Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadziorny taa, to o ten park chodzilo. Zupelnie nie potrafiłam sobie z nim poradzić.

Jak cos znajdęto proszę żebyś mi pozwolil ze swojego programu pt."zadziorny" skorzystac. To będzie pewniejsze, niż żaba.hihihi

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Coztego A test śnieżkowy zaliczyłaś?

Dawnymi czasy, jak zima chlopcy nie rzucali w ciebie śnieżkami, to konstatowalas, że juz jesteś dorosla.

Jak dostalaś kulką tzn, że szczeniara.

Hmm, teraz to jest test piwny :lol:

Posted

Hej hej wieczorkiem :)

Obrazki i gify pierwsza klasa :D

coztego - ja na zdjęciach w galerii Kreski też nie dałabym Ci więcej niż 18 lat, więc nie dziwię się, że Cię zapytano o uprawnienia na limitowane zakupy :D

INA - jak lubisz dwie wieże to mam tu coś dla Ciebie (gif, który powstał zaraz po tragedii, w czasie, gdy debatowano co ma stanąć w miejscu WTC)

Posted

Ja sobie pifko kupiłam i chciałm na dogo posiedzeć ale nie mogę :evilbat: pies mi się dziwnie zachowuje , chłop na głowie siedzi trzeba najpierw
wyjść z psem potem chłopa czymś zajać i jak Bóg da to zajrze :roll:

Posted

[quote name='borsaf']Coztego A test śnieżkowy zaliczyłaś?
U mnie pod domem jest szkoła samochodowa, sami chłopcy. I już od dawna mnie nie zaczepiają, kiedy przechodzę... :roll:
Z tym piwem też już dawno mnie nikt nie spytał... Ja niby zawsze bardzo młodo wyglądałam, aż tu nagle przestali pytać :cry: A dziś! Taka frajda! :lol:

[quote name='INA']pies mi się dziwnie zachowuje , chłop na głowie siedzi
Niech chłop idzie z psem na spacer!

Posted

ali - :D dobry pomysł może pokazac ten gif architektom , może wtedy byłoby bezpieczniej na świecie 8) , ale ja nie chciłlabym mieszkać w takim budynku :shocked!: :wink: ma chorobę morską

Posted

No w sumie to ja też bym nie chciała, choć nie mam nic przeciwko bujaniu, Deryl też nie - już dawno stwierdziliśmy, że to połączenie alpinisty z kozicą wysokogórską :D

Posted

Nooooo. To w ogóle bardzo sympatyczny piesek i tolerancyjny. On uczył Deryla, że nie nalezy skakać na kłąb. Odwarkiwał się, uciekał, ale nigdy na serio zębami młodego nie potraktował. Super pies, naprawdę.

Posted

[quote name='Ali26762']
Na pewno nie jest taki sam
Na pewno ;)

ale bardzo mi Twojego Filipka przypomina z wyglądu...

No, trochę podobny ;) Tylko jakieś krótkie ma łapki i długaśny jest 8) I chyba bardziej kudłaty.

No i Filip nie był sympatyczny i tolerancyjny :lol:

Ja mam lekkiego hopla na punkcie takich terierowatych piesków- wiadomo- pierwszy pies pozostawia ślad w naszym sercu na zawsze. Jak tylko do schroniska trafia takie stworzonko, to natychmiast jestem gotowa zabrać go do siebie... Gdyby nie to, że mieszkam z rodzicami to już 4 terierowate by u mnie mieszkały :wink:

Posted

coztegochłop poszedł ale zaraz przyszedł bo Vigo lubi chodzić
w weekend z oba panami 8)

borsaf nic nie dostałam ani filmików ani moreli :cry:

Posted

dziwne zachowanie Vigo, już od wczoraj...włazi do klatki i siedzi lub śpi w niej :lol: nie właził do niej od pół roku :o

Posted

INA napisał(a):
dziwne zachowanie Vigo, już od wczoraj...włazi do klatki i siedzi lub śpi w niej :lol: nie właził do niej od pół roku :o

Cofa się w rozwoju :o

Jaki on wielki w tej klatce! Pamiętam fotki, jak miał tam tyyyyyyle miejsca :lol:

Posted

ali w czasie nadrabienia lektury dogo oglądałam Twoje nocne foty
czy to było robine w czasie pełni? Zdjęcia fantastyczne - tło jak z horroru :) Ja poszukam jeszcze trochę przyrody..

Posted

coztego - oczywiście, że pierwszy pies zostaje w sercu na zawsze. Wiem o tym i dlatego mam walijczyka :D
A Brutus ma normalne, proporcjonalne łapki, tyle, że fotkę robiłam z góry i taka prespektywa dzika mi wyszła :D

INA - zdjęcia fantastyczne, przerośnięty walijczyk to coś, co tygryski lubią najbardziej :D

Vigo przystojniacha, z pewnością niejedna sucz się za nim tęsknie ogląda :D

A moje fotki były robione teraz, 18 października. Faktycznie w czasie pełni. Śliczne, podświetlone chmury ruszyły mnie i aparat do okna :D

Pewnie robiłabym więcej fotek na spacerach, ale mój aparat to kobyła straszna i jest bardzo nieporęczny. Nie zabieram go więc, bo nie da się go schować w kieszeni, trzeba nosić w torbie, co przy psie stanowi lekki problem. No, chyba, że przerzucę się na komórkę - tę zwykle mam przy sobie jak nie w kieszeni, to na smyczy :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...