borsaf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Zadziorny taa, to o ten park chodzilo. Zupelnie nie potrafiłam sobie z nim poradzić. Jak cos znajdęto proszę żebyś mi pozwolil ze swojego programu pt."zadziorny" skorzystac. To będzie pewniejsze, niż żaba.hihihi
borsaf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Coztego A test śnieżkowy zaliczyłaś? Dawnymi czasy, jak zima chlopcy nie rzucali w ciebie śnieżkami, to konstatowalas, że juz jesteś dorosla. Jak dostalaś kulką tzn, że szczeniara. Hmm, teraz to jest test piwny :lol:
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hej hej wieczorkiem :) Obrazki i gify pierwsza klasa :D coztego - ja na zdjęciach w galerii Kreski też nie dałabym Ci więcej niż 18 lat, więc nie dziwię się, że Cię zapytano o uprawnienia na limitowane zakupy :D INA - jak lubisz dwie wieże to mam tu coś dla Ciebie (gif, który powstał zaraz po tragedii, w czasie, gdy debatowano co ma stanąć w miejscu WTC)
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ja sobie pifko kupiłam i chciałm na dogo posiedzeć ale nie mogę :evilbat: pies mi się dziwnie zachowuje , chłop na głowie siedzi trzeba najpierw wyjść z psem potem chłopa czymś zajać i jak Bóg da to zajrze :roll:
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ja też mam piwko - aga_o - dopiero dzisiaj udało mi się kupić Koźlaka, zaraz będę próbować. Za Twoje zdrówko :)
coztego Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='borsaf']Coztego A test śnieżkowy zaliczyłaś? U mnie pod domem jest szkoła samochodowa, sami chłopcy. I już od dawna mnie nie zaczepiają, kiedy przechodzę... :roll: Z tym piwem też już dawno mnie nikt nie spytał... Ja niby zawsze bardzo młodo wyglądałam, aż tu nagle przestali pytać :cry: A dziś! Taka frajda! :lol: [quote name='INA']pies mi się dziwnie zachowuje , chłop na głowie siedzi Niech chłop idzie z psem na spacer!
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ali - :D dobry pomysł może pokazac ten gif architektom , może wtedy byłoby bezpieczniej na świecie 8) , ale ja nie chciłlabym mieszkać w takim budynku :shocked!: :wink: ma chorobę morską
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 No w sumie to ja też bym nie chciała, choć nie mam nic przeciwko bujaniu, Deryl też nie - już dawno stwierdziliśmy, że to połączenie alpinisty z kozicą wysokogórską :D
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 coztego - obiecałam wstawić fotki Brutusa Na pewno nie jest taki sam, ale bardzo mi Twojego Filipka przypomina z wyglądu...
borsaf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ina wyslałam Ci już kilka dni temu filmiki weekendowe, czy je dostałaś?, Morelę już masz?
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nooooo. To w ogóle bardzo sympatyczny piesek i tolerancyjny. On uczył Deryla, że nie nalezy skakać na kłąb. Odwarkiwał się, uciekał, ale nigdy na serio zębami młodego nie potraktował. Super pies, naprawdę.
coztego Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Ali26762'] Na pewno nie jest taki sam Na pewno ;) ale bardzo mi Twojego Filipka przypomina z wyglądu... No, trochę podobny ;) Tylko jakieś krótkie ma łapki i długaśny jest 8) I chyba bardziej kudłaty. No i Filip nie był sympatyczny i tolerancyjny :lol: Ja mam lekkiego hopla na punkcie takich terierowatych piesków- wiadomo- pierwszy pies pozostawia ślad w naszym sercu na zawsze. Jak tylko do schroniska trafia takie stworzonko, to natychmiast jestem gotowa zabrać go do siebie... Gdyby nie to, że mieszkam z rodzicami to już 4 terierowate by u mnie mieszkały :wink:
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 coztegochłop poszedł ale zaraz przyszedł bo Vigo lubi chodzić w weekend z oba panami 8) borsaf nic nie dostałam ani filmików ani moreli :cry:
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 dziwne zachowanie Vigo, już od wczoraj...włazi do klatki i siedzi lub śpi w niej :lol: nie właził do niej od pół roku :o
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Mój lizak przerzucił się na pana więc mogę posiedzeć na dogo :lol:
coztego Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 INA napisał(a):dziwne zachowanie Vigo, już od wczoraj...włazi do klatki i siedzi lub śpi w niej :lol: nie właził do niej od pół roku :o Cofa się w rozwoju :o Jaki on wielki w tej klatce! Pamiętam fotki, jak miał tam tyyyyyyle miejsca :lol:
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Jak już ma żabę w ruchu to pokaże jeszcze ostanie zdjecie Vigo i Wiki- przerośnięty walijczyk :lol:
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 moze faktycznie się cofa zaczął ssać pluszaki ...znowu :roll: 8)
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ali w czasie nadrabienia lektury dogo oglądałam Twoje nocne foty czy to było robine w czasie pełni? Zdjęcia fantastyczne - tło jak z horroru :) Ja poszukam jeszcze trochę przyrody..
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 mój ulubiony zachód słońca i nawet jest jedna wieża
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 może jeszcze trochę kolorów jesieni w naszym rodzinnym
INA Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 zgadnijcie na co próbował polować Vigo?? No to na dziś koniec :oops:
Ali26762 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 coztego - oczywiście, że pierwszy pies zostaje w sercu na zawsze. Wiem o tym i dlatego mam walijczyka :D A Brutus ma normalne, proporcjonalne łapki, tyle, że fotkę robiłam z góry i taka prespektywa dzika mi wyszła :D INA - zdjęcia fantastyczne, przerośnięty walijczyk to coś, co tygryski lubią najbardziej :D Vigo przystojniacha, z pewnością niejedna sucz się za nim tęsknie ogląda :D A moje fotki były robione teraz, 18 października. Faktycznie w czasie pełni. Śliczne, podświetlone chmury ruszyły mnie i aparat do okna :D Pewnie robiłabym więcej fotek na spacerach, ale mój aparat to kobyła straszna i jest bardzo nieporęczny. Nie zabieram go więc, bo nie da się go schować w kieszeni, trzeba nosić w torbie, co przy psie stanowi lekki problem. No, chyba, że przerzucę się na komórkę - tę zwykle mam przy sobie jak nie w kieszeni, to na smyczy :D
Recommended Posts