glaszcze:

.....buuuuuuuuuuu...nie najnowsze..:eviltong:....spóżnione wieści........masz.......byłem pierwszy...:eviltong: :eviltong: :eviltong::multi: :multi: :multi:...huraaaaaaa:eviltong::multi: :multi:

Posted

[quote name='bos']
[SIZE=3]DERYL.....
DOSK I lok,CWC, NPwR.....ukończył tym samym [SIZE=5]CH PL
[SIZE=2]SZCZĘŚCIARZ......[SIZE=2].ZW MŁ
AGAPE..................ZWMŁ...wygrała z Szczęściarzem porównanie....i czeka na Finał
CZEŚKA................DOSK ,I lok.złoto, CWC,NPSwR
ANGIE.....nasz honorowy terrier.......DOSK, srebro

Deryl, Szczęściarz, Agape, Cześka, Angie

:klacz:GRATULACJE WIELKIE DLA WSZYSTKICH!!! przesyłamy z Dróżek Kalwaryjskich, chociaż zimno jak u Eskimosów to się wyspacerowałyśmy na wszystkie strony:painting:, a teraz grzejemy się przy kominku i czekamy na obiadek:eating:.

Puszczamy kciuki i pazury. Hurra! Nasi górą!:multi: :cool2:

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :multi: :multi: :multi:
DOGOMANIACKIE PIECHY GÓRĄ !!! :multi: :multi: :multi:

:klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :drink1:

Posted

[quote name='Anisha']WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :multi: :multi: :multi:

[quote name='dolika']...
Deryl, Szczęściarz, Agape, Cześka, Angie

:klacz:GRATULACJE WIELKIE DLA WSZYSTKICH!!! przesyłamy z Dróżek Kalwaryjskich, chociaż zimno jak u Eskimosów to się wyspacerowałyśmy na wszystkie strony:painting:, a teraz grzejemy się przy kominku i czekamy na obiadek:eating:.

Puszczamy kciuki i pazury. Hurra! Nasi górą!:multi: :cool2:

[quote name='zachraniarka']...GRATULACJE!

Super wieści :laola:

........patrzcie jaka radość......a te gizdy chciały nas rozdzielić :cool3:

Posted

BRAWO, BRAWO - WIEDZIAŁAM NASI SĄ NIEPOKONANI:smilecol: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: :B-fly: :laola: :laola: :cunao: :Rose:

Posted

[quote name='Anisha']WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :multi: :multi: :multi:

I to totalnie :cool3:. Same pierwsze miejsca pozbierały i wszystkie możliwe tytuły :loveu: :multi:. Duże brawa

Posted

Wystawa w Bydgoszczy i sukcesy naszych :multi: :loveu: natchnęły mnie do zabrania się za trymowanie Szagulca i mam pytanko: Czy głowę przed skubaniem też trzeba najpierw wyczesać z podszerstka, czy bez przesady? :cool3:
Na razie prawie 2 godziny zeszły mi na ogon i mam kudłate zwierzę z ogonkiem szczurka :evil_lol: , ale wolę już taki ogon niż indiański pióropusz jaki miał jeszcze rano :lol: .
Wieczorkiem planuję wziąć się za głowę, chociaż własnej nie dam, czy nie skończy się na planach :razz: ...
To jak - wyczesuje się podszerstek z głowy i uszu, czy nie warto tracić czasu? :cool1:

Posted

jestem, wrocilam z tej imprezy obzarta smalcem, ogrokiem kiszonym, salatka i ciastem z lekka upita foty pozniej moi drodzy bo nie wiem gdzie najpierw rece wlozyc...
Ja jestem ogromnie szczesliwa bo u mnie to byl cud dostac to sreberko bo az 5 konkurentek bylo a Angie nie miala ochoty pozowac sedzinie poza tym ma te ciezkie sucze dni ( pogryzla swego kumpla beagla Baddiego bo sie jej do tylka dobieral a ona nie gotowa ):evil_lol:
dziekuje za gratulacje, Ali w drodze do domku, pozostale dziwczyny z Wa-wy tez ;)...

Posted

jovanna napisał(a):
jestem, wrocilam z tej imprezy obzarta smalcem, ogrokiem kiszonym, salatka i ciastem z lekka upita foty pozniej moi drodzy bo nie wiem gdzie najpierw rece wlozyc...

Czekamy z niecierpliwością :roll: :razz: :cool1:

Posted

Ogromiaste gratulacyje dla AGAPY:lol::multi::eviltong:, SZCZĘŚCIARZA, DERYLKA, CZIKI i ANGIE .
[SIZE=2]O rasę walczyli: Gapcia, Czika i Deryl. Wygrała Czika - brawooooo.
Ahoj!

Posted

Witajcie !!!

Nareszcie wróciliśmy na szczęście cało 30 km przed Piłą samochód
odmówił posłuszeństwa i zostaliśmy scholowani.
Ja trochę zmarzłam psy również TZ ma nogi nogi sztywne od zimna i wszystko razem :evil_lol:
Syn zły a ja szczęśliwa i coraz bogatsza w doświadczenia mnie
tam za bardzo zimno nie było, Ibolya dbała o moją ciepłote ciała :evil_lol:
Bardo się ciesze z naszego spotkania było super :loveu:
Ciasto faworki sałatka smalec ogóreczki kawa herbata wóóóóóóóóóódeczka tyż była szkoda tylko że było ciasno.

Rasa dostała Cześka piękna sunia z temperamentem

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...